Įkraunama...
Įkraunama...

Žalias lapas - padeda ar trukdo vairuoti?

QUOTE(denaxa @ 2010 03 13, 23:10)
...Tokiu atveju,mano poziuriu,7 bembas yra eiline maza skarbonke,kibiras,nes as vazineju su 18m ilgio masina lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Kadangi kai kurių supratimu jau vien ilgis apsprendžia ,skarbonkiškumo' lygį, tai nuostabiai pasakyta good.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 03 13, 23:10)
drinks_cheers.gif As dabar pagalvojau,o kas gi yra ilga ir didele masina? g.gif labai toks sakyciau salyginis dalykas.Tokiu atveju,mano poziuriu,7 bembas yra eiline maza skarbonke,kibiras,nes as vazineju su 18m ilgio masina lotuliukas.gif O jei palygint su kokiu miskoveziu ar fura negabaritu-tai jau ir as su saviske kaip nykstukas atrodysiu ax.gif va kaip idomiai viskas issivercia rolleyes.gif

fura ar miskovezi daugiabucio kieme nemanau, kad kas stato smile.gif ir tai jau ne lengvoji masina smile.gif
QUOTE(Atogrąža @ 2010 03 13, 23:34)
drinks_cheers.gif
Kadangi kai kurių supratimu jau vien ilgis apsprendžia ,skarbonkiškumo' lygį, tai nuostabiai pasakyta   good.gif  lotuliukas.gif

supratimas kas yra "skarabonkes", taip pat skiriasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškutė: 14 kovo 2010 - 09:42
Man visos lengvosios-mazyles,kibiriukai ax.gif 4u.gif net i mikriuka negaliu ziureti kaip i didele masina,nu mazytes jos man ir viskas,kokios ten gali buti problemos su parkavimu ax.gif
Beje,buna stovi pas mus palei kiemo krasta fura,kai furistas namo is reiso grizta,o gatvej tarp lengvuskiu ir autobusas kazkieno nakvoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 03 14, 12:59)
Man visos lengvosios-mazyles,kibiriukai ax.gif  4u.gif net i mikriuka negaliu ziureti kaip i didele masina,nu mazytes jos man ir viskas,kokios ten gali buti problemos su parkavimu ax.gif
Beje,buna stovi pas mus palei kiemo krasta fura,kai furistas namo is reiso grizta,o gatvej tarp lengvuskiu ir autobusas kazkieno nakvoja ax.gif

tai as ir neturiu problemu parkuotis, bet kaip ir kalba buvo - yra kas turi smile.gif bet jeigu kas mazyte neiparkuoja, tai kas butu su tuo autobusu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2010 03 14, 13:50)
...bet jeigu kas mazyte neiparkuoja, tai kas butu su tuo autobusu  doh.gif

O, tai šios žalialapių temos potemė, pasirodo, buvo apie tai, kaip mažos skarbonkės neįsiparkuoja ir pnš. bigsmile.gif lotuliukas.gif Oi negaliuuuu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gabaritai neturi jokios reiksmes,kas mazos neiparkuoja,neiparkuos ir dideles,ir atvirksciai-nesusitvarko su didele,lygiai taip pat ir su maza nesusitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 03 14, 14:08)
O, tai šios žalialapių temos potemė, pasirodo, buvo apie tai, kaip mažos skarbonkės neįsiparkuoja ir pnš.  bigsmile.gif  lotuliukas.gif Oi negaliuuuu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ko cia negaleti ? g.gif o gal dideles neisiparkuoja ? o gal nei tos nei tos? ziurint tarp vairo ir sedynes kokia tarpine yra rolleyes.gif smile.gif o klevo lapas yra ar nera, nuo to niekas nesikeicia smile.gif jis patirties nei dadeda nei atima, viskas su laiku igyjama.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2010 03 14, 19:59)
o ko cia negaleti ?  g.gif o gal dideles neisiparkuoja ?

Na taip, stebint numestų per dvi ar net tris vietas kiekį susidaro tokis vaizdas mastau.gif apie tai ir buvom prakalbę aukščiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 03 13, 00:26)
Niekada šito neteko matyt schmoll.gif . Užtai mūsų kieme (jis, kaip nebloga mašinų stovėjimo aikštelė) nuolat stebiu visiškai ką kitą: trys pačios naujausios, prabangiausios (ir ilgiausios  biggrin.gif ) mašinos nuolat numetamos per tris vietas, puikiai žinant, kad vakare kažkas dėl to nebetilps ir turės ieškot vietos gatvėje  doh.gif Ypatingai stebina tai, kad pastatoma tyčia taip patogiai, kad išvažiuojant praktiškai nė vairo susukt nereikėtų. Tikrai pradeda atrodyti, kad žmonės turi rimtų problemų su parkavimuosi. O tie klevukai (ypač vairuojami moterų) kaip tik dažnai pirmyn atgal murkdosi, kol pastato idealiai, kad tik kas nemokša, numetusiu mašiną nepavadintų, turbūt.

Labai taikliai pastebeta drinks_cheers.gif biggrin.gif

O del klevo lapuko - jis padeda ar trukdo... tai nezinau, kaip kitiems, bet man be jo tikrai saugiau vazineti. Kai dar su lapuku vazinejau, garbes zodis, kasdien po n avariniu situaciju: sukant i desine, kas nors butinai sugalvodavo mane is dar desiniau apvaziuoti, sukant i kaire - tas pats, aplenkimas ir masinos uzkisimas pries pat nosi maziausiai po kelis kartus per diena kartodavosi, vaziuojant antra juosta net ir su srautu, vis atsirasdavo, kas papypia. Budavo, vairuoji ir ne tik kad saugiai stengiesi vaziuoti, pagal ket ir pan., bet dar ir "asu" vairuotoju turi bijoti cool.gif Galvojau, gal mano vairavimo igudziai dar ne kokie, bet kazkaip vyrui teko kelis kartus mano masina pavairuoti ir su tom paciom situacijom susidurti - prasikeike ir nulupo jis ta lapuka. Na, ir ka - visi apvaziavimai sukant, "padrizalinimai" ir pypimai netiketai baigesi... biggrin.gif
Atsakyti
Klevo lapukas manau yra reikalingas neturint dveju metu vairavimo stazo ax.gif Kad kiti vairuotojai butu informuoti, kad dar nepatyres uz vairo biggrin.gif Pati vairuoju greitai bus metai rolleyes.gif Del pypsejimo kai uzgesti, pypino ne karta man, nors ir su zaliu lapu beee.gif Manau cia jau nuo vairuotoju mandagumo priklauso ax.gif
Atsakyti
Žalias lapas parodo, kad vairuotojas neturi daug patirties ir jis nei trukdo, nei padeda. O kiti vairuotojai galėtų būti kantresni, nes pastebiu, kad kartais apipypina be jokios priežasties. Juk neiišpulsi į kelią, jeigu ten važiuoja mašinos ir tu turi jas praleisti, gal kai kuriems atroodo, kad jei apipypins tai tos mašinos greičiau pravažiuos. g.gif
Atsakyti
Aš važinėju su žaliu lapuku ir jaučiuosi ramiau, įspėdama kitus vairuotojus, kad esu nepatyrusi vairuotoja. Jei kas nors papypina, nesinervinu, nes žmonių nepakantumas ir nepagarba vienas kitam mūsų šalyje jau seniai manęs nebestebina. O kas liečia "užkišinėjimus" ir specialiai sudaromas avarines situacijas, - nu ką, - durnių visada buvo ir bus: jie kažkur šalia mūsų ne tik keliuose kiekvieną dieną. doh.gif
Atsakyti