laba diena norejau paklausti ar si men.kaune gavote pasalpa 315lt.
Papildyta:
laba diena norejau paklausti ar si men.gavot soc.pasalpa 315lt kaune.
QUOTE(ddincciukas @ 2010 05 19, 13:46)
laba diena norejau paklausti ar si men.kaune gavote pasalpa 315lt.
na as ne kaune,bet dar ne

QUOTE(ddincciukas @ 2010 05 19, 14:15)
man taip pirma kart kad taip usitestu,jau galvojau blogai pratese.
man pradzioj ir ankst pervesdavo-i apie15 diena,o pastaruoju metu tik 22-23 dienom teperveda...buvau klausti,tai sake nespeja ir pn,tai ir nusitesia.jei nepareis iki 25 dienos,tada jau gali buti kad klaida kazkur ar kazkas ne to

QUOTE(negriuke @ 2010 05 19, 09:19)
Ne, visokiuks, kokie žmonės tokia ir valdžia. (čia vieno politiko pamąstymas). Šiaip tai manau, kad l'eau kovoja su vėjo malūnais.
Šiaip tu teisi, aš kai dariau darbą apie Elektrėnų savivaldybės soc. skyrių, tai ten 45 proc. išleista darbo užmokesčiui ir mokesčiams valstybei, o soc. išmokoms apie 4 proc. viso savivaldybės biudžeto. Šiais metais gali būti iki kokių 8, bet tikrai nedaugiau.
Šiaip tu teisi, aš kai dariau darbą apie Elektrėnų savivaldybės soc. skyrių, tai ten 45 proc. išleista darbo užmokesčiui ir mokesčiams valstybei, o soc. išmokoms apie 4 proc. viso savivaldybės biudžeto. Šiais metais gali būti iki kokių 8, bet tikrai nedaugiau.

gal stipendija jau gavai?
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 19, 11:04)
[size=1]
ir del sveikatos draudimo tai ir as pasipiktinusi-gerai kad birzoj stoviu,nereiks moketi,bet pvz turiu tokiu,kurie dirbo savarankiskai,sukosi,kad tik isgyventu,bet birzoj nestovejo,ir tures susimoketi
neprasai is valstybes,pats sukiesi,tai ri mokek
ot politika 
ir del sveikatos draudimo tai ir as pasipiktinusi-gerai kad birzoj stoviu,nereiks moketi,bet pvz turiu tokiu,kurie dirbo savarankiskai,sukosi,kad tik isgyventu,bet birzoj nestovejo,ir tures susimoketi

Kazkur skaiciau,kad nereik moket to privalomo sv.draudimo iki kol sueis 8m.vaikui

QUOTE(ddincciukas @ 2010 05 19, 21:12)
skambinau pasake dokumentai tvarkoj laukit turetumet gaut,ziuresim kaip cia bus.
sakau,nepergyvenk,iki 25 pareis

QUOTE(gustomama @ 2010 05 19, 22:14)

Kazkur skaiciau,kad nereik moket to privalomo sv.draudimo iki kol sueis 8m.vaikui

nezinau,bet mums pasake,kad kol netastovesit pusmecio birzoj,negausit socialines,tai reikejo stoveti....as del kitu priezasciu stovejau....o kaip su tuo draudimu nezinau.....

QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 19, 10:04)
[size=1]
na taip,negaliu nesutikti
neprasai is valstybes,pats sukiesi,tai ri mokek
ot politika 
na taip,negaliu nesutikti

kaip suprast dirbo savarankiskai? su verslo liudijimu ar pagal pazyma? tuomet nesvarbu ar stovejo birzoje ar ne, nuo praeitu metu moka visi. deja.
o del nemokejimo, jei vaikas yra, tas tiesa. reikia i ligoniu kasas nuvaziuoti su vaiko liudijimu ir iki jam sukaks 8m. vienas is tevu turi teise i nemokama sveikatos prieziura, o jei yra du vaikai, tai iki pirmam sukaks 18m.

QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 20, 09:41)
sakau,nepergyvenk,iki 25 pareis
nezinau,bet mums pasake,kad kol netastovesit pusmecio birzoj,negausit socialines,tai reikejo stoveti....as del kitu priezasciu stovejau....o kaip su tuo draudimu nezinau.....

nu bet jus gaunat uz vaikiuka,kiek matau dar ner metu,nebent jus iki dekreto nedirbot

QUOTE(murka2008 @ 2010 05 20, 09:27)
kaip suprast dirbo savarankiskai? su verslo liudijimu ar pagal pazyma? tuomet nesvarbu ar stovejo birzoje ar ne, nuo praeitu metu moka visi. deja.
o del nemokejimo, jei vaikas yra, tas tiesa. reikia i ligoniu kasas nuvaziuoti su vaiko liudijimu ir iki jam sukaks 8m. vienas is tevu turi teise i nemokama sveikatos prieziura, o jei yra du vaikai, tai iki pirmam sukaks 18m.

savarankiskas darbas tai pagal liudijima...ir plius mokejo ligoniu kasai,ir vistiek teks moketi

o del draudimo, tai as ta esu susitvarkuiusi

QUOTE(gustomama @ 2010 05 20, 09:38)
nu bet jus gaunat uz vaikiuka,kiek matau dar ner metu,nebent jus iki dekreto nedirbot 

mano dukrai 4 metai,o tas kitas metuku tai katinas