Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau....

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 11:16)
Šalia sėdėdama irgi pagalvoju apie avarijas, beje. Žinau, ir jaučiu, kad nėra taip labai saugu ir apie tai niekada nepamirštu. Bet faktas, kad ne aš už vairo, ramina. Galbūt esmė tame, kad ne aš atsakau už patį važiavimo procesą.

tai ko bijote?
atsakomybės?

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 11:16)
O dėl perkeltinių prasmių... Visada labai nemėgau kvailų palyginimų, ypatingai kai lyginami nepalyginami dalykai. Kompiuterį lygint su kompiuteriu, o ne su šaldytuvu. Automobilį irgi su juo, o ne su lygintuvu. Nes tai nesuderinama ir suvokti kaip kažką panašaus neįmanoma. Man tie pavyzdžiai neprotingi ir neįmanomi sulyginti. Dėl skirtingų dalykų, jų vartojimo sąlygų, ir daugelio kitų aplinkybių.

todėl kad suprantate juos tiesmukai. Kai supranti tik paraidžiui - be abejo palyginimas gali atrodyti kvailas. Bet čia svarbu yra potekstė. Tokius ir panašius palyginimus reikia suprasti ne taip primityviai, o tam neturite gebėjimo, pastebėjau ne tik iš šios, bet ir iš kitų diskusijų kuriose dalyvaujate. Todėl ir atrodo, kad kiti žmonės visiški idiotai, tokius nepalyginamus dalykus lygina. Na, kaip dialtonikui parodžius du medžius , jis pasakys kad kaip galima juos lyginti, vienas su spygliais o kitas su lapais. Nors tuo tarpu ant abiejų yra prikabinėta raudonų obuolių kurių jis nemato. Bet esu tikra kad ir šio palyginimo nesuprasite, todėl nevermind smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 05 06, 11:35)
tai ko bijote?
atsakomybės?
todėl kad suprantate juos tiesmukai.  Kai supranti tik paraidžiui - be abejo palyginimas gali atrodyti kvailas. Bet čia svarbu yra potekstė.  Tokius ir panašius palyginimus reikia suprasti ne taip primityviai, o tam neturite gebėjimo, pastebėjau ne tik iš šios, bet ir iš kitų diskusijų kuriose dalyvaujate. Todėl ir atrodo, kad kiti žmonės visiški idiotai, tokius nepalyginamus dalykus lygina. Na, kaip dialtonikui parodžius du medžius , jis pasakys kad kaip galima juos lyginti, vienas su spygliais o kitas su lapais. Nors tuo tarpu ant abiejų yra prikabinėta raudonų obuolių kurių jis nemato. Bet esu tikra kad ir šio palyginimo nesuprasite, todėl nevermind smile.gif

Atsakomybės nebijau, bet vairuojant ji mirtimi kvepia. Ir, kas svarbiausia, ne tik mano, bet ir kitų. Šito tikrai labai bijau. Gebėjimą suprasti turiu, bet kvailų palyginimų tiesiog nemėgstu. Jaučiuosi kvailai diskutuojanti apie kvailus dalykus. Tavo palyginimą supratau. Ir šį kartą pastebėk, lyginai medžius, o ne lygintuvą ir raketą. O medžiai yra ir vaismedžiai, ir spygliuočiai, ir t.t. O lyginti mirtį nuo lyginimo ir nuo mašinos... Atsiprašau. Nuo mašinos (vairuojant) ji labai ir labai tikėtina. Kaip sakė teorijos dėstytojas, kai visi susirinkome: "pasirinkote žaisti žmonių gyvybėmis". Lyginant tai nėra sakoma, ar ne? smile.gif Tiek to. Taip pat jaučiu, kad šito nelabai suvoksite. Tiesiog mes skirtingi žmonės ir tai gerai. Įdomiau.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 12:29)
Atsakomybės nebijau, bet vairuojant ji mirtimi kvepia. Ir, kas svarbiausia, ne tik mano, bet ir kitų. Šito tikrai labai bijau.

