Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Dowi, nu ir tvarkoj jei tau taip patinka, as kalbejau tik is savo varpines be jokios kritikos ar nurodymu mirksiukas.gif ...spalvu gama dezutes labai deranti, o atlikimas...kiekvienas darom savaip. Rodyk trecia darba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 03 07, 10:58)
Dowi, nu ir tvarkoj jei tau taip patinka, as kalbejau tik is savo varpines be jokios kritikos ar nurodymu mirksiukas.gif ...spalvu gama dezutes labai deranti, o atlikimas...kiekvienas darom savaip. Rodyk trecia darba mirksiukas.gif

pritariu sobieskai , kad kiekvienas kuriame kaip mums atrodo geriausiai, o kas liecia del patikimo tai jau kalbeta ne karta buvo ir sioje temeleje , kad jei dedi darba tai zinok jog jis bus ivertintas vienaip ar kitaip, o kritika cia ne nekvepia paprasciausi pastebejimai ir patabeles tik tiek, sekmes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
trečios neturiu dar 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
turejau nediduka uzsakyma pakabos seimynai, kuri laukiasi kudikelio, lytis dar nezinoma, tai mazajam stebuklui padariau universalia pakaba , kad tiktu ir mergytei ir berniukui, tetis jaunas tai sugalvojau , kad sita servet bus tinkamiausia, o mamytei pageidavo su gelemis ir angelais , lentutes dovanos mociutei, kuriai patinka vaisiu motyvai (daug tapyta, sendinta ir pan tik neina foto perteikti tikrojo vaizdo doh.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Urupeja2...nu ir grazu...smulkius daiktus paveiksluok ant lygaus vienspalvio pavirsiaus, labiau issiryskins ir po viena, lentutes thumbup.gif graziai tonuotos.
Atsakyti
o kaip priklijuoti didesni paveiksliuka?????man laaaaaabai susirauksleja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 03 07, 16:04)
o kaip priklijuoti didesni paveiksliuka?????man laaaaaabai susirauksleja... verysad.gif

atrašyta anoj temoj.
Atsakyti
Dowi, ačiu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(SquezeeHRD @ 2010 03 06, 20:44)
oj dirba cia visos, nesnaudzia, teisingai,  pasitinkam pavasari kūrybiškai... drinks_cheers.gif

p.s ar nieks daugiau nedekoruoja lėkščių? unsure.gif

Dekoruoja biggrin.gif lygink tongue.gif
user posted image
Papildyta:
Ohara, labai graži dėžutė, tik tą sagutę aš daryčiau baltą rolleyes.gif (cia šiaip pirmo žvilgsnio pasrebėjimas blush2.gif ) Man LABAI patiko wub.gif
P S ačiu, kad pastebėjai mano "žibutes" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 07 kovo 2010 - 19:09
[quote=urupeja2,2010 03 06, 23:56]
labai grazu tik baltuma noretusi seseliukais prigesinti, sitokiom rozem norisi seseliu ax.gif

p.s as ta lekste naudoju ne kaip dekoratyvine, bet obuolius dedu, saldainius, nu dar kazka... galvoju jei dar akriliniais seseliuociau kuom paskui užlakuot ir ar tiks po to i ja deti maista ir plauti? g.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2010 03 07, 16:59]Urupeja2...nu ir grazu...smulkius daiktus paveiksluok ant lygaus vienspalvio pavirsiaus, labiau issiryskins ir po viena, lentutes  thumbup.gif graziai tonuotos.
[/quote]
taip taip norejau taip nufotografuot , bet siandiena su 38,8 temperatura sedziu tai tik greit nufotografavau uzsakovei nusiust foto mazdaug vaizda kad isivaizduotu, jei neatsiims taip greit tai bandysiu perfotografuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=SquezeeHRD,2010 03 07, 23:02]
[quote=urupeja2,2010 03 06, 23:56]
labai grazu tik baltuma noretusi seseliukais prigesinti, sitokiom rozem norisi seseliu ax.gif

p.s as ta lekste naudoju ne kaip dekoratyvine, bet obuolius dedu, saldainius, nu dar kazka... galvoju jei dar akriliniais seseliuociau kuom paskui užlakuot ir ar tiks po to i ja deti maista ir plauti? g.gif
[/quote]

kadangi indu nesu dekoravusi nieko atsakyt siuo klausimu negaliu, o jei tu nelakavai is vis tai po kazkiek laiko nebijai , kad tau nusitrins servetele, nulakavusi su laku manau saldainius galesi deti su popiereliais drasiai, o kas liecia kitus maisto produktus tai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 07 kovo 2010 - 21:53
QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 07, 15:37)
turejau nediduka uzsakyma pakabos seimynai, kuri laukiasi kudikelio, lytis dar nezinoma, tai mazajam stebuklui padariau universalia pakaba , kad tiktu ir mergytei ir berniukui, tetis jaunas tai sugalvojau , kad sita servet bus tinkamiausia, o mamytei pageidavo su gelemis ir angelais , lentutes dovanos mociutei, kuriai patinka vaisiu motyvai (daug tapyta, sendinta ir pan tik neina foto perteikti tikrojo vaizdo doh.gif )

Labai grazios lenteles 4u.gif

O cia mano pirmas bandymas klijuoti dideli motyva ir sunki kova su "Dala" dvikomponenciu doh.gif . Dovana mamai, kadangi dovanojau kaip arbatine tai viduje nieko nedariau (bijojau kad dazai ir lakas persiduos arbatai unsure.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievuzele: 07 kovo 2010 - 22:06
Bus ka - ačiū už pastebėtas orchidėjas.
Ohara - kas čia per saviplaka? Visų skonis skirtingas. Objektyvios gali būti tik pastabos dėl nekokybiškai atlikto darbo, o dėl spalvų, motyvų, tai irnesakyk.gif - paskaitai ir darai kaip tau gražu. Man pvz. tu nerealiai gerai pritaikai visokius kaspinukus - nemačiau, kad kuri geriau tą darytų 4u.gif
Ir prie progos - "Augintiniai"
user posted image
Atsakyti