Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

O aš gaminau rimtą perlinių kruopų, baravykų šonkaulių sriubą. Labai, labai skani.
Atsakyti
QUOTE(justukė @ 2010 04 09, 15:41)
O aš gaminau rimtą perlinių kruopų, baravykų šonkaulių sriubą. Labai, labai skani.

bigsmile.gif Aš irgi planuoju ryt poryt ją gaminti. Smagu girdėti, kad skani ir neteks nusivilti thumbup.gif
Atsakyti
Gaminau ir aš vištienos pyragą -visai šeimai patiko. Taip pat labai nebloga gavosi bulvių sriuba su porais ir krapais - gyrė net vyras, kuris sriubų nemėgėjas.
Atsakyti
QUOTE(Fiji @ 2010 04 02, 14:50)
Sveiki! Gal kuri bandėte kepti Velsietišką pyragą? Jei taip, tai kaip sekėsi? Ar tikrai gavosi toks šlapias ir skanus kaip nuotraukoje atrodo?  biggrin.gif

Išbandėm vakar velsietišką pyragą. Šį bei tą keičiau: nedėjau razinų, nes vaikai jų baidosi, o slyvas kaip tik sutrynėm su arbata, padarėm slyvų piurė, priešingai, nei nurodyta recepte, nes su 'cielom' slyvom irgi nieks nebūtų pas mus valgęs. Daugiau nieko nekeičiau, tik svarsčiau, ar nebus per mažai saldumo be razinų, bet buvo pats tas - nesam saldžiamėgiai. Kaip tik turėjau likusį nuo kalėdų pakiuką Kotanyi kalėdinių meduolių prieskonių. Gavosi drėgnas kalėdom kvepiantis keksas, dailiai pjaustosi, šilto neragavom, bet šaltas labai skanus.
Tikrai kepsim dar ne kartą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 11 balandžio 2010 - 13:20
Dar gaminau spandinės kepsnius. Tikrai labai paprastas, bet visiškai nepastas receptas, o marinatas thumbup.gif Tikrai labai patiko.
Gaminau ir vaškėtukus biggrin.gif Kol kas išbandau paprastus receptus, o vėliau bandysiu pereiti prie sudėtingesnių blush2.gif
Atsakyti
Vistienos pyragas- tikras geris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu prisijunkti ir as prie jusu.

Knyga super ir dar su autografu. smile.gif
Bandziau piemenu pyraga, labai skanus ir sotus jis gaunas.
Siulau pabandyti
Atsakyti
su kokiu sokoladu darot tinginy?
Atsakyti
Vija, dėkui už atsakymą mirksiukas.gif

O gal kuri kepėt keksiukus su mėlynėmis? Nes aš kepiau, tačiau nelabai kas gavosi schmoll.gif kaip čia pasakius... tokie "nekeksiški" keksiukai... galbūt dėl to kad naudojau ekstra miltus, gal jie nelabai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiji @ 2010 04 13, 18:30)
O gal kuri kepėt keksiukus su mėlynėmis? Nes aš kepiau, tačiau nelabai kas gavosi  schmoll.gif  kaip čia pasakius... tokie "nekeksiški" keksiukai... galbūt dėl to kad naudojau ekstra miltus, gal jie nelabai tinka  g.gif

Kaip suprast - "nekeksiški"? Į ką panašūs?
Aš nebandžiau, bet esu numačius greitu laiku, nes turiu šaldytų mėlynių.
Šiaip esu nekart kepus keksiukus su Ekstra miltais, viskas pavykdavo...
Atsakyti
Net nežinau kaip paaiškinti... Ne kartą esu kepusi paprastus keksus ir normaliai gaudavosi, o šį kartą ne.. Nors atrodo viską pagal receptą dariau ir nepermaišyti stengiaus.. Db galvoju gal blogai kad mėlynių neatšildžiau (jos šaldytos buvo).. Na tiesiog nežinau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiji @ 2010 04 13, 21:02)
Net nežinau kaip paaiškinti... Ne kartą esu kepusi paprastus keksus ir normaliai gaudavosi, o šį kartą ne.. Nors atrodo viską pagal receptą dariau ir nepermaišyti stengiaus.. Db galvoju gal blogai kad mėlynių neatšildžiau (jos šaldytos buvo).. Na tiesiog nežinau..  g.gif

Tai gal jie tokie ir turėjo būti - nekeksiški smile.gif
Atsakyti