as tokiu privengiu

QUOTE(lolita77 @ 2010 02 27, 12:42)
Sveikos, teises isislaikiau prie koki 10metu. Poto truputi vairavau, bet labai neilgai. Zodziu nors teises ir senai turiu, vairavimo igudziai labai silpni.
Gyvenimas priverte vel sesti uz vairo(ko ziauriai bijau......
), greit isigysiu masina.
Teoriskai zalio lapo man ir nereiketu (teises kaip rasiau turiu 10metu), bet vairavimo stazas tai lygus 0....Va man ir kilo klausimas -ar tas zalias lapas kelyje padeda ar trukdo vairuoti? Kaip kiti vairuotojai i ji reaguoja - ar su pakantumu, ar specialiai kliutis sudaro? Labiausia bijau, kad jeigu uzsidesiu ta lapa - visokie "buduliai" su senais golfais ir BMW man nepradetu kely sudarineti avariniu situaciju....
Noreciau, kad parasytu, tos kurioms yra teke su lapu vazineti - ir is viso mano situacijoj, kaip geriau su lapu ar be jo???
Man asmeniskai "ant dusios" butu ramiau tas lapas, tik kazi kokia reali situacija isriedejus i kelia (ypac i miesto gatves kamsciu metu) su zaliu lapu ant lango....
Gyvenimas priverte vel sesti uz vairo(ko ziauriai bijau......

Teoriskai zalio lapo man ir nereiketu (teises kaip rasiau turiu 10metu), bet vairavimo stazas tai lygus 0....Va man ir kilo klausimas -ar tas zalias lapas kelyje padeda ar trukdo vairuoti? Kaip kiti vairuotojai i ji reaguoja - ar su pakantumu, ar specialiai kliutis sudaro? Labiausia bijau, kad jeigu uzsidesiu ta lapa - visokie "buduliai" su senais golfais ir BMW man nepradetu kely sudarineti avariniu situaciju....
Noreciau, kad parasytu, tos kurioms yra teke su lapu vazineti - ir is viso mano situacijoj, kaip geriau su lapu ar be jo???

Man asmeniskai "ant dusios" butu ramiau tas lapas, tik kazi kokia reali situacija isriedejus i kelia (ypac i miesto gatves kamsciu metu) su zaliu lapu ant lango....

Sveiki

Manau nieko baisaus,kad uzsidesi ta klevo lapa

Papildyta:
QUOTE(Duty @ 2010 04 01, 21:58)
o as vazineju ne tik su klevo lapu, bet ir su uzrasu ant galinio stiklo "maisau pedalus" 

Prisiminiau viena toki atsitikima juokinga is pacios vairavimo pradzios-atvaziuoju pas motorista i angara (o ten kiemas visas masinom uzkimstas),ivaziavau,susitariau ka reikejo,iseinu-o ten toks baltas krovininis (beveik pusfure) visa kiemo likuti uzkimses.Ziuriu,kad nelabai isvaziuosiu,baisu,o dar atbulai i gatve listi,o cia milimetrovkes...Nu paprasiau as jo kad pasitrauktu koki pusmetri sonan.Zmogus paziurejo,sako,taigi isvaziuosit...o as jam rodau i zenkla 70 ant masinos,sakau, "matot,70",paskui i savo plaukus- "matot,blondine-nu kaip gi as isvaziuosiu?".Tas tik paziurejo i mane tokiom pasterusiom akim,nieko nebepasake,sedo i masina ir visai is to kiemo issinesdino
Kita karta atvaziuoju pas meistra,o ten tas vairuotojas sedi,pamate mane,sako "oo...blondine su baltu opeliu..."
Gerai kartais tikrai tie zenkliukai...

Kita karta atvaziuoju pas meistra,o ten tas vairuotojas sedi,pamate mane,sako "oo...blondine su baltu opeliu..."

QUOTE(mantuxx @ 2010 06 07, 22:36)
zalias lapas gerai kai neturi stazo, kiti vairuotojai i tai atkreipia demesi ir kartais pagelbsti tam tikrose situacijose. Minusas - dazniau stabdo policija 

Per du pirmus metus, manęs nėkart nesustabdė policija

per teorijos pamoka pasakojo destytojas,kad kai vaziavo su sunum,tiksliai nepamenu per kur,tai ten gana pavojinga vieta,vairuotojai turi praleist ir panasiai,tai vat kai destytojas vazineja viens su savo auto,tai nei pypsi,praleidzia..o sunus neseniai issilaikes-su klevu,tai jo ne tik,kad nepraleido,bet vos ne pastoviai pypseno,kol is ten isvaziavo

QUOTE(vesta:6 @ 2010 06 08, 16:50)
per teorijos pamoka pasakojo destytojas,kad kai vaziavo su sunum,tiksliai nepamenu per kur,tai ten gana pavojinga vieta,vairuotojai turi praleist ir panasiai,tai vat kai destytojas vazineja viens su savo auto,tai nei pypsi,praleidzia..o sunus neseniai issilaikes-su klevu,tai jo ne tik,kad nepraleido,bet vos ne pastoviai pypseno,kol is ten isvaziavo

O gal vis tik priežastis yra ne klevo lapas, o tai, kad dėstytojas kiek kitaip vairuoja, nei sūnus-pradinukas?

as ir manau,kad klevo lapas padeda daugiau ar maziau...ileidzia labiau
ir vyras pastebejo skirtuma kai vazinejo su lapu 
tikrai gerbiu tuos vairuotojus,kurie gerbia naujokus
kelyje ir supratingai i tai ziuri

tikrai gerbiu tuos vairuotojus,kurie gerbia naujokus

Man atrodo, kad labai gerai tas klevas, nors kai kuriems geda ar pan detis ji, bet labiau pasisaugai, atkreipi demesi, kad zmogus dar tik pradedantis vairuotojas, man liko jau nebedaug laiko su juo vazineti, bet jei buciau ir 10m nevazinejus ir dabar tik sumastyciau vazineti, tai uzsideciau ta lapa, nieko gedingo nematau