Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Per pirma nestuma labai tikejausi berniuko, bet sapnuose net tris kartus gime mergaite g.gif ir sulaukem savo princeses thumbup.gif
Si karta sapnavau, jog turim jau 3 vaikelius - mergaite, berniuka ir mergaite mirksiukas.gif Tad labai tikiuosiu, jog dabar bus berniukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklelis: 22 rugpjūčio 2010 - 01:29
As kai laukiaus sapnavau mergyte. Tokia grazute, garbanotais plaukuciais apie 2 metuku. Sako jog jei sapuoji mergyte gimsta berniukas ir atvirksciai. Na ir ka gi, gime berniukas wub.gif
Atsakyti
Musu seimoje pranasingus sapnus mano mama sapnuoja, pries abu mano nestumus ji sapnavo, kad pati yra nescia. Dabar paprasysiu jos atsakingai sekti, kas gims biggrin.gif
Atsakyti
na o man sapnai nieko nesake, nezinau, gal todel kad netikiu ir nesigilinu.
Atsakyti
As sapnavau sapnavau ir prisisapnavau smile.gif Rugpjucio men, einant i gala sapnuoju kad braidau po vandeni ir kazkas man meta kazkokias kaipeikas ir as viena norima kapeika vandenyje pagavau (tikriausiai pagavau kokia tai suteikta galimybe:) ) poto rugpjucio 27 d sapnuoju kad man reikia i ligonine, ligoninej man reikejo darytis kepenu echo, bet tuo paciu daktarei sapne pasakiau kad padarytu ir pilvelio ekoskopa, tad sapne isvydau ekrane savo maziuka... Ryte atsikelus kaip zombiukas nuejau i vaistine, tycia net is ryto sisioti nejau kad neprarast rytinio slapimo 4u.gif na ir ka-pasidaraiau ogi vaiduokliuka rodo blush2.gif vaidokliuka man parode 3dienas iki mmmm, tad dabar rugsejo 9d einu pas daktaryte pasitikrint, tikiuosi nebus per anksti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mortale: 07 rugsėjo 2010 - 13:19
Kol dar neturėjau vaikučio, keli pažįstami susapnavo, kad mums gimė mergytė, ir iš tikrųjų turime mergytę wub.gif O pernai likus savaitei iki raudonųjų gvardijos sapnavau, kad persileidau, labai baisu buvo, daug kraujo, prabudau apsiverkusi.. Pasirodo, kruopiukas jau buvo užkibęs, bet praėjus 10 dienų nuo sapno iš tikrųjų pabėgo verysad.gif Matyt, organizmas jau žinojo, kad kažkas negerai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2010 09 07, 16:19)
vaidokliuka man parode 3dienas iki mmmm, tad dabar rugsejo 9d einu pas daktaryte pasitikrint, tikiuosi nebus per anksti? g.gif

Echoskopas gali dar zirniuko nerodyti, bet galesi slapimo tyrima pasidaryti ir jis parodys.

As tai pries kelis menesius turejau sapnus apie gimdyma, visus kartus sapnuose gime berniukas. O mes su vyru mergytes labiau norim, vakar dar vardus ziurinejom, tai berniukui turim 2 variantus, o mergaitei tiek daug graziu vardu radau...
Atsakyti
O mes su vyru visuomet tiesiog norėjom ir norim sveiko mažiuko, o lytis absoliučiai nesvarbi mirksiukas.gif
Atsakyti
As visada labai norejau berniuko, mano vyrui lytis buvo nesvarbi, bet kai dabar nepavyksta pastoti apie pusmeti, man jau nebesvarbu ar mergaite ar berniukas, svarbu kad pavyktu pastoti ir isnesioti sveika kudikeli wub.gif
Atsakyti
tas va-nestumas yra. tik ekoskopiskai daktaras netikrino. tik ginekologiskai..
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2010 09 15, 11:19)
tas va-nestumas yra. tik ekoskopiskai daktaras netikrino. tik ginekologiskai..

Su kuo ir sveikinu!
Atsakyti
.. siuo metu mes su sese nestuke.gif , tai brolis sapnavo, kad jisai laukiasi biggrin.gif ... jam sapne skaudejo pilva ir is vis nepetiko tas jausmas..net manes klause ar skauda buti nesciai smile.gif .. seip pati pranashingu sapnu nesapnavau, bet kelis kart sapnavau, kad zindau kudiki ( cia matyt del to, kad vis galvoju ar tuesiu pieno )...
Atsakyti