Betgi taip pat mirtimi turi kvepėti ir nevairuojant, sėdint šalia.
kas skiria baimę sėdint vairuotojo vietoje ir šalia? Juk tik 1 metras. Kuo jis reikšmingas?

Ar dėl vyro nebijote, kai išleidžiate jį vieną išvažiuoti?
juk tik 1% kad jis grįš gyvas? Turėtumėte kaip ant adatų sėdėti, kiekvieną akimirką laukti blogų žinių? Ar manote kad vyrui išlikti gyvam šansai didesni nei kad būtų jums įvaldžius vairavimą ir pradėjus važinėti?

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 12:29)
Gebėjimą suprasti turiu, bet kvailų palyginimų tiesiog nemėgstu. Jaučiuosi kvailai diskutuojanti apie kvailus dalykus. Tavo palyginimą supratau. Ir šį kartą pastebėk, lyginai medžius, o ne lygintuvą ir raketą. O medžiai yra ir vaismedžiai, ir spygliuočiai, ir t.t. O lyginti mirtį nuo lyginimo ir nuo mašinos... Atsiprašau. Nuo mašinos (vairuojant) ji labai ir labai tikėtina. Kaip sakė teorijos dėstytojas, kai visi susirinkome: "pasirinkote žaisti žmonių gyvybėmis". Lyginant tai nėra sakoma, ar ne? smile.gif Tiek to. Taip pat jaučiu, kad šito nelabai suvoksite. Tiesiog mes skirtingi žmonės ir tai gerai. Įdomiau.

Mano palyginime medžiai nė prie ko. Jis ne apie medžius. Apie obuolius. Raudonai dažytus. Koks bus jūsų atsakymas atspėjau beveik žodis į žodį. Vaismedžiai, spygliuočiai... Geras! lotuliukas.gif Galėjau vietoje medžių parašyti 'raketa' ir 'lygintuvas' - esmė nesikeičia. Bet jums būtų pasikeitusi absoliučiai, nes sakysite kad lyginami nepalyginami dalykai biggrin.gif Esate labai diskretiško mąstymo žmogus. Nieko nesakau, čia nei gerai nei blogai. Tiesiog taip yra. Ir kaip sakėt, mes skirtingi, todėl taip įdomiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 06 gegužės 2010 - 12:02
QUOTE(axa @ 2010 05 06, 13:02)
Betgi taip pat mirtimi turi kvepėti ir nevairuojant, sėdint šalia.
kas skiria baimę sėdint vairuotojo vietoje ir šalia? Juk tik 1 metras. Kuo jis reikšmingas?

Ar dėl vyro nebijote, kai išleidžiate jį vieną išvažiuoti?
juk tik 1% kad jis grįš gyvas? Turėtumėte kaip ant adatų sėdėti, kiekvieną akimirką laukti blogų žinių?  Ar manote kad vyrui išlikti gyvam šansai didesni nei kad būtų jums įvaldžius vairavimą ir pradėjus važinėti?
Mano palyginime medžiai nė prie  ko. Jis ne apie medžius. Apie obuolius. Raudonai dažytus. Koks bus jūsų atsakymas atspėjau beveik žodis į žodį. Vaismedžiai, spygliuočiai... Geras!  lotuliukas.gif  Galėjau vietoje medžių parašyti 'raketa' ir 'lygintuvas' - esmė nesikeičia. Bet jums būtų pasikeitusi absoliučiai, nes sakysite kad lyginami nepalyginami dalykai biggrin.gif Esate labai diskretiško mąstymo žmogus. Nieko nesakau, čia nei gerai nei blogai. Tiesiog taip yra. Ir kaip sakėt, mes skirtingi, todėl taip įdomiau.

