Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės praradimas iš reikalo

Norėčiau čia išdėstyti savo problemą ir sulaukti rimtesnių patarimų, kaip elgtis toliau, kadangi esu gerokai pasimetusi.
Man 24 metai, jau rituosi link 25. Nors esu gana išvaizdi, turiu tikrai dailią figūrą, rimta, ir vaikinų dėmesio susilaukdavau, tačiau rimtos antros pusės po šiai dienai neturėjau. Gal kaltas yra mano išrankumas, nes keliu aukštus reikalavimus vyrams. O į rimtas draugystes kelios pažintys tikrai vedė…
Tai mane pradėjo smarkiai slėgti, pavyzdžiui, neįsivaizduoju, kaip reiks kažkam prisipažinti, kad nesu dar turėjusi rimtų santykių ir lovoje būčiau visiškai žalia. Esu dar nekalta. Sakote, normalus vyras tai priims gal netgi kaip dovaną ar bent jau negalvos, kad kažkas čia nenormalu. O aš manau, kad galvos, nes nesijaučiu normaliai, kad tiek metų dar nesu turėjusi intymaus gyvenimo.
Taigi esu šiuo metu tokioje situacijoje. Sutikau draugauti su dviem metais už save vyresniu vaikinu. Iš pradžių jis man labai patiko, o dabar supratau, kad tai buvo tik lengvas susižavėjimas, kuris jau kaip ir praėjo. O mes esame ant tiek skirtingi, kad ateities ir kažkur į bendrą ateitį vedančios draugystės su juo neįsivaizduoju. Tačiau jis mane labai įsimylėjęs, žavisi manimi, ir kaip suprantu, jau nori manęs. Visada galvojau, kad mylėsiuos tik iš meilės, bet dabar rožinės svajonės kažkur pasitraukė. Aš dėl to kompleksuoju. Taigi mano klausimas toks: ar verta su juo būti tik dėl sekso? Kažko išmokčiau, kažką naujo patirčiau, o kai sutiksiu savą žmogų, jau žinosiu, kas ir kaip…
Tik va, ar nebus po to morališkai sunku?
Ačiū už rimtus atsakymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 02, 14:00)
Norėčiau čia išdėstyti savo problemą ir sulaukti rimtesnių patarimų, kaip elgtis toliau, kadangi esu gerokai pasimetusi.
Man 24 metai, jau rituosi link 25. Nors esu gana išvaizdi, turiu tikrai dailią figūrą, rimta, ir vaikinų dėmesio susilaukdavau, tačiau rimtos antros pusės po šiai dienai neturėjau. Gal kaltas yra mano išrankumas, nes keliu aukštus reikalavimus vyrams. O į rimtas draugystes kelios pažintys tikrai vedė…
Tai mane pradėjo smarkiai slėgti, pavyzdžiui, neįsivaizduoju, kaip reiks kažkam prisipažinti, kad nesu dar turėjusi rimtų santykių ir lovoje būčiau visiškai žalia. Esu dar nekalta. Sakote, normalus vyras tai priims gal netgi kaip dovaną ar bent jau negalvos, kad kažkas čia nenormalu. O aš manau, kad galvos, nes nesijaučiu normaliai, kad tiek metų dar nesu turėjusi intymaus gyvenimo.
Taigi esu šiuo metu tokioje situacijoje. Sutikau draugauti su dviem metais už save vyresniu vaikinu. Iš pradžių jis man labai patiko, o dabar supratau, kad tai buvo tik lengvas susižavėjimas, kuris jau kaip ir praėjo. O mes esame ant tiek skirtingi, kad ateities ir kažkur į bendrą ateitį vedančios draugystės su juo neįsivaizduoju. Tačiau jis mane labai įsimylėjęs, žavisi manimi, ir kaip suprantu, jau nori manęs. Visada galvojau, kad mylėsiuos tik iš meilės, bet dabar rožinės svajonės kažkur pasitraukė. Aš dėl to kompleksuoju. Taigi mano klausimas toks: ar verta su juo būti tik dėl sekso? Kažko išmokčiau, kažką naujo patirčiau, o kai sutiksiu savą žmogų, jau žinosiu, kas ir kaip…
Tik va, ar nebus po to morališkai sunku?
Ačiū už rimtus atsakymus  blush2.gif

O ko cia gailetis .Va ,jei 16 tau butu ,tai skyciau -sustok traukini... biggrin.gif O dabar ...gi nezinai koks jis lovoje ..gal bus pirmas ir pats geriausias ...Nebuk durna -sugulk .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 03 02, 18:56)
O ko cia gailetis .Va ,jei 16  tau butu ,tai skyciau -sustok traukini...  biggrin.gif  O dabar ...gi nezinai koks jis lovoje ..gal bus pirmas ir pats geriausias ...Nebuk durna -sugulk .

