Perskaiciau istorija,supratau kokia stipri moteris Ji buvo...Taip gaila,kad maza mergyte liks be mamos. Susigraudinau. Kodel tokie nuostabus zmones,kurie taip troksta gyventi visgi iseina,o zmones kurie nenori gyvent zudosi.
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 03 16, 17:21)
Kodel tokie nuostabus zmones,kurie taip troksta gyventi visgi iseina,o zmones kurie nenori gyvent zudosi.
Mes kievienas gyvenime turime uzduoti, pamokas ir pan....Todel ir likimai skirtingi, ir gyvenimas daznai su musu norais nesutampa....
Inesos puslapis vėl veikia

QUOTE(kavyte @ 2010 03 17, 12:20)
ačiū Tau Kavyte

Tiesiog nesidėlioja žodžiai

O kaip su saskaita? Kaip suprantu aukoti i ta saskaita nereiketu..
Nu taip liudna..labai skaudu kai pagalvoju apie mazyle Ugnyte..

QUOTE(monini @ 2010 03 17, 17:09)
O kaip su saskaita? Kaip suprantu aukoti i ta saskaita nereiketu..

Sąskaita nurodysiu, tik dar derinu kaip geriau būtų, kad tie pinigai eitų paskolai. Tik neprašysiu aukoti, jeigu kas pajaus, kad nori prisidėti tik džiaugsimės

Teisingai, Kavyte, manau kas norės, tas ir paaukos
Stiprybės šeimai, draugėms, dukrytei
Stiprybės šeimai, draugėms, dukrytei
Inesytei skiriu maldą.
O norėčiau paklausti, kaip galima nusiųsti Ugnytei knygutę ar šiaip kokių mielų palinkėjimų atvirukų? Mamos - didžiausio turto, jai niekas jau nepakeis, tačiau gal galima kažkaip maloniai paįvairinti jos dienas, jos vaikystę? Pati neturiu mergaitės, tai man visų mergaitės kaip stebuklai, o šis stebuklas sukelia itin jautrių emocijų...
O norėčiau paklausti, kaip galima nusiųsti Ugnytei knygutę ar šiaip kokių mielų palinkėjimų atvirukų? Mamos - didžiausio turto, jai niekas jau nepakeis, tačiau gal galima kažkaip maloniai paįvairinti jos dienas, jos vaikystę? Pati neturiu mergaitės, tai man visų mergaitės kaip stebuklai, o šis stebuklas sukelia itin jautrių emocijų...

QUOTE(Kleoja @ 2010 03 18, 16:11)
Inesytei skiriu maldą.

Labutis. Jei Klaipedoje tai be problemu, jeigu kitame mieste tai mano el. pastas zove_23@yahoo.com
Aciu Kavyte uz naujienas Inesos puslapelyje. Kaip tik vis pagalvodavau, kaip mazoji Ugnyte jauciasi, kokios nuotaikos...
Beje puslapelyje jau yra nurodyta saskaita ir reikalinga suma

Beje puslapelyje jau yra nurodyta saskaita ir reikalinga suma