Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

bus_ka grazu ir visdus man dera thumbup.gif

kandi labai spalvyte miela bent jau mano akims smile.gif
Atsakyti
Merginos tikrai grazus pas jus visi darbai thumbup.gif 4u.gif Pas mane kol kas nieko ipatingo blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 08 kovo 2010 - 12:10
Gera bet šiam rinkinukui tinka taip mirksiukas.gif ,tik norėtūsi kad alyvuogės būtų nenukastos biggrin.gif arba tik jų nuotraukoj nesimato bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 08 kovo 2010 - 12:34
QUOTE(Gera @ 2010 03 08, 13:08)
....

faaainas labai rinkinukas thumbup.gif . Man patiko drinks_cheers.gif
Na toks vyniškas, kad smagu. O ko sūrio neduodi???? Juk prie vyno tinka ir alyvuogės, ir sūris ;)Na bet darbeliukas netikėtai smagus, ir sprendimas minties-idėjos atlikimui - nekasdienis, nenuvalkiotas, nenusibodęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 03 08, 13:48)
faaainas labai rinkinukas  thumbup.gif . Man patiko  drinks_cheers.gif
Na toks vyniškas, kad smagu. O ko sūrio neduodi???? Juk prie vyno tinka ir alyvuogės, ir sūris ;)Na bet darbeliukas netikėtai smagus, ir sprendimas minties-idėjos atlikimui - nekasdienis, nenuvalkiotas, nenusibodęs  4u.gif

drinks_cheers.gif nerealus darbelis. Dabar klausimas del priemoniu...kuom uzbaigei darbeli?
Atsakyti
Visas visas moteris su mūsų švente!!! drinks_cheers.gif neišsenkančio kūrybinių minčių šaltinio, fantazijos, neribotų galimybių, netikėtų sprendimų bei gražių neakartojamų darbų.. 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kandi @ 2010 03 08, 11:18)
aš su programele - Picasa - nuotraukėles taip sudėlioju, man rodos galima iš interneto platybių ją parsisiųsti   mirksiukas.gif

o kur picasoj taip adaryt galima?? bigsmile.gif blush2.gif

bus_ka lblb graži dėžutė.... wub.gif nepriekaištinga... 4u.gif

Kandi irgi lblb tvarkinga graži dovanėlė wub.gif

Gera nuostabiai priderintas motyvas ir labai šauni įdėja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 08 kovo 2010 - 14:38
Kandi, arbatinė puiki, man tas orchidėjų geltonumas, kaip saulės spindulėliai
Bus Ka labai dailu, ir vidus man dera, na skonio reikalas juk mirksiukas.gif
Gera, gera žiūrėt į tokį darbelį 4u.gif
ir kitų darbeliai tirrai šaunūs
Atsakyti
Gera koks fainuolis rinkinukas , kaip tik siandiena masciau apie indus su alyvuogiu ar ryskiu spalvu darzovemis biggrin.gif super grazu thumbup.gif wub.gif

SquezeeHRD labai svelni komodele, tinka motyvas sitas , romantiska, atlikta 10 balu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Gera labai grazu, stilinga ir skoninga thumbup.gif
Atsakyti
Undinėlės paslaptys

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
laba smile.gif

bus ka bigsmile.gif nu labai labai grazu .... wub.gif vis stebini savo darbeliais bigsmile.gif

ohara kaip visada viskas thumbup.gif istikro smagu kad jau pamacius tavo darbeli zinai kad jis tavo...tie kaspiniukai wub.gif

gera ,labai saunios lekstutes wub.gif

SquezeeHRD - labai miela komoda wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 08 kovo 2010 - 17:52