Aš tai pirmadienį buferį sulaužiau. Naujas kainuoja 3600 lt. Gerai, kad yra kasko draudimas, viską apmokės. Ir verkiau, ir pykau ant savęs, ir ant aukštų bordiūrų, ir ant viso pasaulio. Bet kai nusiraminau, supratau, kad tas kas nevažinėja, tas ir nedaro klaidų. Lina_linute svarbiausia, kad viskas laimingai baigėsi, niekas nesužeistas. Kai vėl sėsi už vairo, būsi atsargesnė, atidesnė. Mašina tik metalo gabalas, ir nesvarbu kiek ji kainuoja, dėl jos neverta sau gadintis gyvenimo. Deja, toks gyvenimas, kad iš klaidų mokomės, gaila, kad dažniausiai iš savų.
Aciu mergaites, uz supratinguma ir palaikyma
Pikkolo - tavo zodziai, tokie patys kaip mano MB
teisingai sakot, tai buvo tik metalo gabalas, bet ir vel i ji sesiu
o ar esate girdejusios, toki bajeri, tipo, kad jeigu jau buvo avarija, tai bus ir antra?
nes su ta masina mano pries mane vairavusi moteris stuktelejo priekiu, nelabai gal smarkiai.... as taip nenoriu tuo tiketi, kad tokie dalykai pasikartojantys...

Nesamonės. Kas tiki prietarais, tam ir išsipildo. Tas pats kaip ir kad mašina nusipirkus ir teises išsilaikius būtina jas "aplaistyti". O jei mes negeriantys
, tai aišku liko niekas nelaistyta ir dėl to nepergyvenam.

QUOTE(Lina_Linute @ 2008 07 04, 15:31)
Aciu mergaites, uz supratinguma ir palaikyma
Pikkolo - tavo zodziai, tokie patys kaip mano MB
teisingai sakot, tai buvo tik metalo gabalas, bet ir vel i ji sesiu
o ar esate girdejusios, toki bajeri, tipo, kad jeigu jau buvo avarija, tai bus ir antra?
nes su ta masina mano pries mane vairavusi moteris stuktelejo priekiu, nelabai gal smarkiai.... as taip nenoriu tuo tiketi, kad tokie dalykai pasikartojantys... 

Tai tuomet visi perkantys ne naujas mašinas potencialūs mašinų daužytojai. Nes juk beveik visos pas mus parduodamos ne naujos mašinos, daugiau ar mažiau daužtos, stukteltos ir pan.

Su tuo marsruto ismokimu tai pradziai gerai, ir as jei kur vaziuoju, tai arba turiu mintinai kelia zinoti, arba is anksto susidelioti kur kada sukti ir pan. O maniskis, kai vaziuojam, nepasako is anksto kur sukti
Tik jis juokiasi, kad mano tas "is anksto" yra pries puse valandos
Nu ka as galiu padaryt, man taip ramiau vaziuoti.. Tada nereikes staigiu neapgalvotu judesiu daryt
O brolis irgi is manes anksciau saipydavosi, sako, tau pasakai "Suk", tai pasuki tik i antra posuki

sveikos,is as prisijungiu prie jusu vairuoju tik 21d
bet taip bijau i miesta viena isvaziuoti,vat kitur uzmiesti i kaima prie ezero ir t.t viskas
o vat is lazdynu iki karolin.poliklinikos tai siaubas man buvo kaip baisu davaziuot,vazivau tik 40-50km greiciu,visi is paskos pipsi,kaip nugalet ta baime,gal del to kad mokinausi su mazyte reno clio kur gesta ir gesta,o mano vyro tai audic4 didele seimynine man atrodo kaip laivas+dizelis
gal as tik del to bijau kad nesugebesiu ar kad prie sitos nepripratus siaip vaziuoju beveik kiekviena diena bet kazkaip nelabai uztikrinta,gal per daug reikalauju is saves,nes tik pradinuke vos 21d turiu teises.patarkyt,gal masinyte koki leisgyvi golfa nusipirkti,dekuj jums mamytes

