Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės praradimas iš reikalo

QUOTE(Lost in life @ 2010 03 02, 15:00)
Norėčiau čia išdėstyti savo problemą ir sulaukti rimtesnių patarimų, kaip elgtis toliau, kadangi esu gerokai pasimetusi.
Man 24 metai, jau rituosi link 25. Nors esu gana išvaizdi, turiu tikrai dailią figūrą, rimta, ir vaikinų dėmesio susilaukdavau, tačiau rimtos antros pusės po šiai dienai neturėjau. Gal kaltas yra mano išrankumas, nes keliu aukštus reikalavimus vyrams. O į rimtas draugystes kelios pažintys tikrai vedė…
Tai mane pradėjo smarkiai slėgti, pavyzdžiui, neįsivaizduoju, kaip reiks kažkam prisipažinti, kad nesu dar turėjusi rimtų santykių ir lovoje būčiau visiškai žalia. Esu dar nekalta. Sakote, normalus vyras tai priims gal netgi kaip dovaną ar bent jau negalvos, kad kažkas čia nenormalu. O aš manau, kad galvos, nes nesijaučiu normaliai, kad tiek metų dar nesu turėjusi intymaus gyvenimo.
Taigi esu šiuo metu tokioje situacijoje. Sutikau draugauti su dviem metais už save vyresniu vaikinu. Iš pradžių jis man labai patiko, o dabar supratau, kad tai buvo tik lengvas susižavėjimas, kuris jau kaip ir praėjo. O mes esame ant tiek skirtingi, kad ateities ir kažkur į bendrą ateitį vedančios draugystės su juo neįsivaizduoju. Tačiau jis mane labai įsimylėjęs, žavisi manimi, ir kaip suprantu, jau nori manęs. Visada galvojau, kad mylėsiuos tik iš meilės, bet dabar rožinės svajonės kažkur pasitraukė. Aš dėl to kompleksuoju. Taigi mano klausimas toks: ar verta su juo būti tik dėl sekso? Kažko išmokčiau, kažką naujo patirčiau, o kai sutiksiu savą žmogų, jau žinosiu, kas ir kaip…
Tik va, ar nebus po to morališkai sunku?
Ačiū už rimtus atsakymus  blush2.gif

esu buvus analogiskoje situcijoje - galvojau, jau! metas!
ir ka, kai jau i lova susokom, su ilga ilga ilga izanga... lyg ir susijaudinau (kiek imanoma, kai zmogui nelabai ka jauti, nelabai jis tave traukia, bet manai kad labiau susijaudint, neimanoma (oh, kaip klydau)) mano chakros neatsivere!!!!
na lyg uzako visiskai! tanku nepramusi! zodziu nieko nesigavo - gerai, kad berniokas su jumoru buvo, tai pasijuokem, apsirengem ir isejom vyno gert...

veliau pries tikra pirma karta su mylimu, perspejau savo drauga, kad galiu "neisileist" - bet viskas buvo nuostabu...

trauka turi but...
nesijaudink, viska dar spesi patirt ir linkiu kad tie potyriai butu labai stebuklingi.
Atsakyti
Aš tai nelabai suprantu to "reikalo", kodėl taip reikia sugult? biggrin.gif Jeigu noras yra, tai žinoma, kad verta, bet jeigu tiesiog išvedžiojimai "paskui manęs nekaltos nemylės, nevertins..", tai tikrai neverta 4u.gif Viena nekalta, kita kopūstų sriubos nemėgsta, trečios dešinė akis didesnė negu kairė.. nu žodžiu, arba patinki žmogui su visais savo pribumbasais, arba nepatinki. Iš viso, kam tau stengtis vyrams įtikt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 02, 16:00)
Norėčiau čia išdėstyti savo problemą ir sulaukti rimtesnių patarimų, kaip elgtis toliau, kadangi esu gerokai pasimetusi.
Man 24 metai, jau rituosi link 25. Nors esu gana išvaizdi, turiu tikrai dailią figūrą, rimta, ir vaikinų dėmesio susilaukdavau, tačiau rimtos antros pusės po šiai dienai neturėjau. Gal kaltas yra mano išrankumas, nes keliu aukštus reikalavimus vyrams. O į rimtas draugystes kelios pažintys tikrai vedė…
Tai mane pradėjo smarkiai slėgti, pavyzdžiui, neįsivaizduoju, kaip reiks kažkam prisipažinti, kad nesu dar turėjusi rimtų santykių ir lovoje būčiau visiškai žalia. Esu dar nekalta. Sakote, normalus vyras tai priims gal netgi kaip dovaną ar bent jau negalvos, kad kažkas čia nenormalu. O aš manau, kad galvos, nes nesijaučiu normaliai, kad tiek metų dar nesu turėjusi intymaus gyvenimo.
Taigi esu šiuo metu tokioje situacijoje. Sutikau draugauti su dviem metais už save vyresniu vaikinu. Iš pradžių jis man labai patiko, o dabar supratau, kad tai buvo tik lengvas susižavėjimas, kuris jau kaip ir praėjo. O mes esame ant tiek skirtingi, kad ateities ir kažkur į bendrą ateitį vedančios draugystės su juo neįsivaizduoju. Tačiau jis mane labai įsimylėjęs, žavisi manimi, ir kaip suprantu, jau nori manęs. Visada galvojau, kad mylėsiuos tik iš meilės, bet dabar rožinės svajonės kažkur pasitraukė. Aš dėl to kompleksuoju. Taigi mano klausimas toks: ar verta su juo būti tik dėl sekso? Kažko išmokčiau, kažką naujo patirčiau, o kai sutiksiu savą žmogų, jau žinosiu, kas ir kaip…
Tik va, ar nebus po to morališkai sunku?
Ačiū už rimtus atsakymus  blush2.gif

Aš tavo vietoje tikrai negulčiau su bet kuo. Gerai palauk to žmogaus kuriam jausi tirai stiprius jausmus, tada ir galėsi atsiduoti jam mirksiukas.gif
Atsakyti
AS tavo vietoj neatiduocia nekaltybes ...jam...geriau tam kuriuo zaviesi ir kuris traukia...nuo kurio begioja siurpuliukai... ax.gif po to gailesies ,jei tiek taupius atiduosi betkam...be to ir to malonumo gali nebut,manau seksas turi buti su zmogum kuriuo pasitiki ir salia kurio jautiesi saugi... 4u.gif as tau pavydziu seip is esmes....as tiek kantrybes neturejau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 03 04, 01:10)
AS tavo vietoj neatiduocia nekaltybes ...jam...geriau tam kuriuo zaviesi ir kuris traukia...nuo kurio begioja siurpuliukai... ax.gif  po to gailesies ,jei tiek taupius atiduosi betkam...be to ir to malonumo gali nebut,manau seksas turi buti su zmogum kuriuo pasitiki ir salia kurio jautiesi saugi... 4u.gif  as tau pavydziu seip is esmes....as tiek kantrybes neturejau... doh.gif

Na, tvirtai žinau, kad jei šalia manęs būtų atsiradęs tinkamas žmogus, tikrai šita tema nebūtų gimusi. Niekada neturėjau tokio nusistatymo kažikiek laukti, tačiau visada norėjosi TO žmogaus šalia. Ir anksčiau galimybė tai padaryti buvo, bet tada buvo visiškai ne mano žmonės. Šiuo atveju, klausimas gimė, nes jau pavargau laukti, KADA. Ne kada nekaltybę kažkas nuims lotuliukas.gif , o kada atsiras reikiamas žmogus šalia, ypač matant "besiporuojančius" draugus aplink ir nuolat klausinėjamai šeimos smile.gif
Kaip viena tą patį išgyvenusi forumietė parašė, kad problema tikriausiai nėra nekaltybė, problema yra vienišumo jausmas. Supratau jau, kad ji buvo teisi 4u.gif
Atsakyti
Nu ir as savo trigrasi pridesiu jei galima smile.gif savo klausima atsakei pati - jei jis taves netraukia, tai ir neversk saves daryti tai ko nenori.
Atsiras tuoj kas patiks.

Manau dar viena problema yra tas nesveikas visuomenes spaudimas... Tu tikrai ne viena tokioj padetyj, as nemazai draugiu turiu tavo amziaus ir jos irgi niekada vaikino nera turejusios... Ir man tenka ju problemas isklausyt
24-25 metai tai dar labai nedaug!
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 03 03, 11:12)
Autorė rašo, jog nebejaučia tam vyrukui fizinės traukos. Kaip ji gali žinoti kas tai yra, jei to nėra patyrus? Kaip galima nejausti, nenorėti  to dalyko net neragavus? Aš tai pavyzdžiui pažiūrėjus į fotkę kokio neragauto egzotiško vaisiaus, negalėčiau pasakyti, fuj... koks neskanus, nenoriu jo... 

dar yra toks dalykas kaip fiziologija mirksiukas.gif o trauka kitam zmogui (net ir seksualine) gali jaust ir nekalta/neragavusi.. siurpuliukai jau ir paauglystej begiojo visoms ax.gif

QUOTE(Legyviel @ 2010 03 04, 01:16)
Nu ir as savo trigrasi pridesiu jei galima smile.gif savo klausima atsakei pati - jei jis taves netraukia, tai ir neversk saves daryti tai ko nenori.
Atsiras tuoj kas patiks.

Manau dar viena problema yra tas nesveikas visuomenes spaudimas... Tu tikrai ne viena tokioj padetyj, as nemazai draugiu turiu tavo amziaus ir jos irgi niekada vaikino nera turejusios... Ir man tenka ju problemas isklausyt
24-25 metai tai dar labai nedaug!
4u.gif

drinks_cheers.gif
ir be to, pirmas kartas turi tikrai buti tik su mylymu wub.gif
Atsakyti
Mano nuomone nebera ko laukti, iki ar 20metu patarciau palaukti, o dabar megaukis smile.gif Juk nebutina tam vyrui jausti didziule meile, uztenka fizinio potraukio ar simpatijos... Taciau jei net siu dalyku nejauti, tai geriau ir palauk...
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2010 03 04, 18:35)
Mano nuomone nebera ko laukti, iki ar 20metu patarciau palaukti, o dabar megaukis  smile.gif  Juk nebutina tam vyrui jausti didziule meile, uztenka fizinio potraukio ar simpatijos...  Taciau jei net siu dalyku nejauti, tai geriau ir palauk...

Tai va, kad jaučiau. O nebejaučiu. Pažinau charakterį ir dingo trauka net fiziškai.
Jūs tikriausiai teisios visos - verta palaukti 4u.gif Visų labui.
Atsakyti
Nepykit uz klausima,bet tiek metu neturejot kazko tokio rimto,tai dabar jei sugulsit su kitu,manot atsiras iskart kitas kuri jus nustebinsit savo patirtimi lovoj?
As suprantu jus,kad visvien jau nebe `sesiolikine`,kad kazko reiktu dar laukti,kad sugult ir pan. Bet jei sis virukas jums nebe itin patinka,tai gal tiesiog surasit kita kuris jums patiks ir tiesiog galesit laisviau atsiduot jam ;> o ne per prievarta vien del to,kad esat dar nekalta.Cia mano nuomone.O ir siaip aukstus reikalavimus manau reiketu kiek sumazinti,nes tobulu vyru nera deja ;D svarbiausia kad butu `chemija` tarp zmoniu.
Atsakyti
Jei netraukia, "negulk"...
Tavo vietoj, permiegociau tik su tokiu, kuris beprotiskai trauktu, tai pamirstum, kad ir "nekalta" esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 03 04, 20:34)
Nepykit uz klausima,bet tiek metu neturejot kazko tokio rimto,tai dabar jei sugulsit su kitu,manot atsiras iskart kitas kuri jus nustebinsit savo patirtimi lovoj?
As suprantu jus,kad visvien jau nebe `sesiolikine`,kad kazko reiktu dar laukti,kad sugult ir pan. Bet jei sis virukas jums nebe itin patinka,tai gal tiesiog surasit kita kuris jums patiks ir tiesiog galesit laisviau atsiduot jam ;> o ne per prievarta vien del to,kad esat dar nekalta.Cia mano nuomone.O ir siaip aukstus reikalavimus manau reiketu kiek sumazinti,nes tobulu vyru nera deja ;D svarbiausia kad butu `chemija` tarp zmoniu.

Dėkui už atsakymą. Ne, tikrai nebesugulsime, supratau, kad nebegalėčiau.
Mintis ne nustebinti, bet ir kad nebūt tokiai žaliai kada ateityje buvo... O dėl "chemijos" aišku taipogi, tai idealus variantas smile.gif
Atsakyti