Yra tokios ampuliukes nuo rozhiu amaru,bet man padejo ir tada kai amarai surfinijas uzhpuole.
Decis nuzudo viska,kas kruta

QUOTE (lysa @ 2004 08 31, 13:46) |
As siemet sejau i lovelius paprasciausia geliu misini balkonams. Kai sudygo, galvojau, kas cia per nesamone, negrazu bus, kuokstas zoliu ir tiek..... bet jau kai prazydo! Mmmmmmmmmmmmm.... Koks grozis!!! Kitais metais vel toki misini pirksiu! ![]() |
O kokios firmos tas misinys? Labai jau idomu, noreciau ir as

*****...nupurškiau vakar surfinijas deciu, nes amarais juodai aptekusios. Pardoj patarė , kad ampulė- 4litrams vandens. Aš aišku tą ampulę į litrą suvariau- tipo macniau bus...Išpurškiau vakar ščierai visas gėlytes- žvilgt šiandien pro langą- ogi ten už stiklo visi amarai sveikut sveikutėliai vaikštinėja
Gal čia tipo nuo perdozavimo? Tipo nustipo o paskui iš mirusiųjų prisikėlė?

Nu jo, amarai - mutantai. Jeigu jau decis neima, tai tada nezinau
Nuo perdozavimo tai galejo geles nudegti lapus, bet amarai tai turejo ismirti. O gal lietus deci nuplove ? Pas mus tai vakar labai stipriai lijo.

Nesu gelininke, bet teko sia vasara auginti svyrancias pelargonijas...istikruju nupirko vyras, as pasodinau, o zinau tik tiek, kad daugemetes...o kaip priziuret ziema? knygose neradau aprasyta... patarkit (sorry, jei jau raset apie tai, visko neperskaiciau) aciu uz patarimus
gal kas nors zino, kaip priziureti kambarines mazytes raudonasrozytes?nezinau kaip vadinasi is tikruju, bo apie geles nieko nesuprantu... nusipirkau pavasari, graziai zydejo, nuzydejo.. ir staiga ziuriu, lapeliai gelsta.. nezinau, ar jos vienmetes ar daugiametes, nezinau kaip laistyt, kaip persodint, kada, ar dar zydes.. etc.. isvis, ka su jom daryt man dabar, kai lapai gelsta??? o gal cia normalu?? Padekit, mergickos, prasau...