Dėkui už atsakymą smile.gif

Atsakyti

QUOTE(Lost in life @ 2010 03 02, 18:23)
Dėkui už atsakymą  smile.gif

Tai kad turbūt 99% visų atsakymų būtų tokie patys.
Atsakyti
Tai aisku gi tau ne 18 smile.gif
Atsakyti

Tai kad nežinia. Mano viena draugė sako "nebūk durna, nesugulk", geriau palauk to savo žmogaus. Bet kad jau užkniso laukti, o sutikus tokį žmogų nenorėčiau būti visai be patirties. Amžius jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 02, 16:57)
Tai kad nežinia. Mano viena draugė sako "nebūk durna, nesugulk", geriau palauk to savo žmogaus. Bet kad jau užkniso laukti, o sutikus tokį žmogų nenorėčiau būti visai be patirties. Amžius jau  doh.gif

manau, kad per daug viska komplikuojat. kalta - nekalta, ar priims kaip dovana ar pagalvos, kad nenormali, o gal bus moraliskai sunku? mano zmogus ateis ne ateis?..
gyvenkit dabar.jei draugas jus traukia fiziskai ir norisi to artumo, tai ir megaukites. tokiu dalyku planuot neverta, leiskit viskam vykt naturaliai...
Atsakyti
QUOTE(Bugnu_dama @ 2010 03 02, 20:07)
manau, kad per daug viska komplikuojat. kalta - nekalta, ar priims kaip dovana ar pagalvos, kad nenormali, o gal bus moraliskai sunku? mano zmogus ateis ne ateis?..
gyvenkit dabar.jei draugas jus traukia fiziskai ir norisi to artumo, tai ir megaukites. tokiu dalyku planuot neverta, leiskit viskam vykt naturaliai...

Tame ir yra bėda, kad tikrai žinau, jog fiziškai draugą traukiu aš. Jam trauką jaučiau anksčiau, dabar ji visiškai susilpnėjo. Charakteriu jis manęs pradėjo nebetraukti, o tada staiga išnyko ir fizinė trauka...
Atsakyti
Neverta, nesugulkit. Kas čia jums, paskutinė galimybė, paskutinis vyras?
Atsakyti
Miela Autore, mano nuomone tokia, kad nekaltybė nėra našta. Garantuoju, kad uz menesio kito atsiras kitas vyras, gal vertesnis jūsų pirmojo karto. jei netraukia dabartinis- nėra ko. Vėliau gailėsitės kam butent šiam atidavėt tokį brangų dalyką.. Ne kiekviena sugeba taip ilgai išlaikyti. protingas vyras tai įvertins mirksiukas.gif
Kai sutiksite kitą, padarykit kol jausit trauką, per ilgai nelaukite biggrin.gif Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 02, 14:00)
kaip elgtis toliau, kadangi esu gerokai pasimetusi.

Palauk. Labai labai nedaug. Ir jis pasirodys mirksiukas.gif
QUOTE(misis Mount @ 2010 03 02, 14:13)
Baisiai jau itartina.

Be reikalo. Neieškokit kriminalo ten, kur jo nėra. Medinis niekada taip kvailai nesielgė.
Atsakyti
Praradusi nekaltybe ar ne, nematau reikalo sugulti su vyru, kuris fiziskai netraukia. Gali buti taip, kad sugulusi net to nenoredama, tik is reikalo, turesi labai nemalonius atsiminimus, o paskui kai koks kitas vyras lyg trauks tave, reiks save nuteikineti moraliskai. Tai gal tiesiog verta butu palaukti to, kuris fiziskai traukia ir tada jau "kibti i mokslus"
Atsakyti