Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uoj sobieska nu nerealiai lotuliukas.gif thumbup.gif davai sakyk kur servetka pirkai i komplektuka dezute padarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakarėlis, kuri laika buvau "užmetus" savo megstama veikla, taciau atejus pavasariui, vel "apsirgau"... thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 02 28, 17:57)
Mažas užsakymėlis, ne dekupažas, bet pasirodysiu.

miela pakabele 4u.gif

QUOTE(MamaKa @ 2010 03 01, 13:17)
na o štai mano laikrodukas

super, tikrai papuos vaiku kambari, sakyk, is kur gavai tu taskiuku metaliniu vietoj skaiciu? ax.gif

QUOTE(kristule666 @ 2010 03 02, 09:55)
Idedu savo darba, galima sakyti perpiestas.Labai neryskiai atsispauzdinau, tai teko darbuotis.Viduj zalios pertvareles uzklijuotos ryziniu popieriumi.

puikus motyvas arbatinei! grazu 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 03 02, 17:09)

************"S"***************

Tai dovana konkreciam zmogui, kuris tikraja vyru svente pripazysta tik...Kovo-8-aja cool.gif

Beje...cia servetele 4u.gif

oi kokia pakaba thumbup.gif thumbup.gif

dar Glides auskariukai labai patiko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 03 02, 22:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif uoj sobieska nu nerealiai  lotuliukas.gif  thumbup.gif davai sakyk kur servetka pirkai i komplektuka dezute padarysiu  lotuliukas.gif

Parsiunte dovanu viena persona is Italijos...dar viena tokia idomia turiu, bet palaikysiu kokiai progai biggrin.gif
Aciu 4u.gif

Indai sioj temoj gan reti sveciai, todel labai smagu, kad karts nuo karto kazkas juos parodo. Labai zavus komplektelis thumbup.gif
Atsakyti
Mikro dekupažas biggrin.gif

SUSIMĄSTYMAS
Deupažas, biseris, kalnų krištolo skalda

user posted image
Atsakyti
Aruna grazu 4u.gif

SquezeeHRD saunuole, labai dailiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 03 kovo 2010 - 09:17
Aruna grazi sage, tokia su mintim 4u.gif

squezeed mielas arbateles puodelis mirksiukas.gif

sobieska labai lauksim bigsmile.gif idomu ka dar sugalvosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SquezeeHRD @ 2010 03 02, 23:29)
labas vakarėlis, kuri laika buvau "užmetus" savo megstama veikla, taciau atejus pavasariui, vel "apsirgau"... thumbup.gif

kaip grazu.. wub.gif cia jau ne pavasariu,o vasara kvepia... wub.gif tik gaila,kad iki jos dar toli..ech... rolleyes.gif
Atsakyti
Dziugos+ rėmeliai gražūs 4u.gif
l@n@ mano mažasis pamatęs tokią dėžutę su mašina, taip pat užsinorėtų lotuliukas.gif
Pievuzele dezute su jureivais,
baltė dėželėpaprastutė, bet fainutė thumbup.gif
kandi vyndėžė wub.gif
Mamaka laikrodis su meškučiais thumbup.gif
biriusa padėkliukai ryškūs
Gegutes sagės labai gražios
Campari* man gražu 4u.gif
Glidė fainuoliai auskariukai, dar tokie nematyti bigsmile.gif
Sobieska labai jau gundanti pakaba blush2.gif
Aruna fainuolė sesutė thumbup.gif ir segė liuks
SquezeeHRD tikrai retai kas parodo tokius darbelius. Atrodo labai fainai thumbup.gif

Atsiprašau ko nepaminėjau, nes pervertusi 10 puslapiukų gal ne visas atsiminiau, bet tikrai nuoširdžiai visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gaudykite mirksiukas.gif

Pabaigai noriu pasirodyti su nauju darbeliu Žvakidė "Klimto medis", gal ir pabodęs motyvas, bet norėjosi išmėginti. Ir fonas ir medis, viskas perpiešta. Turėjau labai gerą mokytoją, ačiū Versus*
user posted image
Atsakyti
SquezeeHRDlabai labai grazu ir taip tvarkingai atlikta wub.gif tikrai saunus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Raseleb, saunuole, labai grazu. 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau savo daryta lempa, bet man labai keistas tas skilinejimas ir pretenzingas pasirode, atsilaupe suskilinejes baltas pavirsius kaip senas namas, teko pirstais prispausti doh.gif tada lakavau kelis kartus, ne labai yra noras ta skilinejimas dar naudot blink.gif Siaip antra saplva tepiau storiau, gal del to....
http://www.tindirind...otas-sviestuvas
Atsakyti