Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

Miglute, tiesiai i 10tuka clap.gif uolaskile.Tai kokiu jai reikia salygu, apart vaiku nukirpima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (deize @ 2004 08 06, 14:46)
Miglute, tiesiai i 10tuka clap.gif uolaskile.Tai kokiu jai reikia salygu, apart vaiku nukirpima? unsure.gif

Tikras gelytes pavadinimas- usuotoji uolaskele( lot. saxifraga stolonifera). As irgi turiu tokia gelyte, taip gerai ji augo ir jos vaikiuku as nekarpiau( turiu ja 2 metus),o simet kazko pradejo nykti, lapeliai senesni dziuti. Gal tikrai kas zinot kaip jai padeti?? g.gif
Atsakyti
Mergaites,turiu tokia beda sad.gif Priesh menesi prazhydo balkone svyranchios pelargonijos,nuzhydejo 1 karteli ir viskas...kas ish ju liko shiuo metu,tai veshlus lapai doh.gif Vis laukiau ir tikejausi,kad jos dar prazhys,bet ne,jos nebezhydiiiiiiiii angel_sadangel.gif
Pirkau jas senukuose priesh 2 men,o ka turiu dabar-tik lapai... mad.gif
Ka daryti?Negaliu gyventi be zhiedu... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendria: 08 rugpjūčio 2004 - 11:55
Pabandyk patreshti trashom skirtom zhidintiems augalams, arba kokiais universaliais.
Atsakyti
Jau treshiu...kol kas nieko,tik lapai BUJOJA rolleyes.gif
Atsakyti
Mano surfinijos irgi kažko nepatenkintos biggrin.gif tai kai abskabiau, apkirpau, sužidės tai bus gerai, o jei ne - tai jų problema laugh.gif ir patrešiau ir laistau kasdien dry.gif

Kaip noriu kokių gražių žydinčių krūmų. Labai patiko šluotelinė hortenzija (berods taip rašoma) thumbup.gif Tik su vyru reik vis kovot dėl kiekvieno krūmelio wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 08 10, 12:46)

Kaip noriu kokių gražių žydinčių krūmų. Labai patiko šluotelinė hortenzija (berods taip rašoma) thumbup.gif Tik su vyru reik vis kovot dėl kiekvieno krūmelio wink.gif

Kodel kovot? tokie brangus ar daug vietos reikia?
Atsakyti
Merginos, paziurekit gerai,kokiom trasom liejat. Vienos skatina augima ( gal todel jusu geles tik i lapus ir auga ?), kitos skatina zydejiima.

Deize, saunu, kad pataikiau thumbup.gif . Mano knygoje apie jos prieziura raso labai nedaug ( beje, ji sukulentu skyriuje) - daug saules , mazai dregmes ( tas pats rasoma ir apie kalanke) ir kad dauginama gumbeliais, kurie susiformuoja ant usu. Ir viskas...
Atsakyti
QUOTE (Miglute @ 2004 08 10, 14:38)
Merginos, paziurekit gerai,kokiom trasom liejat. Vienos skatina augima ( gal todel jusu geles tik i lapus ir auga ?), kitos skatina zydejiima.

JKLMN blink.gif ....taigi mano trashos :"skatina stipruir pilnaverti augima...blah blah.." doh.gif tai jau turbut AMEN,nebezhydes,ania??? sad.gif
Atsakyti
Miglute, laaaabaaaai achiu. clap.gif Taigi viskas mano padaryta atvirkschiai sad.gif -auga shiauriniai pusej, kur saule uzheina tik trumpam vakare ir laistau ganetinai .Tikiuosi kad po tavo patarimu atsigaus.Beja, atsimeni rashiau apie nakties karalienes hibrydo zhydejima? jeigu noretum, po persodinimo duosiu jos vaika, jau uzhaugusi, kartu su mama zhydejo ir turejo 6 zhiedus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (deize @ 2004 08 10, 13:34)
Kodel kovot? tokie brangus ar daug vietos reikia?

Ai, tikriausiai vyrukui vis paprieštaraut reikia. Aš noriu vieno, o jis būtinai pasako, kad ne. Paskui išsikovoju laugh.gif
Jis užsimanė būtent tokių medelių, kaip prie macdonaldų stovi (tokie ant koto aukšto, o po to tik kupolas žalumos). Man t.p. gražu, bet gražu ir tie mūsų lietuviški biggrin.gif augalėliai wink.gif
Atsakyti
Deize, butu labai aciu.

Nendria, manau dar ne amen. Pakeisk trasas ir psio.
Atsakyti