QUOTE(žemyna* @ 2010 07 06, 14:41)
Šiandien gaminau indiškus vištienos kepsnelius. Patiekalas man ne itin patiko. Skonį gal šiek tiek gadino kuminas, kurio skonis permušė kitų prieskonių skonį. Antrą kartą nebegaminsiu.
Aš kepiau indišką vištieną, bet naudojau garam masala pieskonius. Man patiko. Kumino neturiu, bet vis ruošiuos nusipirkti ir paragauti, kas čia per daiktas.Beje, prie panašios vištienos labai tinka indiškas padažas iš jogurto, citrinų sulčių, druskos, cukraus, garam masala prieskonių ir kokosų drožlių - viskas sumakaluojama ir palaikoma šaltai kelias valandas.
Papildyta:
QUOTE(žemyna* @ 2010 07 07, 22:18)
Visos taip išgyrė keksiukus su bananais, kad neatsispyriau ir aš išmėginti, juolabiau, kad keksiukų fomeles seniai esu nusipirkusi ir dulka jos pas mane spintelėje nenaudojamos. Labai džiaugiuosi išmėgnusi, begalo lengvai paruošiama, gaivūs, nepersaldūs, skanūs
Prisidedu prie pagyrų 


Labai maga ir man išsikept, kad tiek išgirta
