Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

QUOTE (lengvute @ 2004 08 20, 15:53)
aš balkone per vasarą auginu įvairiaspalves žemaūges celiozijas wub.gif

O kas jos tokios-t.y.- kaip jos atrodo?
O man petunijas amarai užpuolė sad.gif Bjaurybės skruzdėlės užnešė jų visą ganykla- net skaudu žiūrėt... kuom tuos zarazas naiknint?
Atsakyti
Yra tokios ampuliukes nuo rozhiu amaru,bet man padejo ir tada kai amarai surfinijas uzhpuole.
Atsakyti
Decis nuzudo viska,kas kruta biggrin.gif
Atsakyti
As siemet sejau i lovelius paprasciausia geliu misini balkonams. Kai sudygo, galvojau, kas cia per nesamone, negrazu bus, kuokstas zoliu ir tiek..... bet jau kai prazydo! Mmmmmmmmmmmmm.... Koks grozis!!! Kitais metais vel toki misini pirksiu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (lysa @ 2004 08 31, 13:46)
As siemet sejau i lovelius paprasciausia geliu misini balkonams. Kai sudygo, galvojau, kas cia per nesamone, negrazu bus, kuokstas zoliu ir tiek..... bet jau kai prazydo! Mmmmmmmmmmmmm.... Koks grozis!!! Kitais metais vel toki misini pirksiu! thumbup.gif

O kokios firmos tas misinys? Labai jau idomu, noreciau ir as smile.gif
Atsakyti
o gal gali nufotografuoti????
Atsakyti
QUOTE (dorado @ 2004 08 31, 18:32)
o gal gali nufotografuoti????

laugh.gif tai kad jau saukstai po pietu, perzydejo laugh.gif

kokios firmos dabar tiksliai nepasakysiu, reikia namie paziureti, pasilikau pakeli. Lietuviskos tikrai rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
*****...nupurškiau vakar surfinijas deciu, nes amarais juodai aptekusios. Pardoj patarė , kad ampulė- 4litrams vandens. Aš aišku tą ampulę į litrą suvariau- tipo macniau bus...Išpurškiau vakar ščierai visas gėlytes- žvilgt šiandien pro langą- ogi ten už stiklo visi amarai sveikut sveikutėliai vaikštinėja tongue.gif tongue.gif tongue.gif Gal čia tipo nuo perdozavimo? Tipo nustipo o paskui iš mirusiųjų prisikėlė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 01 rugsėjo 2004 - 14:32
Nu jo, amarai - mutantai. Jeigu jau decis neima, tai tada nezinau g.gif Nuo perdozavimo tai galejo geles nudegti lapus, bet amarai tai turejo ismirti. O gal lietus deci nuplove ? Pas mus tai vakar labai stipriai lijo.
Atsakyti
Ne...nelijo, ir gėlės nenudegė- žydi sau... Bet amarai nervina- pažiūriu, tai toks vaizdas, kad jie man ten iš už lango liežuviais iškištais tabaluoja tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Tiesa sakant taip ščierai jas purškiau, kad pačiai nuo to decio smarves nelabai kas buvo...o va amarams dzin tas decis...
Atsakyti
Nesu gelininke, bet teko sia vasara auginti svyrancias pelargonijas...istikruju nupirko vyras, as pasodinau, o zinau tik tiek, kad daugemetes...o kaip priziuret ziema? knygose neradau aprasyta... patarkit (sorry, jei jau raset apie tai, visko neperskaiciau) aciu uz patarimus
Atsakyti
gal kas nors zino, kaip priziureti kambarines mazytes raudonasrozytes?nezinau kaip vadinasi is tikruju, bo apie geles nieko nesuprantu... nusipirkau pavasari, graziai zydejo, nuzydejo.. ir staiga ziuriu, lapeliai gelsta.. nezinau, ar jos vienmetes ar daugiametes, nezinau kaip laistyt, kaip persodint, kada, ar dar zydes.. etc.. isvis, ka su jom daryt man dabar, kai lapai gelsta??? o gal cia normalu?? Padekit, mergickos, prasau...
Atsakyti