Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

QUOTE(simulka @ 2008 01 18, 21:09)
labai mielas tavo avataras:) thumbup.gif
o apie mane taip negalvokit_nesu as kokiu liudnale. bet kam kartais nebuna sunkiu akimirku? nemanau, kad tokiu nera:(

aciu uz avataro pagyras bet taip jauciuos  verysad.gif  ir visai negalvoju kad jus tokia depresininke  schmoll.gif  tikrai visiems buna ir visi tai nors karta patyre....

na, ryt mano gimtadienis 4u.gif
dar vienais metais pasensiu thumbup.gif

o cia jau JUMS 4u.gif Būk ta, kurios rankos laiko pasauli.
Kurios širdis sušildo žemę.
Kurios daina įsako mylėti.
Kurios žodis įsako gyventi.
Būk šviesa, kurioje viskas auga.
Būk daina, kurią visi dainuoja.
Būk tiesa, kurios trokšta visas pasaulis.

user posted image

Atsakyti
aš daugiau nebegaliu .........
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 18, 23:01)
aš daugiau nebegaliu .........
cray.gif

ir as negaliu verysad.gif bet viskas del zodzio REIKIA GYVENT....

kas stabdo tave pasakyk gal bus lengviau verysad.gif
Atsakyti
ir tik staiga tau viskas slyksciai nusibosta

ir grizti jau nebematai prasmes

tamsiausia buna pries ausra...
Atsakyti
Kai būna liūdna - klausausi muzikos. Apocalythica, Nirvana ir Depeche Mode. Turiu savo gabalus, kuriuos klausydama ir klausydama lyg apsivalau. Ir smarkiai palengvėja wub.gif
Atsakyti
Kai būna liūdna,aš taip pat klausausi muzikos,be kas keisčiausia,kad būtent liūdnos,ir kuri primena praeitį,nors ją taip norisi užmiršti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jankis @ 2008 01 18, 21:49)
o cia jau JUMS 4u.gif Būk ta, kurios rankos laiko pasauli.
Kurios širdis sušildo žemę.
Kurios daina įsako mylėti.
Kurios žodis įsako gyventi.
Būk šviesa, kurioje viskas auga.
Būk daina, kurią visi dainuoja.
Būk tiesa, kurios trokšta visas pasaulis.

user posted image

labas rytas_neliudek, juk gyvenimas tam ir duotas, kad neliudetume. Stenkis dziaugtis kiekviena gyvenimo akimirka_ir viskas susitvarkys:)
ACIU LABAI uz sveikinima_likau suzaveta ir nustebinta:)

[COLOR=red]jankis_o is kur tu liudnoji mergyte?
Atsakyti
nieko.padepresuoju,padepresuoju,ir praeina savaime biggrin.gif
Atsakyti
klausau romantiškos muzikos ir lapnoju jei labai liūdna... cray.gif
Atsakyti
Anksciau bandydavau priesintis liudesiui. dabar gi leidziu sau liudeti. ir po kiek laiko praeina. kazkoks lengvumas uzeina, geris. nors liudesio priezastys lyg ir neisnyksta, bet kazkaip nusistumia i sali. manau, cia kazkoks emociju balansas veikia, savarankiskai nuo aplinkybiu. issiverkti tinka, tai ir yra leisti sau paliudeti.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 01 18, 21:09)

na, ryt mano gimtadienis 4u.gif
dar vienais metais pasensiu thumbup.gif

SU GIMIMO DIENA birthday.gif Dar vieni metai ,ne pretekstas liūdėti,metai -tai mūsų turtas lotuliukas.gif .Kiek daug mes per metus išmokstam,patiriam,sužinom.....
Beje ,vakar buvo mano gimtadienis bigsmile.gif ir labai džiaugiuosi,kad turiu draugų su kuriais man gera thumbup.gif ,nors ne viskas gyvenime vyksta sklandžiai ,bet supratimą visada randu draugų rate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mantvaida @ 2008 01 20, 01:59)
SU GIMIMO DIENA  birthday.gif Dar vieni metai ,ne pretekstas liūdėti,metai -tai mūsų turtas  lotuliukas.gif .Kiek daug mes per metus išmokstam,patiriam,sužinom.....
  Beje ,vakar buvo  mano gimtadienis  bigsmile.gif ir labai džiaugiuosi,kad turiu draugų su kuriais man gera  thumbup.gif ,nors ne viskas gyvenime vyksta sklandžiai ,bet supratimą visada randu draugų rate thumbup.gif

SU PRAEJUSIU TORTADIENIU_visko daug daug:) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Turkcena @ 2008 01 19, 21:38)
klausau romantiškos muzikos ir lapnoju jei labai liūdna... cray.gif

thumbup.gif
Atsakyti