Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau....

QUOTE(kristij @ 2008 10 17, 22:52)
na, vairuoju dar neilgai, tik 5 men, baimes nejauciu, tik isitempusi visada bunu. vairuoju labai atidziai, akimis saudau i saligatvius (kad neduok dieve kas neislektu), laikausi nuo masinu gana didelio atstumo, kad speciau sustabdyt, jei staiga kas stabdytu.

Gal kas pavadintu tai baime, bet vairuot as tikrai nebijau, tik dar kazkokia itampa jauciasi.

Tai ne baimė schmoll.gif Tai - realus savo savo galimybių vertinimas ir protingas atsargumas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
prie vairo ir pirmyn...
Atsakyti
QUOTE(a.k.i.s. @ 2008 10 17, 05:46)
svarbiausia ismokti nekreipti demesio i tuos, kurie pypina ar rodo kt nekantrumo ar nepasitenkinimo zenklus, nes tada pasimeti ir atrodo visai nebemoki vaziuot..

svarbiausia yra vairuoti taip, kad netrukdytumei/nekliutumei kitiems. Ir geriau i aplinkinius kreipti demesi, o tai musu kelyse jau ir taip pilna tokiu vairuotoju, kurie vairuoja kaip nori ir mano, kad kelyje jie karaliai, o visi kiti turi trauktis jiems is kelio ir netrukdyti.
Atsakyti
As vairuoju tik 2 mėnesius. Nuo namu iki darbo ir atgal jau zinau kiekviena duobe, taciau situacija kiekviena karta kitokia. Itampa manau yra tik i gera - susitelkimas ir atidumas didesnis, o vat perdeta itampa ir baime tikiuosi nugaleti su laiku. Visai neseniai uzkabinau masina stovejimo aiksteleje - nestipriai, gumas vos prabraukiau, bet baime sesti uz vairo buvo 3 dienas. Ir butu buvusi matyt visa likusi gyvenima, jei ne aplinkiniai ir artimieji. Ir net kartais atrodo, kad is salies kas saugotu. Atrodo " gi nepasiziurejau i kaire, o is ten galejo maisna atvaziuoti" aba " nepasiziurejau i saligatvi, ten gi galejo pesciasis issokti" ir taip kaupi ir pripazisti pati sau klaidas, daraisi apdairesne ir atidesne. Sekmes visoms thumbup.gif
Atsakyti
nieko geriau nera nugaleti baime, tai kuo dazniau vairuoti.
na, nebent bijai didliu spusciu ir dar nelabai zinai kelia, tai geriau kelis kartus isvaziuoti koki savaitgali, ar velai vakare, kai masinu nedaug.
bent man tai padedavau smile.gif
per zinoma kelia, visad drasiau vairuoji smile.gif
Atsakyti
vairuoju Vilniuj 4u.gif
kai dar nelankiau kursų, galvojau "kaip man ten seksis, baisu" ir t.t atsisėdus į mašiną nieko nebijojau.. manau daug kas nuo instruktoriaus priklauso cool.gif visas stresines sitaucjas jis man buvo per mokymus padaręs su tais savo pėdalais biggrin.gif pačią pirmą pamoką mokėmes atokiam keliuke ir paskui pati nepastebėjau, kad į miestą išvažiavom blink.gif sakau "aaa", o jis "žiūrėk mes jau per miestą važiuojam bigsmile.gif ", kitą pamoką išvažiavus iš aikštelės iškart buvo žiedas... nei tada jo bijojau nei dabar... o ir atvažiuojančių mašinų niekada nebijojau.. nuo nusitekimo irgi daug kas priklauso mirksiukas.gif
teises išsilaikiau iš pirmo karto, iškart pradėjau važinėt į darbą.. taip, pirmas dienas jaudulys buvo, bet ne baimė... dabar jau aš ant MB rėkiu "aš vairuoju, ne tu" rolleyes.gif
sekmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 lapkričio 2008 - 15:13
manau kol pirma kart ilendi i miesta-baisu...paskui neskubant ,nusiramint kad reiks vistiek kažkada----ir valio!
Atsakyti
Kaip yra pasakyta:
Moketi vaziuoti nera taip svarbu, kaip zinoti kur vaziuoti mirksiukas.gif
As, pries vaziuodama, visada gerai pagalvodavau kaip ten patekti, kur geriau butu pasukti, zodziu dar namuose apgalvoju marsruta, kad po to maziau bludyti. Padedavo. O kai vaziuoji gerai apgalvotu marsrutu-jautiesi drasiau, uztikrinciau ir netaip bijai mirksiukas.gif Po to pripranti ir pamirsti apie baime. Svarbiausia vazineti daznai. Nes po ilgo tarpo-vel bijosi.
Atsakyti
Sutinku su visomis, kurios pataria kuo daugiau vazinet. Nenoriu pasirodyt, kad giriuosi, bet as tokios baimes beveik neturejau. Gal delto, kad visada labai troskau vairuot, net naktim sapnuodavau, kad begius jungineju,nors dar pazymejimo neturejau biggrin.gif Aisku, pirma karta isvaziavus i gatve siek tiek nejauku, bet sedi, susikaupi, dar lengva muzikyte uzsidedi- ir pirmyn smile.gif Nebent nera visiskai noro. Mano drauge jau 5 metus vazineja, bet jei reikia kur toliau vaziuoti, tai sako, kad jai net pilva susuka...Bet tikrai manau, kad kuo dazniau vazineji, tuo tvirciau jautiesi uz vairo
Atsakyti
pradzioj truputi baisu ir man buvo rolleyes.gif bet kai netycia pasukau ne ten, kur reikejo ir ivaziavau i Kauna, tai dieve padek doh.gif kiek baimes tada buvo unsure.gif bet kai isvaziavau ir saugiai grizau i savaji miesta, tai jokios baimes biggrin.gif net i Vilniu drasiai vaziavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 01 24, 19:42)
Kaip yra pasakyta:
Moketi vaziuoti nera taip svarbu, kaip zinoti kur vaziuoti  mirksiukas.gif
As, pries vaziuodama, visada gerai pagalvodavau kaip ten patekti, kur geriau butu pasukti, zodziu dar namuose apgalvoju marsruta, kad po to maziau bludyti. Padedavo. O kai vaziuoji gerai apgalvotu marsrutu-jautiesi drasiau, uztikrinciau ir netaip bijai  mirksiukas.gif Po to pripranti ir pamirsti apie baime. Svarbiausia vazineti daznai. Nes po ilgo tarpo-vel bijosi.