As neisivaizduoju kaip galima bijoti vaziuoti mieste
as taip norejau tu teisiu ir vazineti,kad man buvo nesvarbu kur-svarbiausia as uz vairo
niekur dingt ir negalejau,gyvenu mieste ir siaip cia eismas gan didelis,amzinai masinu pilna
bet pripratau ir nesuku galvos
nebijokit juk jai jau laiket teisias reiskias svajojat buti uz vairo-tai svarbiausia,o mokosi visi kad ir tie patys asai manau pakliuva i visokias situacijas 
Papildyta:
nu jo,man pradziai tas pats buvo,uznervuodavo juodai
dabar kai visus beveik kelius zinau pabandytu paiskinti-iskart i bagazine

Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2008 07 09, 18:25)
Su tuo marsruto ismokimu tai pradziai gerai, ir as jei kur vaziuoju, tai arba turiu mintinai kelia zinoti, arba is anksto susidelioti kur kada sukti ir pan. O maniskis, kai vaziuojam, nepasako is anksto kur sukti
Nu ka as galiu padaryt, man taip ramiau vaziuoti.. Tada nereikes staigiu neapgalvotu judesiu daryt
O brolis irgi is manes anksciau saipydavosi, sako, tau pasakai "Suk", tai pasuki tik i antra posuki 

QUOTE(Perlute @ 2008 07 10, 10:37)
As neisivaizduoju kaip galima bijoti vaziuoti mieste
as taip norejau tu teisiu ir vazineti,kad man buvo nesvarbu kur-svarbiausia as uz vairo
niekur dingt ir negalejau,gyvenu mieste ir siaip cia eismas gan didelis,amzinai masinu pilna
bet pripratau ir nesuku galvos
nebijokit juk jai jau laiket teisias reiskias svajojat buti uz vairo-tai svarbiausia,o mokosi visi kad ir tie patys asai manau pakliuva i visokias situacijas 
Papildyta:
nu jo,man pradziai tas pats buvo,uznervuodavo juodai
dabar kai visus beveik kelius zinau pabandytu paiskinti-iskart i bagazine

Papildyta:

taip manau jus teisi
QUOTE(slyva @ 2008 07 09, 17:25)

Pradedantiesiems geriausia iš anksto apgalvoti maršrutą. Tada mažiau bus panikos, kad artėja reikiamas posūkis, o dar nepersirikiuota link jo. Kai įgundi, panikos ir klaidų mažiau.
QUOTE(maxim1016 @ 2008 07 09, 19:14)
sveikos,is as prisijungiu prie jusu vairuoju tik 21d
bet taip bijau i miesta viena isvaziuoti,vat kitur uzmiesti i kaima prie ezero ir t.t viskas
o vat is lazdynu iki karolin.poliklinikos tai siaubas man buvo kaip baisu davaziuot,vazivau tik 40-50km greiciu,visi is paskos pipsi,kaip nugalet ta baime,gal del to kad mokinausi su mazyte reno clio kur gesta ir gesta,o mano vyro tai audic4 didele seimynine man atrodo kaip laivas+dizelis
gal as tik del to bijau kad nesugebesiu ar kad prie sitos nepripratus siaip vaziuoju beveik kiekviena diena bet kazkaip nelabai uztikrinta,gal per daug reikalauju is saves,nes tik pradinuke vos 21d turiu teises.patarkyt,gal masinyte koki leisgyvi golfa nusipirkti,dekuj jums mamytes 

Paprasčiausiai dar nepripratus prie didelės mašinos

Manau viskas ateina su laiku, tik reikia, kaip SM rašo, nebijoti ir savimi pasitikėti. O nuo stuktelėjimų nesam nei vienas apsaugotas. Man pradžiai būdavo jau darbe nuo pietų pradėdavo kinkos drebėti, mintyse brėždavau savo maršrutą ir visokias avarijas
Šiaip ir dabar mėgstu iš anksto apgalvoti savo maršrutą, nes dažnai būna sunku persirikiuoti, o niekas neleidžia į eilę. Svarbiausia matyti ženklus

Šiaip ir dabar mėgstu iš anksto apgalvoti savo maršrutą, nes dažnai būna sunku persirikiuoti, o niekas neleidžia į eilę. Svarbiausia matyti ženklus