Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės praradimas iš reikalo

Nu ka as galiu pridurti ? g.gif Jei netraukia,tai netraukia.Taduis sedek namie ,treniruok sedmenu raumenis biggrin.gif biggrin.gif ir lauks ,kad kas priglaus prie savo stipriu peciu ..kadanors
Atsakyti
ko tokiuose dalykuose nereikia - tai saves prievartauti schmoll.gif
Atsakyti
jei nejauti bent stipraus susizavejimo-neverta "sugulti"". tiek laukei palauksi dar.
Atsakyti
Esu metais už tave jaunesnė. Situacija analogiška. Suprantu tave. Kartais pagalvoju, kad ateis toks amžius, kai tai atrodys nebenormalu net man pačiai. Bet tai nebus po metų ar poros. Prieš kurį laiką buvo kilusi mintis padaryti tai, kad tik padaryti, kažko pasimokyti. Bet tai nėra sprendimas. Vis tik norėčiau, kad tai nutiktų iš Meilės. Buvo keletas veikėjų, kuriems aš neįtikau kaip mergina dėl savo nepatyrimo lovoje (nenorėjo mokytojauti), bet nemanau, kad dėl tokių verta sukti galva ir eiti "mokytis" pas kitus.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 03 02, 20:12)
Nu ka as galiu pridurti ?  g.gif Jei netraukia,tai netraukia.Taduis sedek namie ,treniruok sedmenu raumenis  biggrin.gif  biggrin.gif  ir lauks ,kad kas priglaus prie savo stipriu peciu  ..kadanors

O ir nebutina. Ateis laikas ir prisitreniruos tuos raumenis su vyrais tiek ir tiek... Nenuvertinkit merginos, gal jai nebutina po bet kuriuo gultis bile raumenai istreniruoti butu. Ne visi save vertina pagal ano galo darbingumo lygi.
Atsakyti
1. MAn regis, kad nekaltybė yra per daug jau vertinamas dalykas (tipo, kam čia ją atiduoti).
2. JEi netraukia, nesigulkit jokiu būdu, Ir ar tai būtų pirmas, penktas, devyniolikas ar n-tasis kartas. Manau, kad apie tai reikia pamąstyt visada, norint išvengti įvairių pasėkmių galimų, o ne tik apie pirmą kartą. Sugult tam, kad prarast nekaltybę nėra per protinga mintis - vistik jums tai neduos jokios naudos. Be to, man asmeniškai pirmas kartas nebuvo joks ten geras - nors prisimenu puikia ir sąmoningai supratau, kas vyksta, iki galo to nesivokiau ir po šiai dienai manau, kad "buvo-nebuvo, koks skirtumas". Dabar pvz turiu žmogų su kuriuo noriu mylėtis. Ir tai svarbu. Ir tai būtų buvę vienodai svarbu man, jei būčiau nekalta. Siūlau ir jums vadovautis jausmais, o ne "išskaičiavimu". Iš to, mano galva, jokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2010 03 02, 23:53)
Esu metais už tave jaunesnė. Situacija analogiška. Suprantu tave. Kartais pagalvoju, kad ateis toks amžius, kai tai atrodys nebenormalu net man pačiai. Bet tai nebus po metų ar poros. Prieš kurį laiką buvo kilusi mintis padaryti tai, kad tik padaryti, kažko pasimokyti. Bet tai nėra sprendimas. Vis tik norėčiau, kad tai nutiktų iš Meilės. Buvo keletas veikėjų, kuriems aš neįtikau kaip mergina dėl savo nepatyrimo lovoje (nenorėjo mokytojauti), bet nemanau, kad dėl tokių verta sukti galva ir eiti "mokytis" pas kitus.

Suprantu, ir aš pati dėl to padvejoju smile.gif Tiesą sakant, savo dabartiniam vaikinui nieko nesu apie tai net užsiminusi. Niekada apie lovos reikalus kalbėję nesame, tiesiog kartą beveik iki to priėjome, tačiau mano iniciatyva neįvyko, nes nebuvau tikra dėl savo jausmų. Kuo toliau, tuo labiau jais abejoju, tai tikrai ne tas žmogus, su kuriuo norėčiau turėti ilgalaikius santykius, nors ir myli mane.
Kodėl galvoju su juo? Būtent dėl jo jausmų man, o ne mano jam. Jis mane myli, labai švelniai elgiasi. Bet va kad pati kuo toliau, tuo labiau nieko nejaučiu. Geras jis žmogus, bet per tolima siela man.
O kodėl tu esi analogiškoje situacijoje?
Atsakyti
Nezinau,negaleciau atsiduoti wyrui kuris manes netraukia, o dar nekaltybe atiduoti... Na ir su mylimu jos netekau,bet tikrai malonu nebuwo.
Atsakyti
juk visą laiką manei, jog prarasi nekaltybę tik iš meilės... nepasiduok kompleksui. Juk jį pati išsigalvojai, tik tu viena atvirai žinai šią savo "paslaptį". Nesi stigmuota, niekas tavęs pirštais nebado ir niekas plika akimi neįžiūri, ar turėjai lytinių santykių jau ar ne. Tai tik tavo pačios susikurtas vaizdinys, kad jau laikas. Metai niekada neįpareigoja laužyti savo vertybes, o juk nekaltybė tau kaip vertybė, siejasi su meile. Vėliau gali labai pasigailėti, kad tiek laiko tai saugojai, pagaliau atsidavei (o jei pirmas kartas dar ir vilčių nepateisins) laukia dar didesnis nusivylimas, o kas bus jei kaip tik šie metai padovanos tau nuostabų žmogų, kurį pati pamilsi, o jau bus šaukštai po pietų? esi jauna... ne iš meilės prarasti nekaltybę dar bus sočiai progų...
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2010 03 03, 01:33)
juk visą laiką manei, jog prarasi nekaltybę tik iš meilės... nepasiduok kompleksui. Juk jį pati išsigalvojai, tik tu viena atvirai žinai šią savo "paslaptį". Nesi stigmuota, niekas tavęs pirštais nebado ir niekas plika akimi neįžiūri, ar turėjai lytinių santykių jau ar ne. Tai tik tavo pačios susikurtas vaizdinys, kad jau laikas. Metai niekada neįpareigoja laužyti savo vertybes, o juk nekaltybė tau kaip vertybė, siejasi su meile. Vėliau gali labai pasigailėti, kad tiek laiko tai saugojai, pagaliau atsidavei (o jei pirmas kartas dar ir vilčių nepateisins) laukia dar didesnis nusivylimas, o kas bus jei kaip tik šie metai padovanos tau nuostabų žmogų, kurį pati pamilsi, o jau bus šaukštai po pietų? esi jauna... ne iš meilės prarasti nekaltybę dar bus sočiai progų...

