Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau....

Aš tai pirmadienį buferį sulaužiau. Naujas kainuoja 3600 lt. Gerai, kad yra kasko draudimas, viską apmokės. Ir verkiau, ir pykau ant savęs, ir ant aukštų bordiūrų, ir ant viso pasaulio. Bet kai nusiraminau, supratau, kad tas kas nevažinėja, tas ir nedaro klaidų. Lina_linute svarbiausia, kad viskas laimingai baigėsi, niekas nesužeistas. Kai vėl sėsi už vairo, būsi atsargesnė, atidesnė. Mašina tik metalo gabalas, ir nesvarbu kiek ji kainuoja, dėl jos neverta sau gadintis gyvenimo. Deja, toks gyvenimas, kad iš klaidų mokomės, gaila, kad dažniausiai iš savų.
Atsakyti
Aciu mergaites, uz supratinguma ir palaikyma 4u.gif Pikkolo - tavo zodziai, tokie patys kaip mano MB blush2.gif teisingai sakot, tai buvo tik metalo gabalas, bet ir vel i ji sesiu lotuliukas.gif o ar esate girdejusios, toki bajeri, tipo, kad jeigu jau buvo avarija, tai bus ir antra? blink.gif nes su ta masina mano pries mane vairavusi moteris stuktelejo priekiu, nelabai gal smarkiai.... as taip nenoriu tuo tiketi, kad tokie dalykai pasikartojantys... g.gif
Atsakyti
Nesamonės. Kas tiki prietarais, tam ir išsipildo. Tas pats kaip ir kad mašina nusipirkus ir teises išsilaikius būtina jas "aplaistyti". O jei mes negeriantys blink.gif , tai aišku liko niekas nelaistyta ir dėl to nepergyvenam.
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 07 04, 15:31)
Aciu mergaites, uz supratinguma ir palaikyma  4u.gif  Pikkolo - tavo zodziai, tokie patys kaip mano MB  blush2.gif  teisingai sakot, tai buvo tik metalo gabalas, bet ir vel i ji sesiu  lotuliukas.gif  o ar esate girdejusios, toki bajeri, tipo, kad jeigu jau buvo avarija, tai bus ir antra?  blink.gif  nes su ta masina mano pries mane vairavusi moteris stuktelejo priekiu, nelabai gal smarkiai.... as taip nenoriu tuo tiketi, kad tokie dalykai pasikartojantys...  g.gif

Tai tuomet visi perkantys ne naujas mašinas potencialūs mašinų daužytojai. Nes juk beveik visos pas mus parduodamos ne naujos mašinos, daugiau ar mažiau daužtos, stukteltos ir pan.
Atsakyti
Na reikia vyti man is galvos visokias nesamoningas mintis, ir nusiteikti kad vairuoti moku, ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti

