Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

Vakar gaminau troškintus kopūstus, labai patiko. Pati visuomet bulves troškindavau kartu su kopūstu, o pagal Beatą, kopūstus reikia valgyti su bulvių koše. Kažkaip buvo neįprasta, bet labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 07 02, 12:26)
12 keksiukų:

ačiū labai aciuks.gif reiks važiuot knygos pirkti, nieko nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 02 liepos 2010 - 12:31
QUOTE(sun_shine @ 2010 06 24, 15:25)
As gaminau uztepele su karstai rukyte skumbre - superinis dalykas  thumbup.gif

Gal receptuką galėtumėt parašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 07 02, 15:14)
Gal receptuką galėtumėt parašyti 4u.gif

1 karštai rūkyta skumbrė (350-400g)
100g grietinės
1 šaukštelis krienų (galima dėti daugiau)
1 šaukštas majonezo
1/2 citrinos sulčių
šviežių petražolių, krapų
grūstų juodųjų pipirų

1 Pirmiausia žuvį išdarinėjame, tai yra mėsą atskiriame nuo kaulų. ją dedame į dubenį, kuriame maišysime aptepėlę.
2 Ant žuvies dedame grietinės, krienų, majonezo. Įspaudžiame citrinos sulčių, užbarstome prieskoninių žalumynų ir viską šakute sumaišome. Tik ši užtepėlė neturi virsti į košę makalošę - reikia, kad jaustųsi ir matytųsi žuvies gabaliukai. Pabaigoje pabarstome grūstais piprais.
Aš irgi gaminau šią užtepėlę - labai patiko, skanumėlis mirksiukas.gif Sėkmės gaminant, skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 07 02, 15:20)
1 karštai rūkyta skumbrė (350-400g)
100g grietinės
1 šaukštelis krienų (galima dėti daugiau)
1 šaukštas majonezo
1/2 citrinos sulčių
šviežių petražolių, krapų
grūstų juodųjų pipirų

1 Pirmiausia žuvį išdarinėjame, tai yra mėsą atskiriame nuo kaulų. ją dedame į dubenį, kuriame maišysime aptepėlę.
2 Ant žuvies dedame grietinės, krienų, majonezo. Įspaudžiame citrinos sulčių, užbarstome prieskoninių žalumynų ir viską šakute sumaišome. Tik ši užtepėlė neturi virsti į košę makalošę - reikia, kad jaustųsi ir matytųsi žuvies gabaliukai. Pabaigoje pabarstome grūstais piprais.
Aš irgi gaminau šią užtepėlę - labai patiko, skanumėlis mirksiukas.gif Sėkmės gaminant, skanaus smile.gif

Ačiū! Reikės išbandyti. biggrin.gif
Atsakyti
Vakar kepiau keksiukus su mėlynėmis, na jie tikrai visai nekeksiukški, pyragėliai gal greičiau, bet buvo skanu, tik mėlynės rūgštokos, todėl papildomas šaukštas cukraus būtų nepamaišęs. ax.gif gaminsim dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2010 06 23, 12:26)
Dar kazkada dariau Guacamole, valgem su tortiliju traskuciais.

Niekur nerandu tortilijų traškučių.. Kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(Ugne @ 2010 07 03, 21:21)
Niekur nerandu tortilijų traškučių.. Kur perkat?

blogai ieškai matyt, kad jei net Vln nerandi wink.gif

tiek Maximose, rimi visur dabar jau yra wink.gif prie eilinių traškučių arba prie smulkių užkandžių būna...
Atsakyti
Pagaliau išmėginau vištų sparnelius su medumi ir sojų padažu. Medaus nedėjau, nes abu su vyru nemėgstam saldžios vištienos, o visa kita, kaip nurodyta recepte. Gavosi labai skanūs sparneliai wub.gif
Atsakyti
Pas mus buvo šventiniai pietūs vištienos suktinukai su abrikosų pesto, labai labai skanu, tik vištienos nebevyniojau į jokį kumpį ir bazilikas džiovintas buvo, su šviežiu manau iš viso fantastika ax.gif
Atsakyti
Šiandien gaminau indiškus vištienos kepsnelius. Patiekalas man ne itin patiko. Skonį gal šiek tiek gadino kuminas, kurio skonis permušė kitų prieskonių skonį. Antrą kartą nebegaminsiu.
Atsakyti
Visos taip išgyrė keksiukus su bananais, kad neatsispyriau ir aš išmėginti, juolabiau, kad keksiukų fomeles seniai esu nusipirkusi ir dulka jos pas mane spintelėje nenaudojamos. Labai džiaugiuosi išmėgnusi, begalo lengvai paruošiama, gaivūs, nepersaldūs, skanūs wub.gif Prisidedu prie pagyrų thumbup.gif
Atsakyti