Įkraunama...
Įkraunama...

Ilsėkis ramybėje mūsų Kovotoja...

QUOTE(giria @ 2010 03 02, 23:13)
Stiprybės, Stiprybės, Stiprybės, Jums visiems, patiems artimiausiems  wub.gif  wub.gif  wub.gif  console.gif Labai gaila, kad tą meškiuką atnešiau ne aš. Nes labai norėjosi nunešti Ugnytei kažką didelio, didelio, begalinio ir paguodžiančio. Tik, rodos, nežinai, kas tai apčiuopiamo gali būti. Ačiū vyrui, kad jis nuėjo gėlių nupirkti, nes nežinau, ar būčiau pajėgusi. Kažkaip, rodos, ir nepažinojau žmogaus gyvai, o taip neradau vietos sau namie, kad palengvėjo, kai nuvažiavau. Nors ir labai greit išbėgau. Ir Inesos mamytę apkabinau, prie durų buvo, kai atėjau. Žiūrėjo akys jos klausiamai, nepažįsta, bet kažkaip nebuvo prasmės ir jėgų apie save kalbėti.
Labai labai, be galo graži Inesa nuotraukoj buvo. Be galo.
Ir labiausiai idomu, kaip Ugnytė laikosi? Labai norisi paguosti tą mažą žmogeliuką, kuriam visas gyvenimas prieš akis. Tebūnie apsaugota, palaiminta, ko geriausios kloties, pačios pačios šilčiausios mintys ir palinkėjimai  wub.gif

man stringa gerklėje žodžiai,lyg paraližuotų kas...,bet tavo postas absoliučiai atitinka mano išgyvenimus, labai smulkutė mergina, begalybėj baltų žiedų jūroj , ir saulutė taip gražiai švietė , daug šviesos ir baltos spalvos wub.gif ir taip ramu ....nes tikrai ten kur ji dabar ..būtent taip ir yra ..šviesu ir labai gera, tik negera,likusiems, liūdesys begalinis artimiesiems verysad.gif , stiprybės jiems verysad.gif, bet liūdi ir artimai nepažinoję žmonės, istorija išgyventa ir tokia artima atrodo buvo visiems,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 02 kovo 2010 - 23:51
Kavyte, laikykis... negaliu cia neuzsukti.. nors ir visada byra asaros..Inesele, tu tiEK daug ismokei..ir parodei..koks trumpas ir grazus yra gyvenimas...ilsekis, ramybeje... STIPRYBES TEVELIAMS, ISAUGINTI GRAZIA MERGYTE UGNYTE...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 03 kovo 2010 - 00:06
Kavyte ,laikykis console.gif Vakar trumpai pakalbejau tik su Inesytes mamyte,as pries kelias dienas rasiau Inesytei sms,taip norejau paskutini karta parasyti jai kad apkabinu...Tai mama pasake kad spejo jai dar perduoti ir ji suprato nuo ko,taip apsidziaugiau wub.gif ,jeigu tinka cia tas zodis tokioje situacijoje...Labai norejau susipazinti su tavim,bet nedrisau paklausti,bet man pasirode kad tu sedejai pirmoje eileje,prie krasto dar su viena mergina? blush2.gif

Kaip mergaites cia jau prase,parasyk mums veliau,kai praeis truputi laiko apie paskola,mes turim padeti Ugnytei,ir papasakok nors kartais,kaip jie laikosi,teveliai ir mazute 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2010 03 02, 22:29)
Mačiau vieną moterį atėjusią su vyrų ir atnešusią Ugnytei meškiuką, nežinojau, kad čia forumietė, tik kai ji nuėjo aš su Ugnyte stovėjau laukiamąjame ir palydėjau žvilgsniu, tokia miela pasirodė, labai prašau atsiliepti, norėčiau sužinoti kas ji smile.gif

Kavyte, aš buvau smile.gif . Inesa tokia graži....raudona suknele smile.gif , mamos ir tėvelio veidai tokie taurūs, kilnūs, na, neeiliniai. Aš tokia didelė, jie- smulkučiai. O kokios didelės, atviros širdys jų... Man buvo sudėtinga nueiti...palydėti Inesą, palaikė vyras, draugai. Ir nepatikėsit: aš laiminga. Ugnelę kokią linksmą pamačiau ( labai dėl jos pergyvenau), vis piršteliu badė į mane: kuri teta atnešė meškutį....Myliu.... visus Jus
Kavyte, kaip ir tarėmės rašyk man AZ. Ketinau vežtis fotpaparatą, galvojau įamžinti Inesos pakilimą, bet nepajėgiau, negalėjau, nedrįsau. Tačiau iš Inesos fotografijų galiu padaryti albumuką artimiesiems, jei jiems tai priimtina, jei jiems to reikia. Parašyk
-------------------------------------------------------------------------------

Labai nesmagu: nesugebėjau rišliai suformuluoti tėveliams užuojautos, nežinojau kur pamerkti gėles, svetimos mergaitės paklausiau ar ji ne Kavytė verysad.gif , bet aš nuoširdžiai.....
Svarbiausia, kad Ugnelė šypsojosi, bučiavo mane, juokėsi ir buvo linksma smile.gif

Papildyta:
Tik nesakykit, kad ji pralaimėjo kovą, nes ji ją laimėjo, ji pasiekė ko troško...........tai supratome kai Ji paliko šią žemę.............