Labai sutinku su jumis. Man irgi baisu važiuoti ten, kur nežinau nieko. Arba maždaug žinau tą vietą, bet tikslaus kelio- ne. Tada baisu užtaikyt įlėkt į kokią priešingą kryptį ar kokiu viaduku ne ten nuvaryt. Būna, aišku, ir taip, bet tada susikaupi ir išvažiuoji vistiek. O tada tokia šauni jaučiuos, patyrus biggrin.gif
Tai va, pačiai pradžiai geriausia važinėt žinomais maršrutais arba iš anksto jį numatyt ir galvoj susidėliot, na, arba GPS'ą naudot thumbup.gif
Atsakyti
nA SUANUOLES JUS MERGAITES VISOS ESAT, KURIOS NUGALIT SAVO BAIME IR VAZIUOJAT, O MAN STAI NESISEKA, PRIE VAIRO NESEDAU BEVEIK 5METUS, IS [PRADZIU MASINOS NETUREJOM KAI ISSILAIKIAU, POTO PASTOJAU IR TAIP TESESI TESESI LAIKAS, O DABAR NET VERKTI NORISI KAD NEMOKU VAZIUOTI, MIESTO BIJAU, MASINU BIJAU, BIJAU KAD GALIU LAIKU NESUSTABDYT MASINOS ESANT REIKALUI. NEZINAU KAIP REIKIA TA SAVO BAIME NUGALETI.... JUOLAB KAD REIKIA DAZNAI PRASYTI KITU PAGALBOS KAD NUVESTU TEN AR TEN, KOSMARAS KAZKOKS...
MASINA KIEME, O AS TURINTI TEISES DERINUOS PRIE KITU KAD PAGELBETU.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti