Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

QUOTE(vija @ 2010 04 27, 16:24)
Esu virusi ne kartą tokį ryžių pudingą anksčiau, dar iki Beatos smile.gif Vat tas svilimas man labiausiai ir nepatikdavo: virti reikia ilgai, kad skaniai suvirtų, o pienas baisiai svyla ir paskui tie svilėsiukai gadina ir išvaizdą  ir skonį. Orkaitėj nebandžiau. Šiaip skanu, tik atvėsęs jis išties labai sukietėja, visgi daug krakmolo...

Paviriau kažkur 15-20min ir nusprendžiau, kad nieko nebus, labai jau svilo unsure.gif
tai puodą padėjau šiltai, apklojau viskuo katik radau lotuliukas.gif nežinau kas čia gausis,turbūt nesutirštės, juk virt dar daug laiko reikėjo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiji @ 2010 04 27, 15:35)
Paviriau kažkur 15-20min ir nusprendžiau, kad nieko nebus, labai jau svilo  unsure.gif
tai puodą padėjau šiltai, apklojau viskuo katik radau  lotuliukas.gif  nežinau kas čia gausis,turbūt nesutirštės, juk virt dar daug laiko reikėjo..  doh.gif

Gal ir gausis. Svarbiausia, kad kuo ilgiau šiluma išsilaikytų. Nes esu kažkokioj gudrioj kulinarinėj knygoj seniai skaičius, kad plovas ir šiaip ryžiai išverda skaniausiai, kai tik šiek tiek apverdami, o paskui ilgai ilgai laikomi po patalais.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 04 25, 21:57)
Man kiaušinių tryniai irgi nesigavo minkšti, nu bet čia jau aukštasis pilotažas, turbūt jau sekundėm atidirbti reikia.

Maniškis mėgsta virtus kiaušinius, kai trynys skystas. Tad 5 min būna pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Litute @ 2010 04 27, 18:29)
Maniškis mėgsta virtus kiaušinius, kai trynys skystas. Tad 5 min būna pats tas  thumbup.gif

Susimaišiau, kad kalbat apie kiaušinius be lukšto... aš rašiau apie virimą su lukštu 4u.gif
Atsakyti
mmm.. prisiskaičiau aš čia toookių dalykėlių essen.gif na, kad Beata šaunuolė, tai man ne naujiena, bet kaip žiauriai aš dabar jos knygos noriu ax.gif doh.gif ax.gif kažin Maximoj būtų ar ne g.gif g.gif , girdėjau ten dabar 30 proc. nuolaida knygoms... tai būtų man pats tas, nes kažkaip su pinigėliais striuka doh.gif
Atsakyti
Oi mergos bijau, kad sustorėsiu... doh.gif kiekvieną dieną ką nors kepam, šeima patenkinta - o man stresas - sijonai braška - tiksliai - maistas būna arba skanus arba sveikas smile.gif
vakar obuolių pyragą kepiau, bet ne iš knygos -o is Beatos blog'o, nieko visai kai karštas... su ledais...
Atsakyti
As irgi bijau sustoret, o tai Beatos recepteliai tokie daugiau sventiniai, o as juos kasdienai pritaikau biggrin.gif Visas, siandien- saltibarsciai biggrin.gif Jokiu sausainiu blush2.gif
Atsakyti
prikepiau aviziniu/kokosiniu sausainuku mmmmm niam niam tongue.gif tik eilini karta man perdaug cukraus ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau dar vienas salotas - su kuskusu. Skonio reikalas, bet man irgi jos schmoll.gif
Rankų nenuleidžiu, bandysiu ir kitus salotų receptus, gal bent vieną rasiu mano skoniui tinkamą biggrin.gif
Atsakyti
Čia prie skanių patiekalų dar reiks užsibrėžti liniuotę kiek priaugau per "Beatos virtuvę" lotuliukas.gif nors jau nebejuokinga tiesa sakant - sedžiu ant salotų šiuo metu, o knygą tik pavartau, na gal dar vietnamietiškas pasidarysiu, tos atrodo pakankamai dietiškos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 05 04, 10:57)
Čia prie skanių patiekalų dar reiks užsibrėžti liniuotę kiek priaugau per "Beatos virtuvę"  lotuliukas.gif nors jau nebejuokinga tiesa sakant - sedžiu ant salotų šiuo metu, o knygą tik pavartau, na gal dar vietnamietiškas pasidarysiu, tos atrodo pakankamai dietiškos  ax.gif

nu zinai jei taip kasdien pagal Beata tai nemenkai papildomu kg galima uzsimest doh.gif ax.gif bet vistiek visi namai kvepia sokoladiniais sausainukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika& @ 2010 05 04, 10:58)
nu zinai jei taip kasdien pagal Beata tai nemenkai papildomu kg galima uzsimest doh.gif  ax.gif  bet vistiek visi namai kvepia sokoladiniais sausainukais  wub.gif

Taip sutinku, smagu kai namuosia kvepia skaniu maistu, ax.gif nereikia tik "užmigti ant laurų".
Dariau kaulieną su salierais ir obuoliais, ten putojantis vynas pilas - 400 ml - vyras vis bandė nusukt - kam tiek daug reikia lotuliukas.gif
Gavosi pikantiškai, tokie visiškai neatrasti skoniai, bent jau man blush2.gif
Atsakyti