Dėl jo labai ir labai bijau, kai išvažiuoja. Neparodau to, bet tikrai jaudinuosi. Kad ko nenutiktų. Bijau. Šalia sėdėdama irgi žinau, kad visko gali būti, nepamirštu apie tai. O apie raudonus obuolius sakyti daltonikui, švelniai tariant, nebūtų mandagu. Negalima lyginti to, ko prigimtinai žmogus nemato (spalvų). Tas pats, kas liepti nevaikščiojančiam vaikščioti. Daltonikas negali palyginti spalvų ir pan. Tą gi žinote smile.gif Aš mėgstu lygiaverčius lyginimus, kuomet galima tikrai išanalizuoti, kas ko vertas smile.gif Pvz. kuo viena automobilių markė geresnė už kitą ir pan. Bet ne kuo kompiuteris prastesnis už šaldytuvą smile.gif Kaip čia palyginsi? Tiesiog tik tiek, kad abudu technikos produktai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 06 gegužės 2010 - 13:09
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 14:07)
O apie raudonus obuolius sakyti daltonikui, švelniai tariant, nebūtų mandagu. Negalima lyginti to, ko prigimtinai žmogus nemato (spalvų). Tas pats, kas liepti nevaikščiojančiam vaikščioti. Daltonikas negali palyginti spalvų ir pan. Tą gi žinote smile.gif Aš mėgstu lygiaverčius lyginimus, kuomet galima tikrai išanalizuoti, kas ko vertas smile.gif Pvz. kuo viena automobilių markė geresnė už kitą ir pan. Bet ne kuo kompiuteris prastesnis už šaldytuvą smile.gif Kaip čia palyginsi? Tiesiog tik tiek, kad abudu technikos produktai smile.gif

Tikrai taip, daltonikas negali palyginti spalvų. Prigimtinai. Todėl ir pasiūlau Atogrąžai nebepateikinėti jums pavyzdžių, nes jūs jų nesuprantate. Na nematote tų raudonų obuolių tarp žalių lapų. Tam tikra prasme jūs neskiriate spalvų. Ir jei dabar pasakysite kad tikrai puikiai skiriate spalvas, galite atskirti žalią nuo raudonos, ir nesate dialtonikė - tai tik dar kartą patvirtinsite mano nuomonę rolleyes.gif

