Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

laba diena norejau paklausti ar si men.kaune gavote pasalpa 315lt.
Papildyta:
laba diena norejau paklausti ar si men.gavot soc.pasalpa 315lt kaune.
Atsakyti
QUOTE(ddincciukas @ 2010 05 19, 13:46)
laba diena norejau paklausti ar si men.kaune gavote pasalpa 315lt.

na as ne kaune,bet dar ne 4u.gif ismoka iki 25 dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 19 gegužės 2010 - 13:59
man taip pirma kart kad taip usitestu,jau galvojau blogai pratese.
Atsakyti
QUOTE(ddincciukas @ 2010 05 19, 14:15)
man taip pirma kart kad taip usitestu,jau galvojau blogai pratese.

man pradzioj ir ankst pervesdavo-i apie15 diena,o pastaruoju metu tik 22-23 dienom teperveda...buvau klausti,tai sake nespeja ir pn,tai ir nusitesia.jei nepareis iki 25 dienos,tada jau gali buti kad klaida kazkur ar kazkas ne to mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 19 gegužės 2010 - 14:46
QUOTE(negriuke @ 2010 05 19, 09:19)
Ne, visokiuks, kokie žmonės tokia ir valdžia. (čia vieno politiko pamąstymas). Šiaip tai manau, kad l'eau kovoja su vėjo malūnais.
Šiaip tu teisi, aš kai dariau darbą apie Elektrėnų savivaldybės soc. skyrių, tai ten 45 proc. išleista darbo užmokesčiui ir mokesčiams valstybei, o soc. išmokoms apie 4 proc. viso savivaldybės biudžeto. Šiais metais gali būti iki kokių 8, bet tikrai nedaugiau. schmoll.gif

gal stipendija jau gavai?
Atsakyti
as tai budavo 7 gaunu,o si men. nera,tai skambinau pasake dokumentai tvarkoj laukit turetumet gaut,ziuresim kaip cia bus.
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 19, 11:04)
[size=1]

ir del sveikatos draudimo tai ir as pasipiktinusi-gerai kad birzoj stoviu,nereiks moketi,bet pvz turiu tokiu,kurie dirbo savarankiskai,sukosi,kad tik isgyventu,bet birzoj nestovejo,ir tures susimoketi blink.gif neprasai is valstybes,pats sukiesi,tai ri mokek biggrin.gif ot politika unsure.gif

g.gif o kdl birzoj stovit,juk vaikiuka turit maza?
Kazkur skaiciau,kad nereik moket to privalomo sv.draudimo iki kol sueis 8m.vaikui g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 19, 18:05)
gal stipendija jau gavai?

Nea, o tu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ddincciukas @ 2010 05 19, 21:12)
skambinau pasake dokumentai tvarkoj laukit turetumet gaut,ziuresim kaip cia bus.

sakau,nepergyvenk,iki 25 pareis mirksiukas.gif

QUOTE(gustomama @ 2010 05 19, 22:14)
g.gif o kdl birzoj stovit,juk vaikiuka turit maza?
Kazkur skaiciau,kad nereik moket to privalomo sv.draudimo iki kol sueis 8m.vaikui g.gif

nezinau,bet mums pasake,kad kol netastovesit pusmecio birzoj,negausit socialines,tai reikejo stoveti....as del kitu priezasciu stovejau....o kaip su tuo draudimu nezinau..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 19, 10:04)
[size=1]
na taip,negaliu nesutikti  drinks_cheers.gif  4u.gif

ir del sveikatos draudimo tai ir as pasipiktinusi-gerai kad birzoj stoviu,nereiks moketi,bet pvz turiu tokiu,kurie dirbo savarankiskai,sukosi,kad tik isgyventu,bet birzoj nestovejo,ir tures susimoketi blink.gif neprasai is valstybes,pats sukiesi,tai ri mokek biggrin.gif ot politika unsure.gif

kaip suprast dirbo savarankiskai? su verslo liudijimu ar pagal pazyma? tuomet nesvarbu ar stovejo birzoje ar ne, nuo praeitu metu moka visi. deja.

o del nemokejimo, jei vaikas yra, tas tiesa. reikia i ligoniu kasas nuvaziuoti su vaiko liudijimu ir iki jam sukaks 8m. vienas is tevu turi teise i nemokama sveikatos prieziura, o jei yra du vaikai, tai iki pirmam sukaks 18m. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 20, 09:41)
sakau,nepergyvenk,iki 25 pareis mirksiukas.gif
nezinau,bet mums pasake,kad kol netastovesit pusmecio birzoj,negausit socialines,tai reikejo stoveti....as del kitu priezasciu stovejau....o kaip su tuo draudimu nezinau..... g.gif

nu bet jus gaunat uz vaikiuka,kiek matau dar ner metu,nebent jus iki dekreto nedirbot g.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 05 20, 09:27)
kaip suprast dirbo savarankiskai? su verslo liudijimu ar pagal pazyma? tuomet nesvarbu ar stovejo birzoje ar ne, nuo praeitu metu moka visi. deja.

o del nemokejimo, jei vaikas yra, tas tiesa. reikia i ligoniu kasas nuvaziuoti su vaiko liudijimu ir iki jam sukaks 8m. vienas is tevu turi teise i nemokama sveikatos prieziura, o jei yra du vaikai, tai iki pirmam sukaks 18m.  4u.gif

savarankiskas darbas tai pagal liudijima...ir plius mokejo ligoniu kasai,ir vistiek teks moketi doh.gif kakziap jie cia nebezino nuo kur nugrezti g.gif

o del draudimo, tai as ta esu susitvarkuiusi 4u.gif kad iki 8 metu drausta esu...man ir nekilo jokiu minciu,kad reiks moketi ir pn.as kaip minejau,i birza atsistojau del soc pasalpos ir aiskiu del darbo 4u.gif

QUOTE(gustomama @ 2010 05 20, 09:38)
nu bet jus gaunat uz vaikiuka,kiek matau dar ner metu,nebent jus iki dekreto nedirbot g.gif

mano dukrai 4 metai,o tas kitas metuku tai katinas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 20 gegužės 2010 - 09:44