Aš patariu ieškot bet kokiam mieste IKI, ten būna įvairių rūšių ir įvairių pakuočių
sudėta normaliai prie sausainių

QUOTE(Paulyte @ 2010 03 29, 14:53)
Noriu paklausti - gal kas žinote, kur gauti ''damu pirštelių'' sausainių Kaune. Noriu gaminti tiramisu iš šios knygos - ieškojau akropolio maximoj, keliose iki ir norfoj- neradau.
Girstupio IKI

As vakar pirkau pora poku Hyperyje

šiandien, t.y. vakar vakare pradėjau gaminti pavlova, saldumėlis

Savaitgali isbandziau vistienos suktinukus su persiku ir parmezano idaru, o siandien virsiu paprasta bulviene, kai kurias sriubytes ir misraines jau darau ne pirma syki, labai skanios, labai patinka

As is jos knygos savaitgali bandziau vistienos sparnelius kepti, dar kepiau kiaulienos suktinukus su chorizo desra ir paprika ( vietoj chorizo desros dejau Samsono Peperoni desra)- abu patiekalai isejo labai skanus
Dar esu dariusi tingini, taip pat super- seniau tingini darydavau su kakava, bet niekad su sokoladu, pabadziau pagal Beeta, tai labai skanus Tinginys gavosi, zymiai skaniau nei su kakava
Is misrainiu kol kas bandziau tik burokeliu su tunu salotas, irgi super
Mano 1,5 metu vaikas jas visas beveik suvalge, mums su vyru beveik neliko

Help! Kur rasti "damų pirštelių"? Veiksmas Vilniuje.
Damų pirštelių tikrai mačiau IKI (žemynos) kitose irgi turi būti
.

Sveiki! Gal kuri bandėte kepti Velsietišką pyragą? Jei taip, tai kaip sekėsi? Ar tikrai gavosi toks šlapias ir skanus kaip nuotraukoje atrodo?

QUOTE(astaba @ 2010 03 29, 20:45)
As is jos knygos savaitgali bandziau vistienos sparnelius kepti, dar kepiau kiaulienos suktinukus su chorizo desra ir paprika ( vietoj chorizo desros dejau Samsono Peperoni desra)- abu patiekalai isejo labai skanus
Dar esu dariusi tingini, taip pat super- seniau tingini darydavau su kakava, bet niekad su sokoladu, pabadziau pagal Beeta, tai labai skanus Tinginys gavosi, zymiai skaniau nei su kakava
Is misrainiu kol kas bandziau tik burokeliu su tunu salotas, irgi super
Mano 1,5 metu vaikas jas visas beveik suvalge, mums su vyru beveik neliko 

Tos misraines su tunu is 5 buroku labai daug gaunasi, mes valgom paskui 2 dienas