Iš tikrųjų tik pradėjus vairuoti sunku jausti tuos gabaritus. Ir dar nuo mašinos priklauso. Auto mokykloje važinėjau su Audi A3, tai traukdavo mane vis į dešinį šoną, instruktorius, kaip kokį ančiuką stumdavo nuo krašto

bet po to pavažinėjau su tėčiu Audi A6 ir viskas

važiavau ir su A3 kaip priklauso.
Kai pirmus kartus sėdau už vairo, man atrodė neįmanoma, kad kada nors galėsiu važiuodama nors muzikos klausyti: nes tik spėk žiūrėt: kelias, veidrodžiai, sankaba, pavaros, net posūkį įjungti sunku būdavo

Dabar iš viso pravažiavau 11 važiavimų su instruktorium + 1 su tėčiu. Posūkiai kažkaip automatiškai junginėtis pradėjo, į veidrodžius irgi auto žiūriu

bet dar man reikia važiuoti, kad ir pavaros auto jungtųsi
Visi greitai pamiršta, kad patys kažkada nemokėjo normaliai važiuoti

Man pačiai iš viso yra papypinę tris kartus: 1) važiavau su mokomąja ir važiuojantis už manęs, pralenkdamas įspėjo, kad jis yra gretimoj juostoj. Šiaip aš jį mačiau, bet jis apsidraudė, nes buvau tuo metu įpratus labai staigiai persirikiuoti
2) užgesau įkalnėje su mokomąja ir dar prie judrios sankryžos (iš nervų čia

nes kai pradedi vairuoti yra ką veikti užtraukti rankinį, atleidinėti sankabą, gazuoti ir dar tuo pat metu įvažiuoti į labai judrią gatvę akytėmis plačiomis, kad ko nepražiūrėtum

) tai iš to streso užgesau 3 kartus
3) su tėčiu važiuodama trumpam užgesau prie visai nejudrios sankryžos, tai kažkokia matyt pagiežinga moterytė papypino, nors ten nelabai ir buvo ko.
Man atrodo, kad gerai būtų jog į klevo lapus visi žiūrėtų pakančiai: žalias vairuotojas įspėja, kad ir yra žalias: jam gali būti sunku įsilieti į eismą, jis gali užgesti prie sankryžos, užkišti ir dar daug visko

dar man atrodo, labai svarbu kokia mašina

Mano tėvo nauja beveik visai ta audi, tai man atrodo dėl to ir žiūri į mane pakančiau su "M" raide. Manau, kad jei važiuočiau su kokia gelda, visko galėtų būti

Ir į lapuočius su naujom auto žiūri visai kitaip, negu su kokiom senutėmis

o realiai tai mažai ką keičia pačiam vairavimui