Įkraunama...
Įkraunama...

Ilsėkis ramybėje mūsų Kovotoja...

Mergaites,as jus palaikau visokeriopai!!!Kai tik rasit iseiti kaip aukoti Inesos dukrytei,kad padengti butuka,tuomet lauksim ziniu smile.gif

O siandien ka galejau padariau,Inesos garbei atlikau aukojima per LNK Gerumo diena...nors ir gyvenu uk...

Ramybes ir amzinos sviesos....Inesa...
Atsakyti
user posted image

Užuojauta Inesos visai šeimai 4u.gif Tegul ilsisi ramybėje heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 05, 20:13-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 03 05, 20:13)
Rugutės paramos fondas su parama vaikiukams susijęs , vargu ar gali improvizuot labai.  Bet dėl patarimo be abejo galima kreiptis.

kad cia ir butu pagalba Ugnytei ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 03 07, 17:49)
kad cia ir butu pagalba Ugnytei ax.gif  ax.gif

Fondas skirtas vaikams, sergantiems onko ligomis.
Atsakyti
Gal nuskambes kvailokai,bet jei parasius i bedu turgu???Papasakot visa istorija ir,kad yra nemazai norinciu padeti mergaitei.Jie tai tikrai turetu tureti kitus kelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(dvija @ 2010 03 08, 00:12)
Gal nuskambes kvailokai,bet jei parasius i bedu turgu???Papasakot visa istorija ir,kad yra nemazai norinciu padeti mergaitei.Jie tai tikrai turetu tureti kitus kelius g.gif

Aš sakua, reikia aukoti grynais, važiuojam į Klaipėdą ir nuvežam, atvažiuoja kavytė į Vilnių, atiduodam kavytei...
Atsakyti
vakar per Lryto tv (tokia savaitės apžvalgos laida su Jakilaičiu) rodė ilgą reportažą apie panašią situaciją - kai gydymui suaukoti pinigai yra apmokestinami... kaip supratau VMI sako, kad galimos išimtys
neatidžiai ir ne nuo pradžių žiūrėjau tą reportažą - reiktų kartojimą šią savaitę pažiūrėti...
Atsakyti
problema sprendžiama

http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 03 04, 20:50)
ziuriu, tame puslapyje nera Spanish version skilties, gal kas blogai su tekstu? As du variantus Dijai persiunciau, vienas verstas Ispano, kitas drauges kuri mokes ispanu

Viskas gerai su Ispanisku tekstu, ačiū labai 4u.gif Neįkėliau, nes 4 dienom buvau pabėgus nuo įprasto gyvenimo, norėjosi užsimiršti, neskaičiau laiškų, neskaičiau forumo, reikėjo man atitrūkti, pakeisti aplinką. Taigi praleidau nuostabias 4 dienas, gerai kad ir manimi pasirūpino Dievulis ir siuntė žmogų kuris labai padeda susitaikyti su tuo, kad Inesa dabar danguje. Grįžau namo rami ir vėl galėsiu rūpintis tuo kas susiję su Inesa. Ačiū visom už gerus norus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2010 03 08, 14:36)
Taigi praleidau nuostabias 4 dienas, gerai kad ir manimi pasirūpino Dievulis ir siuntė žmogų kuris labai padeda susitaikyti su tuo, kad Inesa dabar danguje. Grįžau namo rami ir vėl galėsiu rūpintis tuo kas susiję su Inesa. Ačiū visom už gerus norus  4u.gif

console.gif
Atsakyti
Smagu kavyte,kad siek tiek siela tavo pasiseme atgaivos .... 4u.gif Ineas visada bus salia taves...
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 03 08, 10:36)
Aš sakua, reikia aukoti grynais, važiuojam į Klaipėdą ir nuvežam, atvažiuoja kavytė į Vilnių, atiduodam kavytei...

Gal ir nebloga ideja. Arba tiesiogiai Inesos mamai atiduot.
Reiketu suzinot, kiek reikia pinigeliu padengti buto paskolai. Kazkada Inesa buvo rasiusi, kad reikia apie 30 tukst., jei atmintis man nemeluoja.
Kai kavyte atsigaus truputi butu gerai, kad parasytu siuo reikalu...Butu grazu ispildyti Inesos svajone...
Atsakyti