Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

QUOTE(Tora 5 @ 2010 11 23, 11:01)
Pastebiu,kad daug kas nusivylusios esat antraja Beatos knyga.Reikes knygyne idemiau pavartyti,ar verta dovanotis man kaledoms. smile.gif

Mane irgi tokia pati mintis aplankė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2010 11 23, 22:31)
Mane irgi tokia pati mintis aplankė  unsure.gif

Nu silkės su morkom, baltos mišrainės, pikantiškos mišrainės, sūdytos lašišos, mielinių blynų, žemaičių blynų, šaltibarščių ir visokių picų tikrai nesitikėjau joje rasti. Iki panagių žinomi iratsibodę patiekalai...

Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 11 22, 23:54)
Kaune bent jau didžiosiose Maximose tikrai būna  mirksiukas.gif Labai skani sriubytė iš didžiųjų bulvių, na bet jau kaina  doh.gif 1kg-7lt, o į tą kilogramą na maximum 3 tos bulvės įeina  rolleyes.gif

Ačiū, žinosiu kur ieškot 4u.gif Jo, produktas ne iš pigiųjų, na retkarčiais galima šeimą palepint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 11 23, 13:01)
Pastebiu,kad daug kas nusivylusios esat antraja Beatos knyga.Reikes knygyne idemiau pavartyti,ar verta dovanotis man kaledoms. smile.gif

as manau,kad Beata prasove rasydama antra knyga ir neivertino del ko jos pirmoji knyga turejo toki pasisekima. JI BUVO KITOKIA.Paprasti ir prieinami receptai tinkami kiekvienai dienai,..o dabar,nezinau,pavarciau,tai man net Jagelaviciutes nauja knyga idomesne pasirode schmoll.gif
Atsakyti
Aš ir paskaičius atsiliepimus pamaniau, kad antrą išleido, nes reikėjo, o ne iš idėjos ar kad prikaupė superinių receptų. Turiu tą antrą ir nenusivyliau. Vakar pabandžiau tuos riešutus su apvalkalu- labai labai patiko, nors ir apsvilinau...
Atsakyti
Nesu didelė Beatos gerbėja, bet knyga man patiko. Ir tikrai radau ne vien baltos mišrainės.(nors man tai buvo visai maloni staigmena biggrin.gif, kokioje dar šiais laikais išleistoje kulinarinėje knygoje rasite šį receptą? smile.gif ), silkės ar picos receptus, bet įvairių tortų, kepenėlių paštetų, puikių idėjų skanioms kalėdinėms dovanoms. Puikios nuotraukos, per daug nenudailintos, jaukios. Tiesiog knyga nuoširdi ir labai lietuviška, nemanau, kad autorė taikėsi į "fancy" pirkėją ar super gurmaną.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2010 11 24, 10:47)
nemanau kad autorė taikėsi į "fancy" pirkėją ar super gurmaną.

Į super gurmaną taikėsi Samėnas biggrin.gif

Sutinku, kad antrojoj knygoj yra ir neblogų receptų, bet jų - mažuma pagal tai ką mėgstu gaminti ir valgyt. O baltą mišrainę, šaltibarščius ir blynus jau seniai gaminu nesivadovaudama jokiom knygom, pati galėčiau savo asmeninėm variacijom pasidalinti smile.gif

Pirmoji knyga buvo turbinė - praktiškai viską iš eilės norėjosi išbandyti. Tų elementarių žinomų receptų (kaip varškėčiai, garuose virti kukuliukai) buvo tik vienas kitas.

Na bet čia kiekvienam pagal skonį ir patirtį virtuvėje smile.gif Galbūt kažkas pirmą kartą gamins baltą mišrainę ar šaltibarčius.
Atsakyti
Ilindau i jusu temute nes ieskau Beatos knygos pirkti. 4u.gif Noreciau naujos gal kartais kas matet kur pigiai galima isigyti ar pacios parduodate, kolkas pigiausiai radau uz 43 lt, tai ieskau gal dar kur pigiau. Beje reikia pirmos knygos ax.gif Lauksiu zinuciu i AZ, is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 23, 23:47)
Nu silkės su morkom, baltos mišrainės, pikantiškos mišrainės, sūdytos lašišos, mielinių blynų, žemaičių blynų, šaltibarščių ir visokių picų tikrai nesitikėjau joje rasti. Iki panagių žinomi iratsibodę patiekalai...

o as labai apsidziaugiau, kai radau mieliniu blynu ir zemaiciu receptus, tikrai nemoku ju pagaminti ir iskepti blush2.gif vis girdedavau, kad lengva padaryti ir tt., bet kad issamiai kas paaiskintu, tai tik is akies visi daro, o cia aiskiai parasytas receptas smile.gif
pirmoji knyga patiko, nes joje gausu kasdieniu receptu, o sita knyga kitokia, bet tikrai nera jau tokia beviltiska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 11 25, 21:01)
pirmoji knyga patiko, nes joje gausu kasdieniu receptu, o sita knyga kitokia, bet tikrai nera jau tokia beviltiska rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pirmoje knygoje daugiau kasdieniai receptai,
antroje viskas suskirstyta sventemis,juk ir jos musu gyvenime uzima svarbia vieta,
tode man ir si knyga labai thumbup.gif
ir prijuoste su pirstinem turiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 25 lapkričio 2010 - 21:13
Tiesa pasakius, is pimos knygos nieko ir nepagaminau, ji man siaip smagiai skaitosi biggrin.gif Antra pavarciau, tai paliko visai gera ispudi. O silke marinuota su morkom ir svogunais jau metus isimylejusi. Siandien vel pasidariau. Gaminti moku ir be knygu, bet vistiek smagu jas vartyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 11 25, 21:01)
o sita knyga kitokia, bet tikrai nera jau tokia beviltiska rolleyes.gif

Tikrai yra gerokai beviltiškesnių, pvz Jagelavičiūtės. Ten tai total košmar...
Atsakyti