Įkraunama...
Įkraunama...

Ilsėkis ramybėje mūsų Kovotoja...

QUOTE(kavyte @ 2010 04 07, 10:02)
Praėjo tos akimirkos, nurimo ir aistros, nejuda.......

to labiausiai ir bijojau....... verysad.gif
Atsakyti
sveikos...sakyk Kavyte,o saskaitele Inesytes veikia?as gal praleidau ka,gal jos puslapelyje info yra g.gif

tos kurios buvo kartu su Ugnine,netikiu,kad taip saltai atsiribos nuo to ka zadejo 4u.gif

Kaip maniau,taip ir yra,i mociutes saskaitelebutinai pervesiu pinigeliu,nors laseliu prisidesiu prie to,ka zadejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redule26: 07 balandžio 2010 - 13:46
QUOTE(Redule26 @ 2010 04 07, 13:43)

tos kurios buvo kartu su Ugnine,netikiu,kad taip saltai atsiribos nuo to ka zadejo 4u.gif

Sutinku su tavimi drinks_cheers.gif
Ka tik pati prisidejau savo nedidele dalele prie Ugnytes ir jos seimos geresnio gerbuvio, Inesos svajones ispildymo 4u.gif
Atsakyti
Ilsekis ramybeje kovotoja verysad.gif
uzuojauta dukrytei verysad.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad nurimo visos, kad nejuda sąskaitėlė verysad.gif
Atsakyti
siandien ir as prisidejau prie renkamu pinigeliu paskolai :ax
tikiuosi uzisbreztas tikslas man pavyks ir galesiu tai padaryti bent minimaliai kas menesi blush2.gif
Atsakyti
Vakar buvau labai maloniai nustebinta zmoniu gerumo....Suzinojusi apie Inesiuka, visiems savo elektroninio pasto adresatams issiunciau prasyma, kad zmones prisidetu kaip gali ir kad paskleistu zinia apie pagalbos reikalinguma kuo galima daugiau zmoniu...Buvau vakar tam tikros verslo grupes zmoniu susitikime ir prie manes priejo vienas is ju ir paklause - " Silvija, kaip Jusu mergaite? Ar pasveiko? " Deja, turejau pranesti jam liudna zinia...Bet Inesa rupejo tiek jam, tiek jo zmonai...Pasake - " Gaila, perduosiu zmonai" ... Esu tikrai labai sujaudinta zmoniu atjautos ir gerumo, noro padeti...Zmoniu, kurie Inesos niekada nemate, nepazinojo, nebendravo nei virtualiai, nei realiai...Padekojau jam asmeniskai...
Atsakyti
QUOTE(Ametistė @ 2010 04 11, 17:15)
Vakar buvau labai maloniai nustebinta zmoniu gerumo....Suzinojusi apie Inesiuka, visiems savo elektroninio pasto adresatams issiunciau prasyma, kad zmones prisidetu kaip gali ir kad paskleistu zinia apie pagalbos reikalinguma kuo galima daugiau zmoniu...Buvau vakar tam tikros verslo grupes zmoniu susitikime ir prie manes priejo vienas is ju ir paklause - " Silvija, kaip Jusu mergaite? Ar pasveiko? " Deja, turejau pranesti jam liudna zinia...Bet Inesa rupejo tiek jam, tiek jo zmonai...Pasake - " Gaila, perduosiu zmonai" ... Esu tikrai labai sujaudinta zmoniu atjautos ir gerumo, noro padeti...Zmoniu, kurie Inesos niekada nemate, nepazinojo, nebendravo nei virtualiai, nei realiai...Padekojau jam asmeniskai...

Ir man kas kart susidūrus su svetimų žmonių gerumu suspaudžia širdį smile.gif

Papildyta:
Jūs tiek visko gražaus prirašėt apie Inesa, gal galite ką parašyti puslapiui, nors kelias eilutes, atsiuskit man, aš patalpinsiu, įnešite nors dalelę širdies į Inesos puslapėlį smile.gif
Atsakyti
Norėjau parašyti visiems o gavosi, kad Ametistei pareigą užkroviau, žmogus net išsigando smile.gif

Jūs tiek visko gražaus prirašėt apie Inesa, gal galite ką parašyti puslapiui, nors kelias eilutes, atsiuskit man, aš patalpinsiu, įnešite nors dalelę širdies į Inesos puslapėlį smile.gif
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif

Mielosios,

Pavasaris...Jis toks gražus pražystantis pirmais gležnais šalpusnių žiedeliais,toks gaivališkai neramus kedenantis mums plaukus,toks nedrąsus pamažu spalvinantis gamtą švelnia žalia spalva...

Mūsų geros,didelės ir jautrios širdys plaka dažnesniu ritmu...Mes dažniau šypsomės,stengdamiesi kuo greičiau nusimesti pilką žiemos rūbą. wub.gif Mes tiesiame delnus į saulę...Daugybė delnų ir širdžių. wub.gif

Juk mes tokios vieningos,tokios stiprios! wub.gif Tarp mūsų yra maža mergytė,kuri taip pat savo didelėm akelėm žvelgia į pasaulį.Į besišypsančią saulę.Į baltą debesėlį.Nes TEN,toli toli liko pačios švelniausios rankos,pačios geriausios akys ir labiausiai mylinti širdis... wub.gif Jos MAMYTĖ.

Tad,kad ir kaip sunku pačioms bebūtų,padėkime tai mažai mergaitei,kurios vardas Ugnė,turėti nors mažytę dalelę mamos šilumos.Padėkime neprarasti JUDVIEJŲ namučių,kuriuose likę prisiminimai,mamos liesti daiktai,jos kurtas jaukumas.Padėkime Ugnytei turėti savo,nors ir mažus,bet savo namus.

Juk mes vieningos! wub.gif

Mūsų daug ir mes JĖGA! Paaukokime po keletą litukų ir mūsų sielos prisipildys džiaugsmo...Juk būsime padarę didžiulį darbą.

Juk kas duoda,tam Dievas kada nors grąžina šimteriopai...

Lai džiaugiasi mažoji Ugnė savo mamos palikimu ir mūsų dėka. wub.gif

Atsakyti
Labai grazus zodziai smile.gif butinai stengsimes padeti 4u.gif
Atsakyti
prisidėjau ir aš maža dalele 4u.gif
Atsakyti