Dowi, nu ir tvarkoj jei tau taip patinka, as kalbejau tik is savo varpines be jokios kritikos ar nurodymu
...spalvu gama dezutes labai deranti, o atlikimas...kiekvienas darom savaip. Rodyk trecia darba
QUOTE(sobieska @ 2010 03 07, 10:58)
Dowi, nu ir tvarkoj jei tau taip patinka, as kalbejau tik is savo varpines be jokios kritikos ar nurodymu
...spalvu gama dezutes labai deranti, o atlikimas...kiekvienas darom savaip. Rodyk trecia darba 
pritariu sobieskai , kad kiekvienas kuriame kaip mums atrodo geriausiai, o kas liecia del patikimo tai jau kalbeta ne karta buvo ir sioje temeleje , kad jei dedi darba tai zinok jog jis bus ivertintas vienaip ar kitaip, o kritika cia ne nekvepia paprasciausi pastebejimai ir patabeles tik tiek, sekmes
trečios neturiu dar
turejau nediduka uzsakyma pakabos seimynai, kuri laukiasi kudikelio, lytis dar nezinoma, tai mazajam stebuklui padariau universalia pakaba , kad tiktu ir mergytei ir berniukui, tetis jaunas tai sugalvojau , kad sita servet bus tinkamiausia, o mamytei pageidavo su gelemis ir angelais , lentutes dovanos mociutei, kuriai patinka vaisiu motyvai (daug tapyta, sendinta ir pan tik neina foto perteikti tikrojo vaizdo
)

Urupeja2...nu ir grazu...smulkius daiktus paveiksluok ant lygaus vienspalvio pavirsiaus, labiau issiryskins ir po viena, lentutes
graziai tonuotos.
o kaip priklijuoti didesni paveiksliuka?????man laaaaaabai susirauksleja...
QUOTE(Mikax @ 2010 03 07, 16:04)
atrašyta anoj temoj.
Dowi, ačiu
Papildyta:
Dekoruoja
lygink

Papildyta:
Ohara, labai graži dėžutė, tik tą sagutę aš daryčiau baltą
(cia šiaip pirmo žvilgsnio pasrebėjimas
) Man LABAI patiko
P S ačiu, kad pastebėjai mano "žibutes"
Papildyta:
QUOTE(SquezeeHRD @ 2010 03 06, 20:44)
oj dirba cia visos, nesnaudzia, teisingai, pasitinkam pavasari kūrybiškai...
p.s ar nieks daugiau nedekoruoja lėkščių?
p.s ar nieks daugiau nedekoruoja lėkščių?
Dekoruoja

Papildyta:
Ohara, labai graži dėžutė, tik tą sagutę aš daryčiau baltą
P S ačiu, kad pastebėjai mano "žibutes"
[quote=urupeja2,2010 03 06, 23:56]
labai grazu tik baltuma noretusi seseliukais prigesinti, sitokiom rozem norisi seseliu
p.s as ta lekste naudoju ne kaip dekoratyvine, bet obuolius dedu, saldainius, nu dar kazka... galvoju jei dar akriliniais seseliuociau kuom paskui užlakuot ir ar tiks po to i ja deti maista ir plauti?
labai grazu tik baltuma noretusi seseliukais prigesinti, sitokiom rozem norisi seseliu
p.s as ta lekste naudoju ne kaip dekoratyvine, bet obuolius dedu, saldainius, nu dar kazka... galvoju jei dar akriliniais seseliuociau kuom paskui užlakuot ir ar tiks po to i ja deti maista ir plauti?
[quote=sobieska,2010 03 07, 16:59]Urupeja2...nu ir grazu...smulkius daiktus paveiksluok ant lygaus vienspalvio pavirsiaus, labiau issiryskins ir po viena, lentutes
graziai tonuotos.
[/quote]
taip taip norejau taip nufotografuot , bet siandiena su 38,8 temperatura sedziu tai tik greit nufotografavau uzsakovei nusiust foto mazdaug vaizda kad isivaizduotu, jei neatsiims taip greit tai bandysiu perfotografuoti
Papildyta:
[quote=SquezeeHRD,2010 03 07, 23:02]
[/quote]
kadangi indu nesu dekoravusi nieko atsakyt siuo klausimu negaliu, o jei tu nelakavai is vis tai po kazkiek laiko nebijai , kad tau nusitrins servetele, nulakavusi su laku manau saldainius galesi deti su popiereliais drasiai, o kas liecia kitus maisto produktus tai
[/quote]
taip taip norejau taip nufotografuot , bet siandiena su 38,8 temperatura sedziu tai tik greit nufotografavau uzsakovei nusiust foto mazdaug vaizda kad isivaizduotu, jei neatsiims taip greit tai bandysiu perfotografuoti
Papildyta:
[quote=SquezeeHRD,2010 03 07, 23:02]
[/quote]
kadangi indu nesu dekoravusi nieko atsakyt siuo klausimu negaliu, o jei tu nelakavai is vis tai po kazkiek laiko nebijai , kad tau nusitrins servetele, nulakavusi su laku manau saldainius galesi deti su popiereliais drasiai, o kas liecia kitus maisto produktus tai
QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 07, 15:37)
turejau nediduka uzsakyma pakabos seimynai, kuri laukiasi kudikelio, lytis dar nezinoma, tai mazajam stebuklui padariau universalia pakaba , kad tiktu ir mergytei ir berniukui, tetis jaunas tai sugalvojau , kad sita servet bus tinkamiausia, o mamytei pageidavo su gelemis ir angelais , lentutes dovanos mociutei, kuriai patinka vaisiu motyvai (daug tapyta, sendinta ir pan tik neina foto perteikti tikrojo vaizdo
)
Labai grazios lenteles
O cia mano pirmas bandymas klijuoti dideli motyva ir sunki kova su "Dala" dvikomponenciu

Bus ka - ačiū už pastebėtas orchidėjas.
Ohara - kas čia per saviplaka? Visų skonis skirtingas. Objektyvios gali būti tik pastabos dėl nekokybiškai atlikto darbo, o dėl spalvų, motyvų, tai
- paskaitai ir darai kaip tau gražu. Man pvz. tu nerealiai gerai pritaikai visokius kaspinukus - nemačiau, kad kuri geriau tą darytų
Ir prie progos - "Augintiniai"
Ohara - kas čia per saviplaka? Visų skonis skirtingas. Objektyvios gali būti tik pastabos dėl nekokybiškai atlikto darbo, o dėl spalvų, motyvų, tai
Ir prie progos - "Augintiniai"