O kuo kompiuteris prastesnis už šaldytuvą ? į tai atsakyti būtų žymiai lengviau, nei kuo viena automobilio markė geresnė už kitą. Kuo geresnis Audi už Toyotą? O gal blogesnis? Neatsakinėkite, atsakymo tikrai nereikia smile.gif Čia pamąstymui.
Atsakyti
pamachiau zodi "bijau" ir pagalvojau..idomu...
Atsiprashau, o Raketa, Jus bent puse metro savarankishkai esat pavaziavusi?
Ar nutuokiat kaip masina valdoma? Galit patvirtinti, kad jusu baime vairavimo, neprasideda nuo to elementaraus dalyko, kad jus lyginant su likusiais , besimokanchiais vairuoti, tiesiog nesugebat , nedaeina, gal neturit reakcijos - paprastai kalbant- neturit sugebejimo ismokti vairuoti masinos.....kokias svirtis reikia spausti ir tt
siaip visi rimti vairuotojai sako, kad vairavimas, priklauso nuo tos tarpines jungiancios sedyne su pedalu...
Kadangi irgi pastebejau, jus nesuprantat palyginimu, isversiu, tarpine yra zmogus, vairuojantis masina..
Instruktorius, pasitaike tiesmukas...bet gal jis tik, norejo pasakyti, kad nors meshkos ir ismokomos dirbti cirke, bet jums sunku pagauti esme...na gal jusu smegenyse toj vietoj atsakingoj uz vairavima- deme..smile.gif....ne visi matematikai, rasytojai, extrymo megejai..
vairuoti - tai siek tiek megti rizika..pats nekalchiausias extrymas..
o jus cia vietoj banalaus nesugebejimo..kalbat apie baime, kurios nepagrindziat jokiomis protingomis isvadomis del ko..kur esme..
as bijau nardyti, skendau kazkada..bet baidare plaukiu..valti moku valdyti..kodel bijau..nes man vanduo patenka i nosi, nemoku kvepuoti vandenyje..ir cia mano esminis momentas kodel as bijau..
o jus sorry..kalbant aplink ir be galo..apie lavonus,mirti ir nieko konkretaus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.w.a.p: 06 gegužės 2010 - 13:47
QUOTE(S.w.a.p @ 2010 05 06, 14:45)
pamachiau zodi "bijau" ir pagalvojau..idomu...
Atsiprashau, o Raketa, Jus bent puse metro savarankishkai esat pavaziavusi?
Ar nutuokiat kaip masina valdoma? Galit patvirtinti, kad jusu baime vairavimo, neprasideda nuo to elementaraus dalyko, kad jus lyginant su likusiais , besimokanchiais vairuoti, tiesiog nesugebat , nedaeina, gal neturit reakcijos - paprastai kalbant- neturit sugebejimo ismokti vairuoti masinos.....kokias svirtis reikia spausti ir tt
siaip visi rimti vairuotojai sako, kad vairavimas, priklauso nuo tos tarpines jungiancios sedyne su pedalu...
Kadangi irgi pastebejau, jus nesuprantat palyginimu, isversiu, tarpine yra zmogus, vairuojantis masina..
Instruktorius, pasitaike tiesmukas...bet gal jis tik, norejo pasakyti, kad nors meshkos ir ismokomos dirbti cirke, bet jums sunku pagauti esme...na gal jusu smegenyse toj vietoj atsakingoj uz vairavima- deme..smile.gif....ne visi matematikai, rasytojai, extrymo megejai..
vairuoti - tai siek tiek megti rizika..pats nekalchiausias extrymas..
o jus cia vietoj banalaus nesugebejimo..kalbat apie baime, kurios nepagrindziat jokiomis protingomis isvadomis del ko..kur esme..
as bijau nardyti, skendau kazkada..bet baidare plaukiu..valti moku valdyti..kodel bijau..nes man vanduo patenka i nosi, nemoku kvepuoti vandenyje..ir cia mano esminis momentas kodel as bijau..
o jus sorry..kalbant aplink ir be galo..apie lavonus,mirti ir nieko konkretaus..

Turėjau 10 vairavimo pamokų, teko važiuoti ir aikštelėje, ir per miestą. Taigi šiek tiek daugiau nei pusmetris. Palyginimus suprantu, tik kvailų palyginimų labai nemėgstu, jaučiuosi kvailai diskutuodama ir tik iš mandagumo atsakau, nes negalima palikti žmogaus be atsakymo, ignoruoti. Dėl ekstremumo mėgėjo - nepatikėsi, šokinėju su parašiutu. Nustebinau, ką? smile.gif Kodėl tai darau? Ten tik mano vienos gyvenimas, ir bus kaip bus. Todėl visai nebijau. O vairuojant aš bijau už kitus. Jūsų palyginimą aš supratau, ir nesu tokia kvaila, kaip jums atrodo, supratau, kad ten žmogus. Bandysiu nors šiek tiek suprantamiau parašyti: nebijau nieko, kad liečia mano vienos gyvybę, bet kai liečia kitų (o vairavimas liečia kitų), tada bijau. Žinodama, kad užsimušiu visada tik aš viena, nebijočiau. Šitą jau rašiau, bet kažkodėl per sunku suprasti. Gal per sunkiai parašiau. Paprasčiau nemoku. Kas gali būti konkrečiau už kitų žmonių mirtį, dėl kurios gali būti kaltas tu. Galėsi paskui gyventi? Čia pamąstymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 06 gegužės 2010 - 13:54

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 14:51)
Žinodama, kad užsimušiu visada tik aš viena, nebijočiau. Šitą jau rašiau, bet kažkodėl per sunku suprasti. Gal per sunkiai parašiau. Paprasčiau nemoku. Kas gali būti konkrečiau už kitų žmonių mirtį, dėl kurios gali būti kaltas tu. Galėsi paskui gyventi? Čia pamąstymui.

