bus ka miela dezele, matosi kad daug darbelio ideta
Jennifer tiesiog nepakartojama
Kiek nauju graziu darbeliu:
Bus_ka, labai sauni dezute, o tos gelytes primena taip laukta pavasari.
Jenifer, sauni dezute, o kur scrapo popieriaus yar pirkti be artmanijos.lt?
Skiva, labai grazu, tai aristokratiska(gal teisingai issireiskaiu, gal nenusipezejau)
mamuciuk, irgi labai labai
Bus_ka, labai sauni dezute, o tos gelytes primena taip laukta pavasari.
Jenifer, sauni dezute, o kur scrapo popieriaus yar pirkti be artmanijos.lt?
Skiva, labai grazu, tai aristokratiska(gal teisingai issireiskaiu, gal nenusipezejau)
mamuciuk, irgi labai labai
Labas rytelis,
bus ka, versus*, kristule666, dėkoju, tikrai malonu kad patiko. Man ji irgi prie širdies, tad nusprendžiau pasilikti ją sau
bus ka, maniau kad visoms bus baisiai aišku ir įžiūrima, nes visiškai nieko įmantraus nenaudojau. Tiesiog screpo popieriukas, tamsaus ąžuolo spalvos beicas ir pusiau matinis akrilinis lakas. krašteliai popieriuko šiek tiek patrinti ir vidus klijuotas turkio spalvos filcu. Tai kaip ir tiek
O tavo dėžutė pavasariška, simpatiška, tik pasakysiu atvirai, man ko tai vidus su
išore nedera
kristule666, screpo popieriau yra tikrai kur kas daugiau nei artmanijoje. Galiu pavardinti, jei yra noras. Šitą savo popieriuką pirkau Šiauliuose, dekupažo prekių parduotuvėje "Menoja", jo dar gali rasti ir Kaune esančiose kone visose dekupažo prekių parduotuvėlėse, "Spalvų namai", "Savas pasaulis" ir t.t. ir pan.
bus ka, versus*, kristule666, dėkoju, tikrai malonu kad patiko. Man ji irgi prie širdies, tad nusprendžiau pasilikti ją sau
bus ka, maniau kad visoms bus baisiai aišku ir įžiūrima, nes visiškai nieko įmantraus nenaudojau. Tiesiog screpo popieriukas, tamsaus ąžuolo spalvos beicas ir pusiau matinis akrilinis lakas. krašteliai popieriuko šiek tiek patrinti ir vidus klijuotas turkio spalvos filcu. Tai kaip ir tiek
O tavo dėžutė pavasariška, simpatiška, tik pasakysiu atvirai, man ko tai vidus su
išore nedera
kristule666, screpo popieriau yra tikrai kur kas daugiau nei artmanijoje. Galiu pavardinti, jei yra noras. Šitą savo popieriuką pirkau Šiauliuose, dekupažo prekių parduotuvėje "Menoja", jo dar gali rasti ir Kaune esančiose kone visose dekupažo prekių parduotuvėlėse, "Spalvų namai", "Savas pasaulis" ir t.t. ir pan.
Campari, Kristule666, Jennifer,
Ačiu
Jeniffer, ačiu už atsakymą, tiesiog galvojau, kad čia servetėlė, o ant viršaus dažai, nes mačiau panašų raštą
Mano dėžutės vidus persišaukia su žibučių akutėm geltonom, o ryžinio popieriaus struktūra su nelygia išorės struktūra-tokia logika
Jeniffer, ačiu už atsakymą, tiesiog galvojau, kad čia servetėlė, o ant viršaus dažai, nes mačiau panašų raštą
Mano dėžutės vidus persišaukia su žibučių akutėm geltonom, o ryžinio popieriaus struktūra su nelygia išorės struktūra-tokia logika
Jenifer, tai kad is Panevezio
bus_ka, labai graziai dėžutė suskilo, kad man taip gautusi, o kuom tu darei itrynimus?

SquezeeHRD, kaip gražu! Nei puokštės nereik, tik tokią dėžutę turėk!
P S įtrinu su patina, man labiausiai patinka ir tinka visur
SquezeeHRD, kai indas yra matinis, sušlapink jį, jeigu stiklas pasidarys peršviečiamas, tai gali dekoruoti atvirščiai ir neliks jokio matiškumo nuo klijų.
QUOTE(bus_ka @ 2010 03 04, 09:34)
O aš prisidedu prie pavasario ir dedu mažą papuošalinę-spalvos dar ne visai linksmos, bet motyvas tikrai pavasarinis
"Panelės puokštė"
"Panelės puokštė"
Tikrai labai grazi dezute ir skilimas toks tobula sakyciau.
Sveikutes, idedu ir einu ziurineti kuriu groziu dar nemaciau 
QUOTE(Glidė @ 2010 03 04, 14:58)
...ir taip ir taip ziuriu, kur paslepei dekupaza, bet nematau
QUOTE(bus_ka @ 2010 03 04, 13:45)
SquezeeHRD, kaip gražu! Nei puokštės nereik, tik tokią dėžutę turėk!
aciu aciu
Lachese, aciu už patarima reiks pabandyt..