QUOTE(kavyte @ 2010 03 02, 22:29)
Labas vakaras. Jau po visko...na dar liko sulaukti kada urną parveš ir ją įleisti į žemę. Vakar sėdėjau prie Inesos, mačiau tą gausybę nepažįstamų žmonių ir mintyse Inesai sakiau "Matai kiek žmonių, kurie atėjo su tavimi atsisveikinti, tu išėjai ir palikai visuose juose savo širdies gerumo anspaudą". Kokia Inesa būtų laiminga žinodama, kiek gaunu gražių ir šiltų laiškų, kuriuose pačiais nuostabiausiais žodžiais kalbama apie ją, kiek žmonių dėkoja, kad Inesos stiprybė, meilė ir atkaklumas pakeitė požiūrį į daugelį dalykų, kiek palinkėjimų ir gražių sakinių prirašytą jos temelėje, ji tarsi suvienijo tiek daug žmonių. Inesa visada svajojo, kad gyvenime bus naudinga, kad galės padėti, patarti, padrąsinti ir žinau, jai tai pavyko. Aš ja labai didžiuojuosi. Nors sunkios ligos palaužta visada kiekvieną apdovanojo geru žodžiu, rūpesčiu ir šypsena......
Tik vieną forumietę pagavau beišeinančią, kitos neprisistatė, o be reikalo, mielai būčiau pabendravusi

Mačiau vieną moterį atėjusią su vyrų ir atnešusią Ugnytei meškiuką, nežinojau, kad čia forumietė, tik kai ji nuėjo aš su Ugnyte stovėjau laukiamąjame ir palydėjau žvilgsniu, tokia miela pasirodė, labai prašau atsiliepti, norėčiau sužinoti kas ji

Dabar reikia laiko, kad viskas susistovėtų, kad protas suvogtų apie gyvenimo pokyčius, nes gyvenime nebebus labai brangaus žmogaus. Bet jau nebeverksiu, juk visų prašiau neverkti, tai pačiai reikia susikaupti. Inesą aš paleidžiu, nes nenoriu jos užlaikyti, juk ji taip skubėjo.....skubėjo į amžinąjį šviesų gyvenimą.............Tik nesakykit, kad ji pralaimėjo kovą, nes ji ją laimėjo, ji pasiekė ko troško...........tai supratome kai Ji paliko šią žemę.............
Kavyte , stiprybės Tau. Ne taip lengva mintmis paleisti labai brangų ir artimą ...
QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 03 02, 15:04)
Labai graži mintis, tikrai pritariu. Gal tiesiog per LNK puslapį surasti reikėtų kontaktus, telefonus ar el. paštą ir parašyti laišką su nuoroda į Inesos puslapį. Čia būtų ilgesnis variantas bet kitos išeities nebūtų jei neatsiras žmogučių, turinčių ryšių su LNK. O laišką galėtumėte kad ir šiandieną išsiųsti..
Jau vakar buvau atsivertusi LNK puslapį ieškoti kontaktų ir susilaikiau dėl keleto priežasčių:
QUOTE(Kelly @ 2010 03 02, 15:21)
Gal neskubėkit, gi tokiems dalykams reikia ir šeimos sutikimo. O gal jie visai nenori, kad jų žaizdos ir toliau būtų aitrinamos.
1. Reiklaingas šeimo sutikimimas
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 02, 18:51)
citata iš Inesos dienoraščio
.
...ir jei jau taip nutiktų, kad Visatos planas būtų kitoks nei mano, ir aš nukeliaučiau anapilin, ir bent jau po savęs norėčiau palikti nors ir mažytį, bet MŪSŲ butuką, ir nors ir mažytę, bet MŪSŲ mylimą mašinytę aš tai tikrai padaryčiau,....citatos pabaiga
2. Inesa to norėjo, bet nenorėjo viešumo..
QUOTE(astaxa @ 2010 03 03, 00:10)
mažas pastebėjimas dėl Finansinės pagalbos..
siūlau pralaukti 3 mėn nes.. (mes nežinom kas per asmuo yra Ugninės tėtis). paveldėjimai ir t.t. finansinius reikalus nuoširdžiai siūlai tvarkyti tik po visų "terminų" praėjimo. nes Ugninė dukra, bet, nepilnametė..
3. Apie tokį dalyką nepegalvojau, bet...
4. Visai neseniai L.ryte buvo straipsnis apie berniuką, kuriam žmonės surinko paramą, o.....mokesčiai apmokestino kaip pajamas....Reikėtų pasiaiškinti ir tuos dalykus, kad šeimai nepadarytume "meškos paslaugos"....
Kavyte, kai siela kiek apsiramins, duok mums žinoti, ką mąsto jos MAMA - žmogus iš didžiosios raidės...