Štai kaip. O jei vyras važiuos pasiimti jūsų iš darbo, ir važiuodamas padarys avariją bei mirtintai sužalos žmogų - nesijausite kalta? Juk tai dėl jūsų nemokėjimo vairuoti jis važiavo, va būtų ramiai sau ant sofkutės prieš teliką gulėjęs... Galėsite paskui gyventi?

Bet gal ne toks ir bukas tas jūsų instruktorius buvo, kai rimčiau pagalvoji... g.gif
Gal jo tokia taktika: savo grubumu atfutbolinti nuo vairavimo nestabilius, neryžtingus, kompleksuotus, nepasitikinčius...? Juk sutikim - tos savybės ne pačios naudingiausios vairuojant... Kiti eismo dalyviai tikrai nieko nepraranda kad tokių vairuotojų mažiau gatvėse .
Atsakyti
bliamba,
ar tu sokineji normaliu parashiutu, ne tuo grybu, kurio iskleidima valdo kiti..esi praejus PARENGIMO KURSUS..moki valdyti, patyrei laisva kritima..
tu zinai, kad ore lengva susidurti, atrodo lengvai stumtelejai, o zmogus toki suktuka padarys..kad gali imti stropai ir susipainioti...
Be to tai brangus sportas, o tu cia verki, nera pinigu..
Teko slidineti? Taip tai vieno uzsiemimas, bet ten kaip normaliam kely..atsakingas uz tuos kurie zemiau taves, ir gali siek tiek atsipalaiduoti, nes tie, kurie aukschiau turetu taves nunudauzti..bet visko buna..kelis sykius kliuvo ir man..ir nuo manes..syki pati sau krisdama voziau per galva..slide..o ji gelezimi kaustyti..prakirtau..bego kraujas..laimei siuti nereikejo, vietine degtine uzsipyliau ir toliau slidinejau..

Jei turi pinigu, ko neini i BMW vairavimo akademija..ten ne tik BMW turinchius mokina..kuri ten..kalbejo apie lenktynininka, kuris ja paruose egzaminui..
Kam tada eiti pas sh..parashiutui irgi reikia pinigu..suolis tik pasirengus buvo 40lt..bet abejoju ar tu turi licenzija..

zinai, as praradau pirma vaika..gimdziau negyva..siaip sake sveikas, jokiu kazkokiu patalogiju nerado, tipo placentos problemos..kaip man po sito ivykio patiketi savim..gal as cia kalta..vegetare, sportavau, lankiausi pas cia visu garbinama gydytoja naturaliste Banga, kai klausiai kodel vandenu mazoka, ji tik sypsojosi..sako viskas ok..bet bac..ir jis negyvas..as jauchiausi ta vaika nuzudziusi..nepasiklioviau savo vidine nuojauta..silpnumu ir permechiau atsakomybe uz vaika ant Bangos peciu..o gal reikejo ja siusti po velniu ir eiti kur man atsakytu i klausima kodel vandenu taip labai mazoka..jis gime negyvas, bet mazesnis, nei priklause pagal savaites..nors esu sekminga mylima moteris...bet tas..bet..kodel..as..kalta..mane slegia iki siol..bet ..ar as galiu leisti, kad mane valdyti kazkas, kas mane eda..?

