Įkraunama...
Įkraunama...

Žalias lapas - padeda ar trukdo vairuoti?

QUOTE(stseb @ 2010 07 09, 00:53)
...Pažįstu žmonių, kurie kelis metus nė karto nestabdyti, nors prie vairo praleidžia kone visą dieną.

Panašu, kad aš iš pastarųjų smile.gif
Atsakyti
Na, tikriausiai ne vienas vairuotojas ir ne viena vairuotoja tau pavydį tokios sėkmės. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2010 07 09, 00:53)
Pažįstu žmonių, kurie kelis metus nė karto nestabdyti, nors prie vairo praleidžia kone visą dieną.

ir as i ta rata jungiuos smile.gif ua vairo 2,5 metu o stabde viena karta tik kai tik masina pradejau vairuot .. nu tai vadinasi 2 metai kaip jau nestabdo biggrin.gif jauciu prisisnekesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 02 27, 21:52)
Jei neišeina važiuot tai joks lapas nepadės biggrin.gif

As irgi pritariu siai nuomonei drinks_cheers.gif Sorry, bet isvis nesuprantu, kam zmones eina laikytis teisiu, jeigu bijo i gatve isvaziuoti g.gif Kazkokiais budais gauna vairuotojo pazymejima, tada 10 metu nevairuoja, nes vel bijo..... O paskui svarsto, detis zalia lapa ar ne biggrin.gif Yra toks geras posakis: "Bijai vilko - neik i miska" thumbup.gif

As pati islaikiau teises, kai dar buvo 70 zenklas. Masina pirkau po 1.5 metu ir visa pusmeti vazinejau su zenklu vien del to, kad policija nenubauduotu, nes gaila pinigus i bala ismesti... schmoll.gif
Ar trukdo, ar ne tas zalias lapas - negaliu pasakyti g.gif Manau, kad zmogui labiausiai trukdo jo baime vairuoti. Geriau jau tada nevaziuoti i gatve ir kitiems nervu negadinti...
Atsakyti
Niekas negime mokedamas, o jus, ka iskart issilaikius varet i gatve be jokios baimes??? Nu atsiprasau, bet visiskai nevykes komentaras. Tokios bobos ir yra tos, kurios ziuri i tuos lapukus kritiskai, ir pypsina vos tik pasitaiko proga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 07 30, 22:15)
Niekas negime mokedamas, o jus, ka iskart issilaikius varet i gatve be jokios baimes??? Nu atsiprasau, bet visiskai nevykes komentaras. Tokios bobos ir yra tos, kurios ziuri i tuos lapukus kritiskai, ir pypsina vos tik pasitaiko proga  doh.gif

Na nereikia uzsipulti - cia tik mano nuomone ax.gif
As irgi negimiau mokedama, ir daug ko buvo, kol ismokau vairuoti. Bet baimes nejutau net ir pirma karta isvaziavus i gatve. Ir siaip niekada nepypsinu zaliems lapams. Tik zmogui reikia jausti savo galimybes. Jei bijai vairuot kaip velnias kryziaus - kam laikytis teises ir mesti pinigus i bala? g.gif
Tada tikrai ne zalias lapas nepades schmoll.gif
Atsakyti
As pavyzdziui vaziuodama atkreipiu demesi i masina ant kurios uzklijuotas zalias lapukas. Suletinu greiti, pristabdau... Prisimenu ir savo vaziavimo pradzia, kai buvo siek tiek nedrasu gatveje. Tad reikia gerbti vieniems kitus, daugiau torerancijos mirksiukas.gif ! Tiesa, yra su tais zalias lapukais, vazinejanciu bachureliu, kuriu kartais net reikia pasisaugoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barra: 31 liepos 2010 - 20:40
Jau turiu dvieju metu staza, bet kazkaip klevo lapo nusilupti dar nedristu, kazin, ar policija man nieko blogo nesakytu?
Atsakyti
na , panashu supratau, ka tu veiki...geriau, tu su tuo lapu, dar pasivazinek..bus saugiau...

QUOTE(Duty @ 2010 08 03, 00:31)
Jau turiu dvieju metu staza, bet kazkaip klevo lapo nusilupti dar nedristu, kazin, ar policija man nieko blogo nesakytu?

Atsakyti
as dabar vazineju su zaliu lapu ir manau, kad tuo ispeju kitus, kad dar vaziuosiu letai ir galbut klaidu darysiu. Man atrodo, kad jis padeda. Pati stebiu kitus su lapais ir matau, kaip jie legiasi gatveje. Yra daug jau su patirtimi, yra tokiu paciu kaip as, neseniai isvaziave i gatve savarankiskai.
Atsakyti
Kadangi nesenai teises turiu, tai su klevo lapu jauciuosi saugesne. Vien tai, kad kiti vairuotojai mato, kad cia dar zalias vairuotojas ir pasisaugo, arba praleidzia, kai reikia. 4u.gif
Atsakyti
Žalias lapas gal ir priduoda saugumo, ale visgi nėra pakantumo iš kai kurių žmogėnų, apipypsins ir menkai progai pasitaikius. Kad ir vakar, na pritrūko ryžto man laiku pasukt į dešinę su žalia rodykle lentelėje, pastovėjau, praleidau ką ir reikėjo praleist, tai ne, vieni asilai , katrie už manęs stovėjo po to pravažiuodami apsignalizavo, tai dar ir antri paskui juos stovėję tą patį padarė. Jau pagalvojau, kad su mašina gal kas negerai, fu kaip nuotaiką sugadino unsure.gif
Atsakyti