Man kai liudna buna, as pasiimu pagalve arba koky minksta zaisliuka apsikabinu ir smarkiai smarkiai isiverkiu, tada labai didelis palengvejimas ant sirdeles pasidaro ir pasaulis kitoks
Oooo....
Įsijungi garsiai trankią muziką ir pradedi generalinč tvarką namie
Retokai bebūna liūdna, tai ir generalinės mirtinai reik... Gal eit paliūdėt
Įsijungi garsiai trankią muziką ir pradedi generalinč tvarką namie
QUOTE(aivaD @ 2005 09 01, 09:50)
Man taip pat padeda garsi muzika ir kambarių tvarkymas
Galiu tada kalnus nuverst, bet už tai po to, pasitenkinimas ir nuotaikos sugrįžimas

na, padeda. Bet o ką daryt tada, kai taip liūdna, kad rankos nieko nekyla daryt, muzikos nesinori, o ką jau kalbėt apie kambarių tvarkymą?
Kai man liudna,praktiskai niekas nepadeda.Draugas ne is tu kurie moka paguost ar nuramint,todel jis retai suzino kada man liudna.Geriausiai padeda pokalbiai su draugem prie nedideles taureles
QUOTE(Azalija @ 2005 09 01, 13:44)
jei tik truputėlį liūdna - brendžio taurė ir dainuoju, o jei labai labai liūdna - labai garsiai dainuoju
nežinau apie kokį liūdesį kalbam. Štai man nepraeina jau 3 diena. Vos galiu pajudėti, įkvėpti vos galiu. darbe stumiu laiką, t.y. darau tik tai kas yra būtina. namie grįžtu ir einu miegoti. Iškart. Ilgai miegu. tada vėl į darbą. Tiesiog būtina išlaukti O kai miegi gerokai mažiau skauda.. Aišku, tai negalioja mamytėms, kurios turi krūva vaikiukų - jie nebus be vakariens, neapskalbti ir kt.
Dar labai padeda laiškų rašymas sau. darbe labai rimtai atrodo - juk kažką barškini kompu.O šiaip daug ko sau pasakyti susikaupia. taip atvirai ir nemeluojant, paanalizuojant giliasias liudesio priežastis ir galimas pasekmes.
Visa tai praeis. Tik kantriai, sukandus dantis, išlaukti reikia.
P.S. pavydžiu žmonėms, kuriems padeda draugai ar parduotuvės..
Tikrai liūdna
Dar labai padeda laiškų rašymas sau. darbe labai rimtai atrodo - juk kažką barškini kompu.O šiaip daug ko sau pasakyti susikaupia. taip atvirai ir nemeluojant, paanalizuojant giliasias liudesio priežastis ir galimas pasekmes.
Visa tai praeis. Tik kantriai, sukandus dantis, išlaukti reikia.
P.S. pavydžiu žmonėms, kuriems padeda draugai ar parduotuvės..
Tikrai liūdna
Man, kai liūdna padeda šokolado plytelė su kava ir dar priedo komediją kokią pažiūrėti visai į nauda būna ir liūdesys praeina, jei ne tada geriausias vaistas miegas.
Kai liūdna, tai liūdžiu
liūdesys - gyvenimo dalis ir liūdėti nevisada yra blogai
Nieko nedarau. Ir beveik nekalbu