Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

QUOTE(ziezula_ @ 2010 03 12, 12:38)

Wooow, kaip grazu...:> Norejau paklausti, kaip Jus darote, ir jums teptuko potepiu nesimato? Nes as ko nedarau, tai jei teptuko potepiu nesimato, tai tada nesuskilineja, tai tenka tenkintis potepiais (kurie man nepatinka), taciau suskilineja...
Atsakyti
Žiežula - man šiek tiek metasi į aki teptuko potepai ant dėžutės viršaus, bet visumoje - gražu 4u.gif
Versus - kruopštumas, Balte - spalvos... thumbup.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif Va... biggrin.gif Labai gražu.

QUOTE(Tomastetusis @ 2010 03 12, 15:34)
Nauja el. parduotuve http://www.jauku.lt/ skelbia didziule akcija Vilnieciams, uzsisakius patinkancias jums prekes atvezimas i Vilniu nemokamas

Uzsakymai priimami iki sekmadienio 2010.03.13 24:00
pristatysime tiesiai i namus

Uzsakymus siustike el. pastu: Jums@jauku.lt

Eik lauk! Spamintojas neraliuotas... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezula_ @ 2010 03 12, 12:38)
Sveikos merginos 4u.gif  noreciau ir as pasirodyt savo dezute, tokia pat is JYSK, kaip kazkuri is Jusu tikrai labai graziai atnaujino ax.gif  Merginos, kritikuokit, sakykit kas negerai mano dezuteje, buciau labai dekinga, jug kritika skatina tobuleti thumbup.gif  4u.gif

p.s. cia turetu buti priekoniu dezute, bet padovanojus mamai, ji nusprende cia laikyt arbata smile.gif

O, kaip idomu matyti kokias asociacijas sukelia skirtingiems zmonems tas pats daiktas. Mes su Campary palikom tą neįprastą faktūrą, o tu surizikavai ir NUOSTABU! Tikras provance stilius, nėr ką pridurt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusia :> @ 2010 03 12, 22:29)

Aciu, bet negaliu atsakyti tau i si klausima, isiziurejus ir pas mane matos tie teptuko potepiau, kaip viena is Jusu pastebejo, taigi as ir noreciau, kad kas patartu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bus_ka @ 2010 03 13, 07:41)
O, kaip idomu matyti kokias asociacijas sukelia skirtingiems zmonems tas pats daiktas.

Aciu labai uz gera zodeli 4u.gif Atvirai pasakius man net nekilus buvo mintis palikti nedzute nedazyta, poto pamaciau Jusu darbus, susimasciau labai, dvejojau dvejojau, bet surizikavau, na ir gal visai nieko gavos g.gif
Atsakyti
labas rytas. Noriu pagriti balte, versus zinoma ir dar daugely kitu.... atsiprasau nebepamenu nicu blush2.gif .

del vienkomponencio tai virsutini sluoksny dazo tempkite ne teptuku, o tapsnokite kempinele mirksiukas.gif .
Atsakyti
Na kaip matau JYSK jau ispirktos sitos dezutes o as taip norejau dar viena nubeicuoti 4u.gif na reiks laukt gal uzves dar ju ax.gif labai aios dezutes thumbup.gif
Atsakyti
Atiduodu Jūsų teismui ax.gif
user posted image
Naudota: dekupažinis popierius, klijai, beicas, dvikomponentis sendintojas, porporina, lakas, vaškinė juostelė.
Atsakyti
ziuzula man labai patinka thumbup.gif

versus labaii grazuuuu bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif

raseleb sauni rankine 4u.gif

balte fainuole dezute 4u.gif

abc12355 pirmoji dezute thumbup.gif , o kitu darbeliu neina apziuret labai didelis foto formatas, maciau raktine ir remeliai fragmentiskai, idek mazesnio formato foto 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Raseleb super thumbup.gif tikrai lbai labai grazu, noreciau tokios namuose wub.gif kazkam bus puiki dovana 4u.gif
Atsakyti
Siek tiek prieskoniniu 4u.gif

user posted image

Ir vaikiskos pakabeles smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 13 kovo 2010 - 18:41
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 13, 10:38)
l

del vienkomponencio tai virsutini sluoksny dazo tempkite ne teptuku, o tapsnokite kempinele mirksiukas.gif .

Laba aciu uz patarima, pabandziau, tikrai super gaunas, nesimato potepiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai nemazai graziu darbu jus cia pridejot...labai smagu ziuret, kai tingisi rasyt ar kalbet biggrin.gif ... gal nepagadinsiu nuostabiu darbeliu buketo savaisiais rolleyes.gif
Uzsakymukas atliktas zmoguciui, kuris be galo dievina jorksyrus...

***********JORKOS**********

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti