Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės praradimas iš reikalo

QUOTE(skristi @ 2010 03 02, 19:21)
ko tokiuose dalykuose nereikia - tai saves prievartauti schmoll.gif

drinks_cheers.gif

Man asmeniskai nebuvo svarbu, ka pagalvos kiti apie mane, jei as nenoriu, tai ir nenoriu, o jei noriu, tai ir noriu. Svarbu esu as ir kaip jauciuosi. Madinga - nemadinga, sie laikai - anie laikai, svarbu mano savijauta.
Atsakyti
Autorė rašo, jog nebejaučia tam vyrukui fizinės traukos. Kaip ji gali žinoti kas tai yra, jei to nėra patyrus? Kaip galima nejausti, nenorėti to dalyko net neragavus? Aš tai pavyzdžiui pažiūrėjus į fotkę kokio neragauto egzotiško vaisiaus, negalėčiau pasakyti, fuj... koks neskanus, nenoriu jo...
Nors kas čia žino, gal kūniški malonumai jau seniai išbandyti, tik kiaurai nepraeita. Nu nepykit už tokį ttiesmukiškumą, bet kad jau tokia intymi tema viešai išstatyta, tai ir ir narstau iš visų pusių ax.gif

O žinote, jog yra tokių atvejų, kad lovoje pora būna itin darni, o va gyventi kartu nesiriedami negali. Tiesiog sex temperamentai idealiai sutampa, o va požiūriai į gyvenimą, buitį, vaikų auklėjimą kardinaliai skiriasi.
Kas ten žino, gal tas vyrukas taip autorę ištenkintų, kad apie kitus net pagalvoti nesinorės, o tada ir visa kiita kitaip ims rodytis ir mielas, ir geras pasidarys. Arba gali būti ir antraip....
Tad manau nėra čia ką patarinėti, tegul pati sprendžia, atiduoti jam ar neatiduoti savo rūtų vainikėlį, bo nesėkmės atveju visos raginančios liksit kaltos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 03 kovo 2010 - 11:16
QUOTE(laumupė @ 2010 03 03, 13:12)
Autorė rašo, jog nebejaučia tam vyrukui fizinės traukos. Kaip ji gali žinoti kas tai yra, jei to nėra patyrus? Kaip galima nejausti, nenorėti  to dalyko net neragavus? Aš tai pavyzdžiui pažiūrėjus į fotkę kokio neragauto egzotiško vaisiaus, negalėčiau pasakyti, fuj... koks neskanus, nenoriu jo... 
Nors kas čia žino, gal kūniški malonumai jau seniai išbandyti, tik kiaurai nepraeita. Nu nepykit už tokį ttiesmukiškumą, bet kad jau tokia intymi tema viešai išstatyta, tai ir ir narstau iš visų pusių  ax.gif

O žinote, jog yra tokių atvejų, kad lovoje pora būna itin darni, o va gyventi kartu nesiriedami negali. Tiesiog sex temperamentai idealiai sutampa, o va požiūriai į gyvenimą, buitį, vaikų auklėjimą kardinaliai skiriasi.
Kas ten žino, gal tas vyrukas taip autorę ištenkintų, kad apie kitus net pagalvoti nesinorės, o tada ir visa kiita kitaip ims rodytis ir mielas, ir geras pasidarys. Arba gali būti ir antraip....
Tad manau nėra čia ką patarinėti, tegul pati sprendžia, atiduoti jam ar neatiduoti savo rūtų vainikėlį, bo nesėkmės atveju visos raginančios liksit kaltos  doh.gif

Pabandysiu atsakyti. Nebejaučiu traukos, nes lyginu su tuo, kas buvo mūsų bendravimo pradžioje ir kas yra dabar. Susipažinome mes per šventinį laikotarpį, dažnai susitikdavome, jis man atrodė išvaizdus (na, ir dabar toks atrodo). Buvo bučiniai, glamonės vėliau, man su juo buvo tikrai malonu.
Vėliau jis po truputį pradėjo atsiskleisti man ir pamačiau, kad čia būtent yra tas charakteris, kurių aš nelabai mėgstu. Pasidariau išvadas, kad mudu ilgai kartu nebūsime. Šiuo metu mes esame toli vienas nuo kito, ir tai darkart patikrino jausmus. Aš visiškai jo nepasiilgau, o atsisveikindama išvis vengiau su juo artumo, nes nebeliko traukos. Tačiau man grįžus, tai bus balandžio pradžia, mes važiuosime kartu į jo brolio vestuves. Na bus ten viešbutuke numeris užsakytas, na tai aš kaip suprantu, jis mano, kad jau pats laikas būtų ax.gif Mano toks ir buvo planas - keli kartai ir atsisveikiname su juo. Bet kad va, morališkai tai nekaip jaučiuosi dėl tokio sumąstymo...

Na o dėl patarimų dėkui. Noriu tik išgirsti, kaip situacija atrodo iš šalies, išsikalbėti smile.gif Tai nėra ta tema, kuria galėčiau kalbėtis su daug žmonių ir išgirsti daugiau nuomonių. Taigi anonomiškumas gelbsti. Dėkui jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Nu žinokit iš šono nelabai žiūrisi ir Jūsų pasirengimas važiuoti į vestuves su tuo atstumiančiu jaunuoliu, kurio taip purtotės ir neplanuojat su juo jokios ateities.
Atsakyti
Jei nori sexo, varyk. Jei manai, kad nelabai dar verta, tai kam čia db save prievartauti. blink.gif Koks skirtumas kas ka pagalvos. Nors mane užkinsdavo kai draugės cypdavo, kada jau sugulsiu su kuo, manau iš pavydo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 03 03, 11:12)
Autorė rašo, jog nebejaučia tam vyrukui fizinės traukos. Kaip ji gali žinoti kas tai yra, jei to nėra patyrus? Kaip galima nejausti, nenorėti  to dalyko net neragavus? Aš tai pavyzdžiui pažiūrėjus į fotkę kokio neragauto egzotiško vaisiaus, negalėčiau pasakyti, fuj... koks neskanus, nenoriu jo... 

Turiu jums atsakyma is savo patirties. Pirmas kartas ivyko su zmogumi, su kuriuo jauciau nora permiegoti ir tai patirti (nei mylejau, nei ateities planus kuriau, tiesiog vat fiziskai norejau ir tiek). Iki jo buvo vaikinu, kurie norejo su manimi permiegoti, bet as ju nenorejau. Taigi, isvada ta, jog kazkaip vis tik zinome ir jauciame ta fizine trauka ir patirties tam neturedami. Ir turbut daugumai taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Driadė @ 2010 03 02, 19:19)
Neverta, nesugulkit. Kas čia jums, paskutinė galimybė, paskutinis vyras?

pritariu! drinks_cheers.gif bus dar tu vyru ir bus dar tu galimybiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Hmm, idomia cia jus tema rutuliojat.. O negi ne viena nepagalvojot apie to vaikino jausmus? Juk jis myli ja! Tu jam sirdi sudraskysi, jei permiegosi su juo ir paskui pasakysi, kad tavo tikslas buvo tik nekaltybe prarasti!
As matau tik du galimus sprendimus:
1. arba perspek ta vaikina, kad su juo nori myletis tik del to, kad prarasti rutu vainikeli;
2. arba susirask vaikina, kuriam reikia vienos nakties nuotykio su nekalta. Netek tu tos nekaltybes ir niekas nebus iskaudintas.
Cia mano nuomone...
O autorei linkiu priimti teisingiausia sprendima, koks butent jai atrodys.. Jauciu, kad jinai ji jau seniausiai zino sirdies gilumoje. Tik nori pasitikslinti ar teisingai ji pati jau viska nusprende..
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 03 03, 20:03)
Hmm, idomia cia jus tema rutuliojat.. O negi ne viena nepagalvojot apie to vaikino jausmus? Juk jis myli ja! Tu jam sirdi sudraskysi, jei permiegosi su juo ir paskui pasakysi, kad tavo tikslas buvo tik nekaltybe prarasti!
1. arba perspek ta vaikina, kad su juo nori myletis tik del to, kad prarasti rutu vainikeli;
2. arba susirask vaikina, kuriam reikia vienos nakties nuotykio su nekalta. Netek tu tos nekaltybes ir niekas nebus iskaudintas.
Cia mano nuomone...
O autorei linkiu priimti teisingiausia sprendima, koks butent jai atrodys.. Jauciu, kad jinai ji jau seniausiai zino sirdies gilumoje. Tik nori pasitikslinti ar teisingai ji pati jau viska nusprende..

Butu dar ir 3 variantas - nesukti sau galvos apie tai, ka gi kiti pagalvos, neprievartauti save su nemylimu zmogumi, o sulaukti tinkamo laiko ir tinkamo zmogaus...
Atsakyti
Nesuprantu...24 tai ne 42-ir jei vyrukas netraukia-kam save prievartaut...
aš manau,kad geriau ne atsiduoti dėl pareigos,kad ilgai draugavai,ar dėl kokio komplekso-geriau atsiduoti iš aistros,kai akys aptemsta ir tu jo nori...
neskubėk ir nekompleksuok-bus tų bernų...o kam tą rūtų vainikėlį atiduot-nėr baisiai svarbu-svarbu,kad tau pačiai gerai būtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 03 03, 21:03)
Cia mano nuomone...

Ačiū smile.gif Apie antrą variantą kažkada galvojau, bet taip su visai nepažįstamu žmogumi ir dar tokiu tikslu susirastu tai jau ne, nenoriu. Pagalvoju apie jo jausmus. Tai vienas iš stabdančių dalykų. Kaip ir manieji (arba jų nebuvimas) jam.
Tiesą sakant, aš dar nesu nusprendusi. Turbūt kitaip tema nebūtų pasiekusi dienos šviesos, nes čia gana intymūs dalykai...
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2010 03 03, 00:40)
Zodziu svarbiausia saugiai ir su patikimu zmogum,

kokia nesąmonė.
turi žmogus traukt.
jei netraukia, koks ten pasimylėjimas? vien iš reikalo autorės vietoj to nedaryčiau schmoll.gif
rašėt, kad atsisvekinant vengėt jo artumo, nes nebėr traukos, manot prievartaut save ir pajust dar didesnį artumą pasiryšit?
o ko jis nori, kokie jo planai mažiausiai galvočiau. O kodėl jūs jam neparodot, kad jis jūsų nebedomina? tipo atsarginis planas nekaltybę prarast ir tiek? g.gif
Atsakyti