Ji Laimėtoja. Ir neabejok tuo. Ji turėjo misiją šiame MŪSŲ pasaulyje smile.gif , ir ją atliko.
Atsakyti
Skaiciau ir sekiau temukes, bet nieko negalejau rasyti....

Ilsekis ramybeje
nebegaliu bent kol kas nieko daugiau parasyti, nes nematau er asaras.....
Atsakyti
Labas vakaras. Jau po visko...na dar liko sulaukti kada urną parveš ir ją įleisti į žemę. Vakar sėdėjau prie Inesos, mačiau tą gausybę  nepažįstamų žmonių ir mintyse Inesai sakiau "Matai kiek  žmonių, kurie atėjo su tavimi atsisveikinti, tu išėjai ir palikai visuose juose savo širdies gerumo anspaudą". Kokia Inesa būtų laiminga žinodama, kiek gaunu gražių ir šiltų laiškų, kuriuose pačiais nuostabiausiais žodžiais kalbama apie ją, kiek žmonių dėkoja, kad Inesos stiprybė, meilė ir atkaklumas pakeitė požiūrį į daugelį dalykų, kiek palinkėjimų ir gražių sakinių prirašytą jos temelėje, ji tarsi suvienijo tiek daug žmonių.  Inesa visada svajojo, kad gyvenime bus naudinga, kad galės padėti, patarti, padrąsinti ir žinau, jai tai pavyko. Aš ja labai didžiuojuosi. Nors sunkios ligos palaužta visada kiekvieną apdovanojo geru žodžiu, rūpesčiu ir šypsena......
Tik vieną forumietę pagavau beišeinančią, kitos neprisistatė, o be reikalo, mielai būčiau pabendravusi smile.gif Mačiau vieną moterį atėjusią su vyrų ir atnešusią Ugnytei meškiuką, nežinojau, kad čia forumietė, tik kai ji nuėjo aš su Ugnyte stovėjau laukiamąjame ir palydėjau žvilgsniu, tokia miela pasirodė, labai prašau atsiliepti, norėčiau sužinoti kas ji smile.gif
Dabar reikia laiko, kad viskas susistovėtų, kad protas suvogtų apie gyvenimo pokyčius, nes gyvenime nebebus labai brangaus žmogaus. Bet jau nebeverksiu, juk visų prašiau neverkti, tai pačiai reikia susikaupti. Inesą aš paleidžiu, nes nenoriu jos užlaikyti, juk ji taip skubėjo.....skubėjo į amžinąjį šviesų gyvenimą.............Tik nesakykit, kad ji pralaimėjo kovą, nes ji ją laimėjo, ji pasiekė ko troško...........tai supratome kai Ji paliko šią žemę.............

Kavyte , stiprybės Tau. Ne taip lengva mintmis paleisti labai brangų ir artimą ...
QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 03 02, 15:04)
Labai graži mintis, tikrai pritariu. Gal tiesiog per LNK puslapį surasti reikėtų kontaktus, telefonus ar el. paštą ir parašyti laišką su nuoroda į Inesos puslapį. Čia būtų ilgesnis variantas bet kitos išeities nebūtų jei neatsiras žmogučių, turinčių ryšių su LNK. O laišką galėtumėte kad ir šiandieną išsiųsti..

Jau vakar buvau atsivertusi LNK puslapį ieškoti kontaktų ir susilaikiau dėl keleto priežasčių:

QUOTE(Kelly @ 2010 03 02, 15:21)
Gal neskubėkit, gi tokiems dalykams reikia ir šeimos sutikimo. O gal jie visai nenori, kad jų žaizdos ir toliau būtų aitrinamos.

1. Reiklaingas šeimo sutikimimas

QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 02, 18:51)
  citata iš Inesos dienoraščio
....ir jei jau taip nutiktų, kad Visatos planas būtų kitoks nei mano, ir aš nukeliaučiau anapilin, ir bent jau po savęs norėčiau palikti nors ir mažytį, bet MŪSŲ butuką, ir nors ir mažytę, bet MŪSŲ mylimą mašinytę aš tai tikrai padaryčiau,....citatos pabaiga

2. Inesa to norėjo, bet nenorėjo viešumo..

QUOTE(astaxa @ 2010 03 03, 00:10)
mažas pastebėjimas dėl Finansinės pagalbos..

siūlau pralaukti 3 mėn nes.. (mes nežinom kas per asmuo yra Ugninės tėtis). paveldėjimai ir t.t. finansinius reikalus nuoširdžiai siūlai tvarkyti tik po visų "terminų" praėjimo. nes Ugninė dukra, bet, nepilnametė..

