Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai vaisiai nėštumo metu

Mums jau beveik keturi mėnesiukai, kai perkopėm trečią mėnesį, tai labai pradėjo traukti prie apelsinų ir mandarinųwink.gif

Stengiuosi riboti jų kiekįwink.gif
Atsakyti
Manau jei citrusiniai vaisiai valgomi normaliais kiekiais, o ne kilogramais, tada viskas normaliai galima valgyti, bet nereikia perlenkti lazdos, turiu draugę kuri citrusinius vaisius dėžėmis pirko doh.gif tai vaikutis gimė baisiai alergiškas schmoll.gif

taigi viskas kas su saiku galima 4u.gif
Atsakyti
as pati net nemegeja esu,apsktitai vaisiu-darzoviu,tai suvalgau koki,kad reikia vitaminu..retais atvejais uzsimanau kokiu vieno biggrin.gif

O su sese isikalbejom,tai sake"fu,kiek noriu,tiek ir valgau...kai laukiausi pirmo,su vyru nusipirkdavom po 2 kilus,pasidalindavom per puse ir tuoj pat atsisede suvalgydavom,ir taip beveik kas diena"
Stai taip biggrin.gif Ir dabar sake-"nematau jokio blogio..o beje,vaikai irgi valgo juos siaubingai." isku,jos vaikams vienam 2,6 metu,kitam 1,6 m. smile.gif sakiau,gal ribok tam mazesniam,sako ji"niekas nesidaro,tegu valgo jei nori"

As neduociau tiek,bet....jos tokia nuomone smile.gif
Atsakyti
Aš irgi valgydavau, su saiku, ne dėžėmis, bet nemažai.. blush2.gif
Atsakyti
Ot gerulis...valgiau valgiau kol nestuke.gif buvau, o pasirodo vaika nuo ju beria...treti metai, kai tokiu pat metu isberia.Galvoju ar nuo sildymo, ar kas cia db,nes tik ziema, jau apie dermatitus prisiskaiciau.Nuejom pas gydytoja - nuo citrusiniu vaisiu... doh.gif Kuomet atsala, ziema, mandarinu sezonas juk pas mus.
Abu nestumus valgiau citrusinius vaisius, tai idomu kaip su mazuoju bus.
Atsakyti
o kokia ta norma? rolleyes.gif

beveik kasdien suvalgau po 4 mandarinus, pora apelsinu ar obuoliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 12 09, 12:51)
Ot gerulis...valgiau valgiau kol  nestuke.gif  buvau, o pasirodo vaika nuo ju beria...treti metai, kai tokiu pat metu isberia.Galvoju ar nuo sildymo, ar kas cia db,nes tik ziema, jau apie dermatitus prisiskaiciau.Nuejom pas gydytoja - nuo citrusiniu vaisiu...  doh.gif Kuomet atsala, ziema, mandarinu sezonas juk pas mus.
Abu nestumus valgiau citrusinius vaisius, tai idomu kaip su mazuoju bus.

Labai idomu, kad skirtingos gydytojos tokias skirtingas nuomones turi g.gif Man gydytoja sake valgyti, kiek norisi, atseit vaikui alergijos nesivysto kol jis dar pilve g.gif Va ir neaisku, kas teisybe doh.gif
Atsakyti
Valgomi ir gana noriai thumbup.gif Arbata be citrinos neisivaizduojama, o ir apelsinai - vieni is nedaugelio produktu, kurie pakelia apetina - sumaumoju per diena gal po 1-2 apelsinus ax.gif
Nezinau ar cia daug g.gif
Atsakyti
o kaip man db sunku doh.gif Labai dievinu citrusinius vaisius,o ypac db kai sventes mandarinu visur kalnai,as juos dievinu,bet save riboju.Paimu 10vnt. ir suvalgau na ne kasdien bet daznokai,anksciau vienu prisedimu kasdien po 2kg doh.gif blush2.gif .Manau nieko blogo.
As sutinku su ta nuomone kad ka valgei ne nestumo metu ta reikia ir nestuke.gif metu valgyt.Nebent ten pasikeicia jusu skonio receptoriai.. smile.gif
Atsakyti
As net nezinojau, kad reikia riboti suvalgoma citrusiniu vaisiu kieki. Kai pastojau, gal nuo kokio 5 menesio labai issivyste apetitas jiems, tai net nepagalvojau, kad reikia saugotis.Gydytoja ju nepaminejo tarp draudziamu ar ribojamu produktu nestumo metu, tai net galvos nesukau.va, net vakar gal virs kilogramo ziuredama TV suvalgiau.reiks pasidometi, kaip cia yra..
Atsakyti
Nežinau kaip iš tikrųjų, bet laikausi nuomonės, kad visko galima tik su saiku 4u.gif per pirmąjį nėštumą viską valgiau, ko norėjosi (ir citrusinių ir kt vaisių)-kol kas tfu tfu tfu, sūnui jokios alergijos nekimba. Dabar irgi panašiai (tik gal gaunasi daugiau vaisių, nes pykina, tai vis norisi kažko gaivaus, o ne bulvių ar mėsos rolleyes.gif )
Atsakyti
Kai nešiojau pirmąjį kūdikį tada valgiau visus citrusinius vaisius ne ribojau net kiekių.. dabar su antru nėštumu truputį atsargiai žiūriu ir jau kontroliuoju save..
Atsakyti