smile.gif na as jau irgi jau po kamscius pavazinejau..pirma savaite tik nusipirkus masinele teko vaziuoti i siaures prospekta kaune per kamscius...pyle prakaitas kaip turi but.. biggrin.gif dar dabar pagalvoju kaip as ten sugebejau nuvaziuot...tik trasa tai beveik atmintinai buvau ismokus - kur koks ziedas, kiek juostu ir t.t. lotuliukas.gif bet man tai padejo..nemegstu kol patirties neturiu dideles vaziuot ir nezinot kur vaziuoju schmoll.gif brrr..bet kuo tolyn tuo vis drasesne darausi..maziau kinkos dreba biggrin.gif
Atsakyti
Su tuo marsruto ismokimu tai pradziai gerai, ir as jei kur vaziuoju, tai arba turiu mintinai kelia zinoti, arba is anksto susidelioti kur kada sukti ir pan. O maniskis, kai vaziuojam, nepasako is anksto kur sukti biggrin.gif Tik jis juokiasi, kad mano tas "is anksto" yra pries puse valandos biggrin.gif Nu ka as galiu padaryt, man taip ramiau vaziuoti.. Tada nereikes staigiu neapgalvotu judesiu daryt biggrin.gif O brolis irgi is manes anksciau saipydavosi, sako, tau pasakai "Suk", tai pasuki tik i antra posuki laugh.gif
Atsakyti
sveikos,is as prisijungiu prie jusu vairuoju tik 21d smile.gif bet taip bijau i miesta viena isvaziuoti,vat kitur uzmiesti i kaima prie ezero ir t.t viskas thumbup.gif o vat is lazdynu iki karolin.poliklinikos tai siaubas man buvo kaip baisu davaziuot,vazivau tik 40-50km greiciu,visi is paskos pipsi,kaip nugalet ta baime,gal del to kad mokinausi su mazyte reno clio kur gesta ir gesta,o mano vyro tai audic4 didele seimynine man atrodo kaip laivas+dizelis lotuliukas.gif gal as tik del to bijau kad nesugebesiu ar kad prie sitos nepripratus siaip vaziuoju beveik kiekviena diena bet kazkaip nelabai uztikrinta,gal per daug reikalauju is saves,nes tik pradinuke vos 21d turiu teises.patarkyt,gal masinyte koki leisgyvi golfa nusipirkti,dekuj jums mamytes smile.gif
Atsakyti
As neisivaizduoju kaip galima bijoti vaziuoti mieste g.gif as taip norejau tu teisiu ir vazineti,kad man buvo nesvarbu kur-svarbiausia as uz vairo bigsmile.gif niekur dingt ir negalejau,gyvenu mieste ir siaip cia eismas gan didelis,amzinai masinu pilna doh.gif bet pripratau ir nesuku galvos smile.gif nebijokit juk jai jau laiket teisias reiskias svajojat buti uz vairo-tai svarbiausia,o mokosi visi kad ir tie patys asai manau pakliuva i visokias situacijas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2008 07 09, 18:25)
Su tuo marsruto ismokimu tai pradziai gerai, ir as jei kur vaziuoju, tai arba turiu mintinai kelia zinoti, arba is anksto susidelioti kur kada sukti ir pan. O maniskis, kai vaziuojam, nepasako is anksto kur sukti biggrin.gif Tik jis juokiasi, kad mano tas "is anksto" yra pries puse valandos biggrin.gif Nu ka as galiu padaryt, man taip ramiau vaziuoti.. Tada nereikes staigiu neapgalvotu judesiu daryt biggrin.gif O brolis irgi is manes anksciau saipydavosi, sako, tau pasakai "Suk", tai pasuki tik i antra posuki laugh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif nu jo,man pradziai tas pats buvo,uznervuodavo juodai bash.gif dabar kai visus beveik kelius zinau pabandytu paiskinti-iskart i bagazine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 07 10, 10:37)
As neisivaizduoju kaip galima bijoti vaziuoti mieste g.gif as taip norejau tu teisiu ir vazineti,kad man buvo nesvarbu kur-svarbiausia as uz vairo bigsmile.gif niekur dingt ir negalejau,gyvenu mieste ir siaip cia eismas gan didelis,amzinai masinu pilna doh.gif bet pripratau ir nesuku galvos smile.gif nebijokit juk jai jau laiket teisias reiskias svajojat buti uz vairo-tai svarbiausia,o mokosi visi kad ir tie patys asai manau pakliuva i visokias situacijas smile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  doh.gif  nu jo,man pradziai tas pats buvo,uznervuodavo juodai bash.gif dabar kai visus beveik kelius zinau pabandytu paiskinti-iskart i bagazine lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip manau jus teisi
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 07 09, 17:25)

Pradedantiesiems geriausia iš anksto apgalvoti maršrutą. Tada mažiau bus panikos, kad artėja reikiamas posūkis, o dar nepersirikiuota link jo. Kai įgundi, panikos ir klaidų mažiau.

QUOTE(maxim1016 @ 2008 07 09, 19:14)
sveikos,is as prisijungiu prie jusu vairuoju tik 21d smile.gif bet taip bijau i miesta viena isvaziuoti,vat kitur uzmiesti i kaima prie ezero ir t.t viskas thumbup.gif o vat is lazdynu iki karolin.poliklinikos tai siaubas man buvo kaip baisu davaziuot,vazivau tik 40-50km greiciu,visi is paskos pipsi,kaip nugalet ta baime,gal del to kad mokinausi su mazyte reno clio kur gesta ir gesta,o mano vyro tai audic4 didele seimynine man atrodo kaip laivas+dizelis lotuliukas.gif gal as tik del to bijau kad nesugebesiu ar kad prie sitos nepripratus siaip vaziuoju beveik kiekviena diena bet kazkaip nelabai uztikrinta,gal per daug reikalauju is saves,nes tik pradinuke vos 21d turiu teises.patarkyt,gal masinyte koki leisgyvi golfa nusipirkti,dekuj jums mamytes smile.gif

Paprasčiausiai dar nepripratus prie didelės mašinos mirksiukas.gif Man irgi buvo sunku nuo sedano vairo sėsti prie universalo doh.gif Gabaritų nejaučiau ilgai, dabar važiuoju ir didelio vargo nėra. Svarbiausia atsiminti, kad ši mašina daug didesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau viskas ateina su laiku, tik reikia, kaip SM rašo, nebijoti ir savimi pasitikėti. O nuo stuktelėjimų nesam nei vienas apsaugotas. Man pradžiai būdavo jau darbe nuo pietų pradėdavo kinkos drebėti, mintyse brėždavau savo maršrutą ir visokias avarijas lotuliukas.gif
Šiaip ir dabar mėgstu iš anksto apgalvoti savo maršrutą, nes dažnai būna sunku persirikiuoti, o niekas neleidžia į eilę. Svarbiausia matyti ženklus bigsmile.gif
Atsakyti