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 14:51)
Turėjau 10 vairavimo pamokų, teko važiuoti ir aikštelėje, ir per miestą. Taigi šiek tiek daugiau nei pusmetris. Palyginimus suprantu, tik kvailų palyginimų labai nemėgstu, jaučiuosi kvailai diskutuodama ir tik iš mandagumo atsakau, nes negalima palikti žmogaus be atsakymo, ignoruoti.  Dėl ekstremumo mėgėjo - nepatikėsi, šokinėju su parašiutu. Nustebinau, ką? smile.gif Kodėl tai darau? Ten tik mano vienos gyvenimas, ir bus kaip bus. Todėl visai nebijau. O vairuojant aš bijau už kitus. Jūsų palyginimą aš supratau, ir nesu tokia kvaila, kaip jums atrodo, supratau, kad ten žmogus. Bandysiu nors šiek tiek suprantamiau parašyti: nebijau nieko, kad liečia mano vienos gyvybę, bet kai liečia kitų (o vairavimas liečia kitų), tada bijau. Žinodama, kad užsimušiu visada tik aš viena, nebijočiau. Šitą jau rašiau, bet kažkodėl per sunku suprasti. Gal per sunkiai parašiau. Paprasčiau nemoku. Kas gali būti konkrečiau už kitų žmonių mirtį, dėl kurios gali būti kaltas tu. Galėsi paskui gyventi? Čia pamąstymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.w.a.p: 06 gegužės 2010 - 14:27
QUOTE(S.w.a.p @ 2010 05 06, 15:18)
bliamba,
ar tu sokineji normaliu parashiutu, ne tuo grybu, kurio iskleidima valdo kiti..esi praejus PARENGIMO KURSUS..moki valdyti, patyrei laisva kritima..
tu zinai, kad ore lengva susidurti, atrodo lengvai stumtelejai, o zmogus toki suktuka padarys..kad gali imti stropai ir susipainioti...
Be to tai brangus sportas, o tu cia verki, nera pinigu..
Teko slidineti? Taip tai vieno uzsiemimas, bet ten kaip normaliam kely..atsakingas uz tuos kurie zemiau taves, ir gali siek tiek atsipalaiduoti, nes tie, kurie aukschiau turetu taves nunudauzti..bet visko buna..kelis sykius kliuvo ir man..ir nuo manes..syki pati sau krisdama voziau per galva..slide..o ji gelezimi kaustyti..prakirtau..bego kraujas..laimei siuti nereikejo, vietine degtine uzsipyliau ir toliau slidinejau..

Jei turi pinigu, ko neini i BMW vairavimo akademija..ten ne tik BMW turinchius mokina..kuri ten..kalbejo apie lenktynininka, kuris ja paruose egzaminui..
Kam tada eiti pas sh..parashiutui irgi reikia pinigu..suolis tik pasirengus buvo 40lt..bet abejoju ar tu turi licenzija..

Su normaliu, normaliu parašiutu smile.gif Tikslinu: šokinėjau, kol dirbau, deja, dabar nedirbu, lioviausi. Dėl teisingai pastebėto dalyko: tai brangu. Praėjau PARENGIMO KURSUS. Parašiuto valdymą ir pan. Iki licenzijos "nedaėjau" - paliuosavo pagal etatų mažinimą, būčiau gavusi. Tikiuosi, radusi darbą, pratęsti tą veiklą. Beje, stropus ne taip jau sunku atpainioti, jeigu ką, ir ne taip jau baisiai jie linkę susisukti smile.gif Ir ne taip jau paprasta ore susidurti su kitu žmogumi smile.gif Turbūt neteko tau šokinėti. Slidinėti man neteko. Su parašiutu užsimušiu tik aš viena, su mašina galima užmušti ne vieną.

Papildyta:
QUOTE(axa @ 2010 05 06, 15:18)
Štai kaip. O jei vyras važiuos pasiimti jūsų iš darbo, ir važiuodamas padarys avariją bei mirtintai sužalos žmogų - nesijausite kalta? Juk tai dėl jūsų nemokėjimo vairuoti jis važiavo, va būtų ramiai sau ant sofkutės prieš teliką gulėjęs... Galėsite paskui gyventi?

