Ilsėkis ramybėje Inesa, Tu visad liksi mūsų atminty.... ačiū kad užkrėtei savo meile bei aistra gyvenimui

tik gaila kad JIS taip greitai Tave pasikvietė TEN....
užuojauta Inesos šeimai ir mažajai princesei Ugnytei
QUOTE(ifauru @ 2010 03 03, 09:29)
4. Visai neseniai L.ryte buvo straipsnis apie berniuką, kuriam žmonės surinko paramą, o.....mokesčiai apmokestino kaip pajamas....Reikėtų pasiaiškinti ir tuos dalykus, kad šeimai nepadarytume "meškos paslaugos"....
QUOTE(Kanarėllė @ 2010 03 03, 20:44)
Gal aš ir neteisingai būsiu suprasta,bet man atrodo,kad Ugnytei reikia jau dabar pradėti rinkti pinigėlius.Dabar yra daug skaitančių šį forumą,o po kelių mėnesių vargu ar tiek bus čia lankančių.Juk galima gal atidaryti sąskaita Ugnytės močiutės vardu,na gal kažka galima sugalvoti,juk gal čia skaito ir išmanančių šiuos reikalus.
aš irgi pritariu minčiai dėl paramos ir pagalbos išpildant Inesos norus,bet labai svarbu išsiaiškinti dėl paramos davimo ir mokesčių,,kuriais gali būti apmokestinti suaukoti pinigėliai

Manau reiktų duoti Inesos tėveliams truputį laiko ir po to su jais suderinti ar jie to nori. Gal reiktų kreiptis į kokį paramos fondą ir per ten atidaryti sąskaitą į kurią galėtumėm suaukoti

Tikiu,kad visi mylintys Inesą padarys viską,kam neprieštaraus jos artimieji. Tad gal neskubėkim veikti nesulaukę jų nuomonės