Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

QUOTE(vija @ 2010 11 25, 21:37)
Tikrai yra gerokai beviltiškesnių, pvz Jagelavičiūtės. Ten tai total košmar...

Bet už tat jinai Oskarą myli cool.gif
Juokauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2010 11 25, 22:59)
Bet už tat jinai Oskarą myli  cool.gif
Juokauju  4u.gif

Tai kaip supratau, knygos tikslas ir buvo apie tai visiems pranešti biggrin.gif
Receptai tai buvo antraeilis reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 25 lapkričio 2010 - 23:25
Sveikutės,

jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif Turiu kolkas tik pirmą knygą, bet turbūt teks nusipirkti ir antrą dalį.Šiandien kepiau avižinius sausainius. tikrai thumbup.gif .Laaabai patiko.Kiek esu kepus avižinių sausainių, šitie patys skaniausi. Reiks išbandyti ir avižines juosteles.Taip pat dariau ryžių ir vištienos salotas su keptom morkom, bandeles su mėsa, žuvytę su padažu, rytietiškas salotas. va tik šitas nežinau ar dar kažkada gaminsiu. O keptos morkos tai niam niam thumbup.gif .Prie daug ko tinka :)Gal yra gaminusių troškintą antį portveino padaže?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Norėjau pasiteirauti, gal kas bus pirkęs naujausią Beatos knygą ir nori ją perparduot, mielai nusipirkčiau smile.gif Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(saulute21 @ 2010 11 27, 14:04)
Sveikos smile.gif Norėjau pasiteirauti, gal kas bus pirkęs naujausią Beatos knygą ir nori ją perparduot, mielai nusipirkčiau smile.gif  Vilniuje.

Svarstau apie tai. Dar reiktų peržiūrėt atidžiai, kai ką pasižymėt ir, manau, nelaikysiu jos.
Atsakyti
Šiandien su sūnumi gaminom melyniu ir varskes pyraga is 314 psl . Parodau kas gavos:
user posted image
Receptas labai tinka su vaikais gamint, absoliuciai nieko sudetingo, viskas paprasta, sudejai produktus viena po kito, ismaisei ir oplia - pyragas. Vietoj Beatos recepte nurodyto tepamo tvarskes kremo 300 g. naudojau paprasta 9 proc Dvaro varske, tik sutrinta trintuvu, ko pasekoje irgi gavos silkinis varskes kremas smile.gif
Skonis pagal mane nieko ypatingo, o sūnus (5metai) sake, kad "žiauriai skanu", bet kad mes su juo turbut dar nesame iskepe ziauriai neskanaus pyrago biggrin.gif

O siaip lieku prie tos pacios nuostatos, ka ir anksciau rasiau - antra knyga esu žiauriai nusivylus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita K @ 2010 11 27, 01:00)
Gal yra gaminusių troškintą antį portveino padaže?

Gaminau, tik ne antį, o vištą bigsmile.gif Bet ir taip buvo be galo skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 25, 22:37)
Tikrai yra gerokai beviltiškesnių, pvz Jagelavičiūtės. Ten tai total košmar...

QUOTE(Nome @ 2010 11 25, 23:59)
Bet už tat jinai Oskarą myli  cool.gif
Juokauju  4u.gif

ne i tema, bet irgi varciau Agnes knyga knygyne, tai tik vienas receptas ir liko atminty... apie ta pati Oskara blink.gif doh.gif

siandien kepiau pagal Beatos knyga morenginius sausainius su aguonom, tesla gavosi skystoka ir turejo "nebegti" i sonus, bet pas mane bego, tai susinervinusi viska islyginau ant kepimo popieriaus ir iskepiau "dideli" viena sausaini, kuri supjausciau juostelem blush2.gif skonis patiko, tik kita karta noretusi, kad pavyktu apvalus sausainukai, kodel man nesigavo, gal baltymus isplakiau nelabai standziai? g.gif klausiu labiau patyrusiu kepant morenginius sausainukus, aciu uz ats. 4u.gif
Atsakyti
Nedaplakei baltymu 4u.gif
Vakar parduotuveje perverciau visa nauja knyga. Man ji patiko netgi labiau uz pirmaja. Kadangi jau nesu pradadncioji, o skaitau save profesionale namu seimininke lotuliukas.gif Tai sita man labiau tinkma. Yra tikrai neblogu ideju thumbup.gif
Atsakyti
laurindre, aciu uz ats. 4u.gif
Olimpiete, beje pirma karta rasydama visai pamirsau parasyti, kad pyragas laaabai skaniai atrodo bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 11 28, 16:35)
Olimpiete, beje pirma karta rasydama visai pamirsau parasyti, kad pyragas laaabai skaniai atrodo bigsmile.gif  essen.gif

Aciu, ir visai jis nieko is tikro smile.gif bet ne toks, kad antra karta kepciau, melyniu gaila smile.gif
O siandien kepiau vista pagal Beatos marinata su ciobreliais,cesnaku, imbieru ir kuminu. Niu, skanu, bet ne taip, kad "ir pirstus aplaizysi" smile.gif
Atsakyti
Kepiau sausainukus pagal kažkieno močiutę (Arvydo berods). Be galo skanūs, tikrai bus kepami ne kartą thumbup.gif O vat salotų su avinžirniais ir baklažanais daugiau nebedarysiu, nes ne mano skonio. Šiaip skanios buvo, bet man arba kažko trūko, arba kažko buvo per daug g.gif
Atsakyti