QUOTE(Atogrąža @ 2010 03 13, 00:26)
Niekada šito neteko matyt

. Užtai mūsų kieme (jis, kaip nebloga mašinų stovėjimo aikštelė) nuolat stebiu visiškai ką kitą: trys pačios naujausios, prabangiausios (ir ilgiausios

) mašinos nuolat numetamos per tris vietas, puikiai žinant, kad vakare kažkas dėl to nebetilps ir turės ieškot vietos gatvėje

Ypatingai stebina tai, kad pastatoma tyčia taip patogiai, kad išvažiuojant praktiškai nė vairo susukt nereikėtų. Tikrai pradeda atrodyti, kad žmonės turi rimtų problemų su parkavimuosi. O tie klevukai (ypač vairuojami moterų) kaip tik dažnai pirmyn atgal murkdosi, kol pastato idealiai, kad tik kas nemokša, numetusiu mašiną nepavadintų, turbūt.
Labai taikliai pastebeta
O del klevo lapuko - jis padeda ar trukdo... tai nezinau, kaip kitiems, bet man be jo tikrai saugiau vazineti. Kai dar su lapuku vazinejau, garbes zodis, kasdien po n avariniu situaciju: sukant i desine, kas nors butinai sugalvodavo mane is dar desiniau apvaziuoti, sukant i kaire - tas pats, aplenkimas ir masinos uzkisimas pries pat nosi maziausiai po kelis kartus per diena kartodavosi, vaziuojant antra juosta net ir su srautu, vis atsirasdavo, kas papypia. Budavo, vairuoji ir ne tik kad saugiai stengiesi vaziuoti, pagal ket ir pan., bet dar ir "asu" vairuotoju turi bijoti

Galvojau, gal mano vairavimo igudziai dar ne kokie, bet kazkaip vyrui teko kelis kartus mano masina pavairuoti ir su tom paciom situacijom susidurti - prasikeike ir nulupo jis ta lapuka. Na, ir ka - visi apvaziavimai sukant, "padrizalinimai" ir pypimai netiketai baigesi...