Vija, man vietnamietiškose salotose mėtos irgi labai skaniai sugrojo, mąstau rytdienai pasigamint, jei sveikatos bus

Šiandien jau nežinau kelintą kartą dariau vištienos pyragą su tešlos "kepure"- niam niam, labai prigijo jis mums, o vyras zyzia, kad čili vėl daryčiau
Lazanija man asmeniškai nieko ypatingo, aš turiu "atkalus" savo seną, gerą receptą, tsakant, bešamelio padažo net nepilu, o ir laiko sąnaudos daug mažesnės, bet iš smalsumo vieną kart gaminau pagal Beatą, galvoju gal mandriau kas gausis, ale nė vėlnio, mano šeimai senas receptas labiau patiko
QUOTE(Arkete @ 2010 04 23, 16:26)
Tiesa - gal galit patart kur nusipirk normalių prieskonių: kalendros, kuminų? Rimi vakar neradau, o į Maksimą tingėjau užsukti? gal yra kokios specializuotos prieskonių parduotuvės? Kaune
Specializuotų prieskonių parduotuvių nemažai Kaune yra- senamiestyje, Vilniaus gatvėje, priešais kavinę "Crazy House", vadinasi "Vėjų alėja", ten yra sveriamų ir arbatų, kavų bei pilstomų aliejų. Taip pat senamiestyje, Vilniaus gatvėje yra specializuota prieskonių/arbatų parduotuvė, visai prie pat požeminės perėjos, dešinėje pusėje. Urmo bazėje taip pat labai daug skyrelių su sveriamais prieskoniais
QUOTE(Wika& @ 2010 04 24, 17:23)
as vakar kepiau sokoladaini

nu pasaka, tik kita karta deciau siek tiek maziau cukraus nes man gerokai persaldu

ir nedejau riesutu sviesto o paprasta rududu gavosi tikrai neprasciau
Na nesakykite, kad neprasčiau, jei nebandėte su riešutų sviestu

Tikiu, kad labai skanu ir be jo, bet jis čia tikrai ypatingą skonį suteikia

Cukraus kiekį aš irgi visada mažinu šiek tiek. Vija, labai viliojančiai atrodo Tavo šokoladainis, aš irgi visko kartais nesugrūdu vidun, kartais sukišu, kaip kada, skoniui nekenkia gi