Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Jennifer tiesiog nepakartojama wub.gif

bus ka miela dezele, matosi kad daug darbelio ideta thumbup.gif
Atsakyti
Kiek nauju graziu darbeliu:
Bus_ka, labai sauni dezute, o tos gelytes primena taip laukta pavasari. 4u.gif
Jenifer, sauni dezute, o kur scrapo popieriaus yar pirkti be artmanijos.lt?
Skiva, labai grazu, tai aristokratiska(gal teisingai issireiskaiu, gal nenusipezejau) 4u.gif
mamuciuk, irgi labai labai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
bus ka, versus*, kristule666, dėkoju, tikrai malonu kad patiko. Man ji irgi prie širdies, tad nusprendžiau pasilikti ją sau ax.gif
bus ka, maniau kad visoms bus baisiai aišku ir įžiūrima, nes visiškai nieko įmantraus nenaudojau. Tiesiog screpo popieriukas, tamsaus ąžuolo spalvos beicas ir pusiau matinis akrilinis lakas. krašteliai popieriuko šiek tiek patrinti ir vidus klijuotas turkio spalvos filcu. Tai kaip ir tiek ax.gif
O tavo dėžutė pavasariška, simpatiška, tik pasakysiu atvirai, man ko tai vidus su
išore nedera blush2.gif
kristule666, screpo popieriau yra tikrai kur kas daugiau nei artmanijoje. Galiu pavardinti, jei yra noras. Šitą savo popieriuką pirkau Šiauliuose, dekupažo prekių parduotuvėje "Menoja", jo dar gali rasti ir Kaune esančiose kone visose dekupažo prekių parduotuvėlėse, "Spalvų namai", "Savas pasaulis" ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Campari, Kristule666, Jennifer, 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiu smile.gif

Jeniffer, ačiu už atsakymą, tiesiog galvojau, kad čia servetėlė, o ant viršaus dažai, nes mačiau panašų raštą smile.gif
Mano dėžutės vidus persišaukia su žibučių akutėm geltonom, o ryžinio popieriaus struktūra su nelygia išorės struktūra-tokia logika ax.gif
Atsakyti
Jenifer, tai kad is Panevezio ax.gif
Atsakyti
bus_ka, labai graziai dėžutė suskilo, kad man taip gautusi, o kuom tu darei itrynimus?

user posted image
user posted image
Atsakyti
SquezeeHRD, kaip gražu! Nei puokštės nereik, tik tokią dėžutę turėk!
P S įtrinu su patina, man labiausiai patinka ir tinka visur
Atsakyti
SquezeeHRD, kai indas yra matinis, sušlapink jį, jeigu stiklas pasidarys peršviečiamas, tai gali dekoruoti atvirščiai ir neliks jokio matiškumo nuo klijų.
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 03 04, 09:34)
O aš prisidedu prie pavasario ir dedu mažą papuošalinę-spalvos dar ne visai linksmos, bet motyvas tikrai pavasarinis smile.gif
"Panelės puokštė"

Tikrai labai grazi dezute ir skilimas toks tobula sakyciau. thumbup.gif O koki dvikomponenti naudoji, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Sveikutes, idedu ir einu ziurineti kuriu groziu dar nemaciau wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 03 04, 14:58)
Sveikutes, idedu ir einu ziurineti kuriu groziu dar nemaciau wink.gif

...ir taip ir taip ziuriu, kur paslepei dekupaza, bet nematau biggrin.gif ...siaip auskarai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 03 04, 13:45)
SquezeeHRD, kaip gražu! Nei puokštės nereik, tik tokią dėžutę turėk!
P S įtrinu su patina, man labiausiai patinka ir tinka visur

aciu aciu ax.gif 4u.gif o paskui nebuna, kad nuo tos patinos nuvalant lieka tokie ismurzinimai? as ja neseniai nusipirkau, bet dar kazkaip iki galo nepersilauziau su ja itrinimus daryt, bandysiu su dregna servetele pavalyt gal bus geriau, nes dabar lieka tokie pamurzinimai kai nuvalau, nors ir nedaug jos imu... g.gif

Lachese, aciu už patarima reiks pabandyt.. bigsmile.gif
Atsakyti