Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

pries kokius du menesiu sapnavau, kad virs musu namo skraido gandras, suKa ratus... Atsikelusi papasakojau vyrui, tai dar abu nusijuokem, kad gal taip ir bus tongue.gif Bet po keliu dienu - menstruacijos ... Bet pries pora dinu suzinojau, kad laukiuosi, testas parode teigiama rezultata nestuke.gif Nors sapnavau pries pora men. ta gandra, bet gal cia buvo kazkokia uzuomina g.gif
O stai sesuo sake, kad visai neseniai sapnavo maza leliu, kad supuoja.... Bet tas lelius buvo ne jos pacios. Tai, sakau, gal mano lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš kol nežinojau, kad nestuke.gif , tai sapnavau kelis kartus, kad MB pareina su svetimu vaiku ir svetima boba. Ir sapno gale nuolat tą vaiką man numeta, o aš jį auginu. didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
o as sapnavau, kad apsivemiau doh.gif neatsimenu tiksliai visu aplinkybiu, bet pati fakta tai labai su pojuciais lotuliukas.gif
siaip as niekada nevemiu, pora kartu per gyvenima esu tai dariusi(po rimtesniu kokteiliu) blush2.gif
pirmas nestumas be jokiu pykinimu ar vemimu buvo, o dabar kadangi planuojam ir "gaminam" tai matyt nuo tu visu skaitymu cia forume, galvoju kaip sekanti nestuma bus, pykins ar ne g.gif matyt prisigalvojau ir prisisapnavau biggrin.gif o siand jau ir vaiduokliuka II turim blush2.gif
ziuresim kaip toliau bus wub.gif
Atsakyti
Na, o as sianakt sapnavau kad nescia esu. Ir tokia laiminga tame sapne. biggrin.gif
Na, idomu kaip cia bus, ar pasitvirtins sapnas ar ne. ax.gif
Atsakyti
sianakt sapnavau kad plaukiu burlaiviu, toks grazus vandenynas, o aplink banginias plaukioja, pries pirma nestuma vyras sapnavo kad plaukioju su delfinais, labai noreciau kad sis sapnas ka nors reikstu smile.gif
Atsakyti
as girdejau, kad ne tik zuvis, bet ir siaip sapnuot vandeny reiskia nestuma. pries pora savaiciu sapnavau, kad plaukiu kazkokiam ezere, vanduo toks tamsiai melsvas. kazin, gal ir as jau nestuke.gif siaip netureciau buti.. kai suzinosiu pranesiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif o aš va labai tiesiogiai prieš savaite susapnavau, kad esu nėščia, ir jau netoli gimdymo. Tik vaikutis netaisyklingoj padėty - kažkaip įstrižai įsitaisęs g.gif tai ėmiau ir pasukau rankom jį galvute žemyn, supratu, kad viskas bus gerai ir prabudau. Kitą dieną testukas pasirodė teigiamas, nors su vyru labai ir neplanavom dar 4u.gif
Atsakyti
La. O as sen sapnavau kad valgau zuvi ir jos viduje buvo daug ikru..hm,kaip manot ka tai galetu reiksti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pries pora savaiciu sapnavau sapna kuriame maciau informacini kelio zenkla (melynas staciakampis su baltu vidu, o jame pavaizduota sakykim, kad degaline netoli), bet mano zenkle buvo pavaizduotas skaiciu 17 (mmm pirmoji diena turetu buti)ir perbrauktas. Ryte atsikelusi pagalvojau, kad galiu nesulaukti mmm, kadangi su vyru labai intensyviai planavom antra vaikeli. Bet po proso dienu susapnavau, kad mieste ieskau Vilniaus g. ir namo nr.16. Prabudau nakti su nerimu. Pora dienu vaiksciojau ir analizavau savo sapnus, kadangi skaicius sapnavau pirma karta gyvenime, bet nusprendziau nusiraminti ir sulakti mmm dienos. Ir ka jus galvojat 16 diena vaiksciojau nerami, o vakar taip ir nesulaukia mmmm. Siandien padariau nestumo testa ir jis parode II. Tai dabar vaikstau isisiepus ir galvoje dianas dainuoju. Labai dziaugiuos, kad mums pagaliau pavyko ir labai tikiuos, kad musu zirniukas niekur nepabegs.
Atsakyti
QUOTE(lorida @ 2010 10 04, 11:10)
Ir nakti vel sapnuoju kad testas teigiamas.

Hm, kaži sapnuoti teigiamą NT - ženklas? g.gif
Atsakyti
Kaip butu smaslu suzinoti ar NT visgi pativirtino sapnus ar ne? Mergaites kurios pasakojot sapnus-pasidalinkit!
Atsakyti
As jau kai zinojau jog pastojau sapnavai viena nakti kad zvejoju ir kad traukiu didele labai zuvi, ji dar buvo tokia sunki kad niekaip istrakti is vandens jos negalejau smile.gif

O draugei tai pakankamai juokingas nutikimas buvo, mes kazkaip kalbejom apie nestuma pranasaujancius sapnus ir ji pasake kad tiek ji, tiek jos mama sapnavo zuvis ir bulves besilaukdamos. Atejo ta drauge po kurio laiko po to pokalbio i darba ir sako zinai ka sapnavau? Sakau ka? Sako kad valgau bulviu kose su zuvies pirsteliais, as kaiptik taseje turejau nestumo testa (mes abi tuo metu planavom jau) pasidare ji po darbo testa mano jai duota (mes dar pas drauge kita sventem kazka thumbup.gif ) ir akurat! Dvi juosteles thumbup.gif Tai kaip juokemes is jo tos sapno apie bulviu kose ir zuvies pirstelius poto lotuliukas.gif
Atsakyti