Įkraunama...
Įkraunama...

Ilsėkis ramybėje mūsų Kovotoja...

QUOTE(ilonux @ 2010 03 08, 16:59)
Gal ir nebloga ideja. Arba tiesiogiai Inesos mamai atiduot.
Reiketu suzinot, kiek reikia pinigeliu padengti buto paskolai. Kazkada Inesa buvo rasiusi, kad reikia apie 30 tukst., jei atmintis man nemeluoja.
Kai kavyte atsigaus truputi butu gerai, kad parasytu siuo reikalu...Butu grazu ispildyti Inesos svajone...

ir aš prisidėsiu būtinai prie Inesos svajonės išsipildymo, tik kol niekas neaišku nėra prasmės kažką daryt 4u.gif , laukim nurodymų smile.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 03 08, 16:59)
Gal ir nebloga ideja. Arba tiesiogiai Inesos mamai atiduot.
Reiketu suzinot, kiek reikia pinigeliu padengti buto paskolai. Kazkada Inesa buvo rasiusi, kad reikia apie 30 tukst., jei atmintis man nemeluoja.
Kai kavyte atsigaus truputi butu gerai, kad parasytu siuo reikalu...Butu grazu ispildyti Inesos svajone...

pastoviai seku sita tema ,aukojau Inesiukui,bet sita ideja netinkama man,o manau kitom,kurios negyvena Vilniuje.O grynais merginos jus surinksit nedaug(as taip manu),vat kad butu kokia saskaita,tai aiskiai kad daug kas pervestu
Atsakyti
Bet juk galima pervesti Kavytei su pavedimo nurodymu "Pavedimas" ir kas prisikabins? niekas.
Atsakyti
Atsiprašau, jeigu kartais parašysiu netikslią informaciją, nes viskas pagrįsta ne įstatymais, o žmonių patirtimi. Kai tas negailestingas apmokestinimas ištiko vieną iš mūsų paramos skyrelio vaikiukų šeimą, domėjausi, kas čia per reiškinys. Ir teko išgirsti, jog apmokestinama, neva nuo 15 000 Lt sumos. Nežinau kiek tame tiesos, nežinau kaip tiksliai skamba šis įstatymas, bet... Jeigu visgi yra kažkokia žemutinė riba šito apmokestinimo, tai gal galima būtų struktūrizuoti šias lėšas, pervedant į skirtingas sąskaitas po kažkokią sumą - paeiliui, pirmiau į vieną, po to į kitą ir į tiek, kiek reikės, kad suma būtų išsidalinusi į 'nepavojingas' dalis. Sąskaitų savininkai būtų, žinoma, a.a. Inesai artimi žmonės, iš anksto susidėliojus aukojimo tvarką ir sumas.
Bet čia jau reikėtų teisės aktus skaitančio žmogaus komentaro.

Atleiskit, jeigu kartais jau buvo šiuo klausimu diskutuota, dėl laiko stokos nespėjau perskaityti pastarųjų temos puslapių
Atsakyti
Apmokestinama nuo 8000 litu per metus .....
Atsakyti
Aš irgi būtinai prisidėsiu prie saugesnės Ugnytės ateities, kai tik bus aišku kaip tą padaryti.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=29791801
šiandienos straipsnis, kuriame būttent ir kalba apie šiuos piniginius reikalus. Parašyta, jog šio įstatymo pataisą svarstys Skubos tvarka..
4u.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad tokios kovotojos nebėra verysad.gif Senokai bežiūrėjau, kaip sekas Inesai ir še tau....tikėjau, kad viskas baigsisi gerai.

paskaitinėsiu jos puslapį, ten visa info, kurios teiravaus.

Plyšta širdis juodai...

Stirpybės artimiesiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusma: 09 kovo 2010 - 15:39
Labas vakaras. Inesos mama prašė perduoti jums, kad ji iš visos širdies dėkoja už jūsų vienybę, gerumą, užuojautą, supratimą, paramą,siūlomą pagalbą. Sakė vakar skaitė ir labai graudinosi, net taip gera žinoti, kad tiek daug žmonių mylėjo jos dukrą. Ačiū jums visiems.
Klausiau dėl paskolos, tai jai Inesos palikti norai yra be galo svarbūs ir tikrai ji džiaugtųsi, jeigu mes visi pečius surėmę išpildytumėm paskutinį Inesos norą. Dabar turi gauti atsakymą iš banko kokia situacija su paskola, kuom bankas tokiais atvejais gali padėti, taip pat dar reikia išsiaiškinti visus teisinius niuansus. Ta suma nėra didelė manau po truputį kiek limitas leis manau sudėsim pinigėlius, nors ne visus, nors dalį, kad lengvesnė našta mamai ir Ugnytei būtų.
Mes to nebūtume prašę, nenorim užrūstinti žmonių ir kad vėl pasklistų negeros kalbos, bet kad daug žmonių siūlo padėti tai neatimsim tokios galimybės išpirkti Ugnytės butą. O Ugnines puslapį aš prižiūrėsiu, įkelsiu Ugnytės nuotraukas, parašysiu prisiminimus apie Inesą, manau tas puslapis galėtų būti tiems, kam reikia įkvėpti stiprybės, padrąsinimo, gal kas paskaitęs supras, kaip reikia gyventi ir kaip gyvenimą mylėti, kad savo artimui myliu sakyti kas diena, kol jis šalia. Inesa mane, tokią iš šalies atrodančią santūrę, išmokėti reikšti jausmus, ir visai nesenai pasakė, kad ji didžiuojasi manimi, nes aš atvėriau širdį........gal to išmoks ir kiti smile.gif
Atsakyti
aciu kavyte, 4u.gif tuomet lauksim ziniu konkreciu jau,ka turime daryti...kai tik issiaiskinsit su banku ir teisininkais...
Atsakyti
kavyte tu nuostabi, tikrai neapleiskim šios gražios akcijos, ir manau tikrai kaip tu sakai suremsim pečius ir po trupinėlį kaip skruzdėlytės pabandysim išpildyti Inesos norą, tikrą mamos norą savo vaikui wub.gif , Inesa mus daug ko išmokė, džiaugtis kiekviena diena ir mylėti savo artimą 4u.gif

kavyte, dar norėjau paklausti kaip dabar su sąskaita Inesos?, nes merginos rankdarbių skiltyje parduoda savo rankdarbius ir perveda pinigėlius į jos sąskaitą, bet šiuo metu manau kol kas nepaaiškės geriau tų pinigėlių gal neaukoti....., net nežinau kaip čia dabar unsure.gif , labai nesinorėtų,kad tie pinigėliai eitu belekur rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 09 kovo 2010 - 21:14
kavyte, labai lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti