Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės praradimas iš reikalo

QUOTE(Lost in life @ 2010 03 05, 02:39)
O dėl "chemijos" aišku taipogi, tai idealus variantas  smile.gif

O man yra gyvenime chemija užvirus tik po sugulimo, nors iki tol tebuvo nedaug tyrinėtas atvejis, nu neatstumiantis, tik šiaip patrauklus blush2.gif Ir dar tokia chemija po to užvirė, kad po šiai dienai praėjus nnn metų su malonia nostalgija prisimenu. Vat užtat turiu ką prisiminti bigsmile.gif Nu ir ką? Taip išeina neverta spręsti ar diena buvo gera, kol nesulauki vakaro. Tai įvyksta arba ne, o iš anksto tai planuotis, nu ką aš žinau, man artimesnis yra spontaniškumas, bet temos autorė turbūt visą gyvenimą yra susiplanavus į priekį, tad mano patirtis yra niekinė dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 05 kovo 2010 - 08:40
QUOTE(laumupė @ 2010 03 05, 10:37)
O man yra gyvenime chemija užvirus tik po sugulimo, nors iki tol tebuvo nedaug tyrinėtas atvejis, nu neatstumiantis, tik šiaip patrauklus  blush2.gif  Ir dar tokia chemija po to užvirė, kad po šiai dienai praėjus nnn metų su malonia nostalgija prisimenu. Vat užtat turiu ką prisiminti  bigsmile.gif  Nu ir ką? Taip išeina neverta spręsti ar diena buvo gera, kol nesulauki vakaro. Tai įvyksta arba ne, o iš anksto tai planuotis, nu ką aš žinau, man artimesnis yra spontaniškumas, bet temos autorė turbūt visą gyvenimą yra susiplanavus į priekį, tad mano patirtis yra niekinė  dirol.gif

Nesu viso gyvenimo susiplanavus į priekį. Jei vaikinas trauktų (taip, kaip buvo pradžioje ir šiuo atveju), tokios temos nebūtų visai. Kad ir be kažkokios ypatingos chemijos. Bet, kaip jau minėjau, trauka dingo visiškai. Va ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Aš tai palaukčiau tokio, kuris trauktų. Ir nebūtinai to vienintelio, bet, kad bėgtų šiurpuliukai pagalvojus apie tai kaip bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 05, 15:12)
Nesu viso gyvenimo susiplanavus į priekį. Jei vaikinas trauktų (taip, kaip buvo pradžioje ir šiuo atveju), tokios temos nebūtų visai. Kad ir be kažkokios ypatingos chemijos. Bet, kaip jau minėjau, trauka dingo visiškai. Va ir viskas blush2.gif

Tai ir atsakymas.
Atsakyti
Žinoma, kad nesigulk doh.gif kažkokia nesąmonė, man tiek metų, tai todėl darau, kaip visi. Nesistenk būti kaip kiti. Būk tokia, kokia esi. Jei vyras nepatinka, tai kam tokiam atsiduoti? Mano nuomone, turi būti abipusė trauka, jausmai. Neverta savęs versti. Tikrai neverta ax.gif
Atsakyti
Be traukos tikrai neverta, o ir kam..
Nemanau, kad jei ir įgautum patirties, ji būtų tau maloni. Niekad taip nedaryčiau schmoll.gif
Atsakyti
Noriu autores paklausti - tai nusprendet vis delto su juo nemiegoti?
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2010 03 07, 03:08)
Noriu autores paklausti - tai nusprendet vis delto su juo nemiegoti?

Nusprendžiau nemiegoti, nenoriu prieštarauti savo pačios įsitikinimams. Pagalvojau apie tai, kad tai yra ypatingas artumas, ir niekada nenorėjau, niekada negalvojau anksčiau apie tokius iš reikalo... Geriau palauksiu to savo žmogaus, jei tik jis kelyje pasitaikys smile.gif
Ačiū labai visoms jums už atsakymus 4u.gif Padėjote apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 07, 02:17)
Nusprendžiau nemiegoti, nenoriu prieštarauti savo pačios įsitikinimams. Pagalvojau apie tai, kad tai yra ypatingas artumas, ir niekada nenorėjau, niekada negalvojau anksčiau apie tokius iš reikalo... Geriau palauksiu to savo žmogaus, jei tik jis kelyje pasitaikys  smile.gif
Ačiū labai visoms jums už atsakymus  4u.gif Padėjote apsispręsti  4u.gif

Man pasirode, kad tavo galvoje viskas virsta kompleksu - seksas tau jau atrodo toks reiksmingas, toks svarbus ir tokia vertybe, kad joks vyrukas negales atlaikyti reikalavimu, kuriuos keli TAM, kuris atrodytu VERTAS sekso su tavim. Tik kankinsi save su tokiu poziuriu. O kartu ir vyrus, kuriem patiksi ir kurie nieko is taves negaus.
As tai tavo vietoj permiegociau su juo. Nes jis tave mlyli ir tiketina, kad jis yra siuose reikaluose patyres. Budama tavo amziuje padariau ta pati su labai patyrusiu ir puikiu meiluziu. Jo nemylejau ir net negeidziau. Bet seksas su juo buvo puikus. Beje, su juo iki dabar tarp musu liko geri santykiai. Drauges sauke, kad viskas turi buti tik is meiles, bet tai nesamone. Del nieko nesigailejau net minutei. Po kurio laiko supratau, kad man priimtinas seksas tik is meiles, tuo ir dziaugiuosi dabar, bet kartu dziaugiuosi, kad apie seksa suzinojau butent taip.
Kai myli zmogu, atsiranda daug "parkiu" - kaip as atrodau, ka jis apie mane pagalvos, ar viska dariau gerai, ar jam patiko. Tuomet net nespeji saves paklausti ar tau paciai kazkas patiko ir pan. Kam tau tiek streso, jei dabar gali gauti nors siek tiek patirties nebijodama to zmogaus prarasti? Pagalvok apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2010 03 07, 03:34)
Man pasirode, kad tavo galvoje viskas virsta kompleksu - seksas tau jau atrodo toks reiksmingas, toks svarbus ir tokia vertybe, kad joks vyrukas negales atlaikyti reikalavimu, kuriuos keli TAM, kuris atrodytu VERTAS sekso su tavim. Tik kankinsi save su tokiu poziuriu. O kartu ir vyrus, kuriem patiksi ir kurie nieko is taves negaus.
As tai tavo vietoj permiegociau su juo. Nes jis tave mlyli ir tiketina, kad jis yra siuose reikaluose patyres. Budama tavo amziuje padariau ta pati su labai patyrusiu ir puikiu meiluziu. Jo nemylejau ir net negeidziau. Bet seksas su juo buvo puikus. Beje, su juo iki dabar tarp musu liko geri santykiai. Drauges sauke, kad viskas turi buti tik is meiles, bet tai nesamone. Del nieko nesigailejau net minutei. Po kurio laiko supratau, kad man priimtinas seksas tik is meiles, tuo ir dziaugiuosi dabar, bet kartu dziaugiuosi, kad apie seksa suzinojau butent taip.
Kai myli zmogu, atsiranda daug "parkiu" - kaip as atrodau, ka jis apie mane pagalvos, ar viska dariau gerai, ar jam patiko. Tuomet net nespeji saves paklausti ar tau paciai kazkas patiko ir pan. Kam tau tiek streso, jei dabar gali gauti nors siek tiek patirties nebijodama to zmogaus prarasti? Pagalvok apie tai mirksiukas.gif

Nea, aš neturiu jokių reikalavimų ypatingai didelių, išskyrus tą čia taip vadinamąją chemiją. Šiuo atveju, jos nėra, ir aš pagalvojau, kaip jaučiausi atsisveikindama su dabartiniu draugu. Man labai nepatiko, kaip jis mane apkabino, buvo net nemalonu, kaip bučiavo. Dabar ar galiu įsivaizduoti dar artimesnį kontaktą? Sunkiai. Nemanau, kad jis paliks gerus prisiminimus...
Aš nemažai bendrauju su vyrukais šiaip, didesnė dalis vyrukų netgi yra draugai, tačiau jausmų gilių kol kas savo gyvenime kol kas nejutau niekam. Būdavo atvejų, kai viskas prasideda, bet gana anksti supransdavau, kad su tuo žmogum tokio artimumo nesinori. Galvoju, iš dalies blogai, iš dalies gal gerai, nes mylėtis nejaučiant jokio malonumo tai nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 07, 02:47)
Nea, aš neturiu jokių reikalavimų ypatingai didelių, išskyrus tą čia taip vadinamąją chemiją. Šiuo atveju, jos nėra, ir aš pagalvojau, kaip jaučiausi atsisveikindama su dabartiniu draugu. Man labai nepatiko, kaip jis mane apkabino, buvo net nemalonu, kaip bučiavo. Dabar ar galiu įsivaizduoti dar artimesnį kontaktą? Sunkiai. Nemanau, kad jis paliks gerus prisiminimus...
Aš nemažai bendrauju su vyrukais šiaip, didesnė dalis vyrukų netgi yra draugai, tačiau jausmų gilių kol kas savo gyvenime kol kas nejutau niekam. Būdavo atvejų, kai viskas prasideda, bet gana anksti supransdavau, kad su tuo žmogum tokio artimumo nesinori. Galvoju, iš dalies blogai, iš dalies gal gerai, nes mylėtis nejaučiant jokio malonumo tai nežinau...

Tavo atsakymas atrodo labai logiskas ir visai galiu su tavim sutikti. Bet su viena salyga - paklausk saves ar tai nera sau paciai pasiteisinimas, kad isvengtum sekso? Ta prasme, ar nepradedi siek tiek bijoti viso to reikalo? Jei giliai sirdyje ir visiskai nuosirdziai sakai taip, tuomet lauk savo zmogaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 02, 15:00)
jau rituosi link 25.
Nors esu gana išvaizdi, turiu tikrai dailią figūrą,

manau, kad pradeti lytinius santykius niekada nevelu.
Prarasti nekaltybe po keturiasdesimties- netgi turi tam tikro sarmo ir paslapties.
Moteris juk ne koks gyvulys, kuris vedamas instinkto, poruojasi kai uzeina rujos metas.
Mano patarimas: laukti, laukti ir dar karta laukti.
Kuo daugiau islaikytas vynas, tuo ji brangiau galima parduoti...O tu juk nori brangiai save parduoti?
Atsakyti