Bet gal ne toks ir bukas tas jūsų instruktorius buvo, kai rimčiau pagalvoji...  g.gif
Gal jo tokia taktika: savo grubumu atfutbolinti nuo vairavimo nestabilius, neryžtingus, kompleksuotus, nepasitikinčius...? Juk sutikim - tos savybės ne pačios naudingiausios vairuojant... Kiti eismo dalyviai tikrai nieko nepraranda kad tokių vairuotojų mažiau gatvėse .

Jausčiausi kalta. Labai. Klausimas, kiek būtų galima ir kaip būtų galima toliau gyventi, atėmus kažkam gyvybę. Beje, iš visur pati grįžtu, nes kuras brangus, su viešuoju transportu kur kas pigiau važinėti. Gal instruktorius to ir siekė, kaip rašote. Gal. Bet jis nepagalvojo, kad tokiu elgesiu sukelia ir neapykantą sau pačiam. Gal žmogus persilaužtų kažkaip, o jis to neleidžia.
Papildyta:
Gerai, gana tos temos. Dėkui visiems pasisakiusiems, buvo įdomu diskutuoti, ir pasisėmiau naudingų patarimų, tikrai. Bandysiu dar kartą, matysiu, kad nepavyksta, nevairuosiu. Kad nebūčiau mirtinas pavojus geriems vairuotojams kelyje. smile.gif
Atsakyti
Sokinejau as mazokai, bet turiu drauga, kuris atsokinejo ir gavo licenzija ir toliau sokinejo iki aptingo..ir pagailo pinigu:)
Chebra tenykshte pazinau pakankamai nes leida ten daug laiko ir daug fotografavau..myliu tokia liaudi...del stropu..smile.gif Lt gal tokiu bajeriu ir nebuvo..bet pasauly nemazai tokiu ivykiu..Farmacijose, mandrazijantys ir tt..maniau tu plachiau pamastysi..tiesiog visur yra sava rizika..
Beje parashiutininkai ir laksto seip pakankamai daug ant zemes..

o tu juoda egoiste, kodel tau negaila tu, kurie tave taip mylima paskui apraudos del tavo durnos galvos?smile.gif

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 15:26)
Su normaliu, normaliu parašiutu smile.gif Tikslinu: šokinėjau, kol dirbau, deja, dabar nedirbu, lioviausi. Dėl teisingai pastebėto dalyko: tai brangu. Praėjau PARENGIMO KURSUS. Parašiuto valdymą ir pan. Iki licenzijos "nedaėjau" - paliuosavo pagal etatų mažinimą, būčiau gavusi. Tikiuosi, radusi darbą, pratęsti tą veiklą. Beje, stropus ne taip jau sunku atpainioti, jeigu ką, ir ne taip jau baisiai jie linkę susisukti smile.gif Ir ne taip jau paprasta ore susidurti su kitu žmogumi smile.gif Turbūt neteko tau šokinėti. Slidinėti man neteko. Su parašiutu užsimušiu tik aš viena, su mašina galima užmušti ne vieną.

Papildyta:
Jausčiausi kalta. Labai. Klausimas, kiek būtų galima ir kaip būtų galima toliau gyventi, atėmus kažkam gyvybę.  Beje, iš visur pati grįžtu, nes kuras brangus, su viešuoju transportu kur kas pigiau važinėti. Gal instruktorius to ir siekė, kaip rašote. Gal. Bet jis nepagalvojo, kad tokiu elgesiu sukelia ir neapykantą sau pačiam. Gal žmogus persilaužtų kažkaip, o jis to neleidžia.

Atsakyti

Bet gal ne toks ir bukas tas jūsų instruktorius buvo, kai rimčiau pagalvoji... g.gif
[/quote]
Nu atleiskite, bet čia jau nusigrybavote. Instruktorius, kuris taiko praktikoje tokią taktiką, iš viso nėra tinkamas dirbti instruktoriumi. Ar instruktoriaus paskirtis atfutbolinti ar ir ar už tai jis gauna pinigus?
Atsakyti