Ačiū labai už patarimus 4u.gif Kartais, kai nuotaika geresnė, pagalvoju taip, kaip rašai...
Bet štai, pajuodintu šriftu tą frazę, apie kurią metai iš metų pagalvodavau. Taip, aš visada gyvenau sau, dėl savęs, daug laiko skyriau savęs tobulėjimui, mokslams, draugams, socialinei veiklai. Bet dėl to jau pradedu jausti kompleksą. Rimtą ir stiprų. Ne todėl, kad kažkas aplink žino ar turėčiau stigmą tokią (atvirai sakant, į mane pažiūrėjus, nemanau, kad pasakytų kas nors, jog dar galėčiau būti nekalta... draugė taip kartą yra pasakiusi taip pat smile.gif), bet todėl, kad pati jaučiuosi neturinti gana svarbios gyvenimo dalies... Ir jei tas noras, kad atsirastų TAS žmogus, išsipildytų... Et, kaip gerai būtų. Negyvenu vien tik juo, bet kažkoks kirminas pradėjo graužti matant aplink besituokiančias draugų poras ar net drauges, greit tapsiančias mamomis.
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 03, 00:02)
Ir jei tas noras, kad atsirastų TAS žmogus, išsipildytų... Et, kaip gerai būtų. Negyvenu vien tik juo, bet kažkoks kirminas pradėjo graužti matant aplink besituokiančias draugų poras ar net drauges, greit tapsiančias mamomis.

Na, siulyciau nusiimti rozinius akinius ir suvokti, kad TAS taip gali ir nepasirodyti ax.gif aisku nebutina pulti pirmam pasitaikiusiam i glebi.
Bet man toks ispudi, kad jums vystosi kompleksas. Mano nuomone, jei zmogus del to kompleksuoja velniop tausotis ir laukti TO, kurio gali nebuti isvis, ir gyvenime nepatirti kazko naujo bei tiketina po kiek laiko malonaus.
Manyciau nebe tie metai ir laikai, kai reikia tausotis,reikia gyventi ir jausti gyvenimo skoni, nes kuo toliau tuo labiau tai jums paciai darysis problema ir gali pakenkti galimiems busimiems santykiams. (zinoma neperlenkiant lazdos)
Nera gyvenime viskas taip idealu, kad atsiduodi tik mylimam zmogui. arba tas mylimas zmogus sutinka su isskestom rankom ta fakta. Deja ir tas mylimas bei mylintis gali taip sureaguoti i ta jusu nekaltybe, kad ilgai pamirsti negalesite doh.gif
Zodziu svarbiausia saugiai ir su patikimu zmogum, o jau kai ir jei meile bus, tuomet ir tas ne pirmas kartas bus su trenksmu malonus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 02, 22:37)
Suprantu, ir aš pati dėl to padvejoju smile.gif Tiesą sakant, savo dabartiniam vaikinui nieko nesu apie tai net užsiminusi. Niekada apie lovos reikalus kalbėję nesame, tiesiog kartą beveik iki to priėjome, tačiau mano iniciatyva neįvyko, nes nebuvau tikra dėl savo jausmų. Kuo toliau, tuo labiau jais abejoju, tai tikrai ne tas žmogus, su kuriuo norėčiau turėti ilgalaikius santykius, nors ir myli mane.
Kodėl galvoju su juo? Būtent dėl jo jausmų man, o ne mano jam. Jis mane myli, labai švelniai elgiasi. Bet va kad pati kuo toliau, tuo labiau nieko nejaučiu. Geras jis žmogus, bet per tolima siela man.
O kodėl tu esi analogiškoje situacijoje?

Ha ,supratau kas tau darosi perskaicius sita tavo posta .Tau reikia ne svelnaus mylincio vyro ,tau reikia erzilo ,kurs paimtu tave jega ir pamyletu visaip biggrin.gif Neskaityk daugiau tu kvailu meiles romanu ,tau jie nieko gero neduoda ..fantazijas tik ...
Atsakyti