Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

smile.gif

labas

ziezula_ labai grazi dezute ,viskas ten kur turetu buti wub.gif

abc12355 - grazus man tas su rinkinukas su balta gelyte thumbup.gif ir remelis toks vasariskas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 12 kovo 2010 - 14:52
Klimtas, Klimtas, Klimtas.... biggrin.gif Du užsakymai,- papuošalų dėžės ... rizikuoju nusibosti su tuo medžiu,- tikiuosi šitas jau tikrai paskutinis doh.gif hihihi.gif ...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 12 kovo 2010 - 15:02

tobula wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
abc12355 man labai patiko tavo visi darbeliai, tikrai grazus thumbup.gif o del nuotrauku ikelimo, tai tu nukopink ta kur "forum code" yra ir tada tiesiai nuotrauka i foruma isikels, o ne nuoroda kaip dabar wink.gif ir kur uplod'inant apacioj yra resize, ir dar yra pasirinkti "attach label -> No", tada jokiu reklamu neprikabins 4u.gif

versus kaip visada labai grazu wub.gif o ta pirmoji tai faina labai, daug pritapyta matosi, super padirbejai thumbup.gif antroji jau kaip ir matyta ir kiek pabodusi, nors ir grazi, bet negiriu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 12 kovo 2010 - 15:15
[quote=campari*,2010 03 12, 16:12]
Ačiū, bandysiu.
Atsakyti
abc12355 man tavo remeliai paliko silta ispudi, tokie jaukus kad net jauciasi kaip pavasaris atsoliuoja wub.gif
Atsakyti
Dar keli iš paskutiniųjų darbų:
(mokausi ikelti nuotraukas unsure.gif , nepykit, jeigu nesigaus)
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Sory, reikia ištrinti, per didelio formato ikeliau!!!!
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 03 09, 15:55)
As vel kvieciuos pavasari  ax.gif

Papuošalinė "Pavasario dvelksmas"

labai grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 12 kovo 2010 - 17:16
Versus lenkiu galva.Nuo pirmos dezutes susulydziau, mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 12 kovo 2010 - 19:44
abc12355 Kai padarai BROWSE foto, tada zemiau tam paciam psl. yra MORE OPTIONS ir RESIZE PICTURE/FOTO tada pasirenki forum resize kazkoks dydis ten yra, ir iskart po juo NO (Upload label, neprisegs reklamu prie foto tada) 4u.gif Tokiu atveju foto bus normalaus dydzio ir aiskiai matomos o ne tokios KING SIZE biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 12 kovo 2010 - 19:54
versus, nuostabios abi dežutės. thumbup.gif thumbup.gif

Aš su kukliu darbeliu... blush2.gif

"Elfukė"

user posted image
Atsakyti
Balte - fainai wink.gif
Atsakyti