3. Apie tokį dalyką nepegalvojau, bet...
4. Visai neseniai L.ryte buvo straipsnis apie berniuką, kuriam žmonės surinko paramą, o.....mokesčiai apmokestino kaip pajamas....Reikėtų pasiaiškinti ir tuos dalykus, kad šeimai nepadarytume "meškos paslaugos"....

Kavyte, kai siela kiek apsiramins, duok mums žinoti, ką mąsto jos MAMA - žmogus iš didžiosios raidės...
Atsakyti
Net nežinau, ką parašyt...Stringa žodžiai, o ašaros rieda...Ačiū Dievui bent dėl to, kad Inesai nebeskauda, nebėra fizinių kančių, nežmoniškų, kurias jai tikrai nepelnytai reikėjo iškęst šiam pasaulyje..Išsilaisvinusi tyra siela nukeliavo tiesiai į rojų, kuo aš šventai tikiu...Iš ten ji stebės mus visus ir angelo sparnais apglėbs Ugnytę ir artimuosius...
Ilsėkis ramybėje, Inesa, visada tave prisiminsiu, kaip kovotoją, kuri siekė viską gyvenime padaryti savo jėgomis...Net tada, kai nežinojo apie ligą, kai teko man Inesą pažinti, ji visada buvo ryžtinga ir visada sakė: dėl savo vaiko padarysiu viską..Ir darė tikrai, darė viską, ką tik galėjo...Tik kad laiko jai šiam pasaulyje buvo skirta taip nesąžiningai mažai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 03 kovo 2010 - 09:40
QUOTE(kavyte @ 2010 03 02, 23:29)
Aš ja labai didžiuojuosi.

wub.gif kavyte, Jus drauge is Didziosios raides wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kasdien uždegu žvakelę...

Kavyte, wub.gif

Vakarų ekspresas rašo..Čia
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 03 03, 00:44)

Ji Laimėtoja. Ir neabejok tuo. Ji turėjo misiją šiame MŪSŲ pasaulyje smile.gif , ir ją atliko.

Ji KOVOTOJA iš tiesų...Ir tai, kas buvo vieno žmogaus kova už gyvenimą, gali būti kova už daygybės žmonių gyvenimus...Kaip kažkada atsirado fondas "Rugutė", gali atsirasti ir fondas "Ugninė". Ji tiek daug žmonių suvienijo, paskatino, pakeitė...kad manau, jog galima būtų tai ir tęsti...
Atsakyti
Visų nepacituosiu, bet pabandysiu atsakyti kiekvienam.
Aidulia, ačiū tau, labai praskaidrinai Ugnytės nuotaiką ji buvo be galo laiminga, o priėjai tai prie Inesos sesers, aš kaip kažkas spėjo sedėjau pirmoje eilėje, juodai apsirengusi, liekna, išbalusi ir nusiminusi, ašarom pasruvusiomis akimis mergina smile.gif Antrą dieną aš mažai bendravau, nebesigilinau kas atėjo, nes norėjau paskutines valandas pabūti mintyse su Inesa..........
Ačiū visoms už palaikymą, už gražius žodžius kurie labai sujaudina, juk nieko aš nepadariau, Inesa mano sielos atspindys, aš kitaip elgtis negalėčiau..........
Dėl Ugnytės, tai ji supranta savaip, jai sunku atskirti kūno nuo sielos, bet vaikas stengiasi, daug klausinėja, niekas nepasakys, kas dedasi jos mažoje širdelėje.......kiek Inesytė jai davė tiek ir pasiims, o mūsų artimųjų pareiga, kad vaikas žinotų kokia nepaprasta buvo jos mama.
Dėl paramos organizavimo paskolai išmokėti.........taip gal reikia šiek tiek laiko, ir dėl juridinių dalykų ir dėl pačio aiškumo. Inesos mama žinoma neprieštarautų, nes jai begalo svarbu išpildyti visus Inesytės norus........ir laidotuvės buvo suorganizuotos taip, kad tik Inesytei patiktų, kaip ji norėjo....ir kaip kažkas teisingai pastebėjo, kad salėje buvo šviesu, tylu, jauku ir aplink daug baltų gėlių.............nuostabu....
Norėjau paprašyti, kad gal kas galėtumete ir nors truputi išversti i Vokiečiu ir Ispanų kalbas apie tai, kad Inesa išėjo....norėčiau viską padaryti iki galo.
Dar norėčiau visoms padėkoti, už jūsų nuostabius laiškus, siūlomą pagalbą, išreikštą užuojautą. Šį puslapį skaito ir Inesos šeima, ir jie prase jums padėkoti, jus visos nuostabios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavyte: 03 kovo 2010 - 12:34
Į vokiečių kalbą aš galiu. Prisėsčiau vakare po darbo.
Jei per tą laiką atsirastų vertėjas, turbūt parašytumėt čia. Ačiū.
Atsakyti