Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

As vandeni pastoviai sapnavau ir sapnuoju (gal 5 metai smile.gif )
O siaip keista, kad vyras pasakojo pries kelias dienas kad sapnavo leliuka musu, ir kad springo, o jis gelbejo. Papasakojo, kai suzinojau kad laukiuosi nestuke.gif

O siandien sapnavau SOK SU MANIMI biggrin.gif kad valinskiene kitai sokejai pilva su kardu pjove (bet tik vaidino) Galvoju gal cia jau blogai g.gif ankstyvas nestumas, tai bijau be galo netekti
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Zveryniete, nuostabi tema, labai idomi. 4u.gif

Mes planuojame, siaip, jau senai, praeita cikla sapnavau, kad vaikstau su vyru aplink nama, kuriame vaikysteje pati gyvenau, sapne ruosiames pirkti ji, vyras dziugauja, kad vaikuciams bus gerai cia augti, as pati saves tame sapne nematau, bet jauciu, kad esu nestuke.gif , po to staiga atsirandu to mietelio turguje, ten jame matau ant prekystaliu vien darzoves, zirniai, kopustai ir t.t. ir viena bureja viduryje turgaus, su cigarete ir raudona zvake, pirma karta gyvenime ir tik sapne ejau pas ja, bet neprisimenu, ka ji man isbure. unsure.gif
Sianakt sapnavau berniuka, toki sviesios skaiscios odytes, sviesiu plauku ir melynu akyciu, kalbinau ji, laikiau abiem rankomis jo veiduka ir sirdyje taip dziaugiausi ir vis negalejau patiketi...tai mano vaikas... wub.gif
Abu su vyru daniausiai kaledavome apie mergyte, bet sapne aplanke berniukas. bigsmile.gif Nepaparasto grozio. wub.gif
Tuose abiejuose sapnuose vis sapnuoju daug vandens, lyg mieste butu tiek prilije, gatves virtusios upemis. unsure.gif

Jei viena diena isvysiu ta berniuka, atpazinsiu tikrai, tai mano vaikas. wub.gif
Atsakyti
O as si menesi sapnavau, kad gimdau ir pagimdziau suniuka lotuliukas.gif Tada pamenu drauges pasakojo jog sapnavo nescios,kad gimdo ir rezultatas koks nors gyvunelis biggrin.gif Galvoju , gal as neshcia, nubegau testuka padariau ziuriu viena juostele. Nuliudau, neseniai vel sapnavau kad neshcia biggrin.gif Ir man sako jau vaziuok gimdyti,o as sakau tai gi as pilvuko neturiu biggrin.gif
Vakar dariau testuka,veluoja viena diena,parode dvi juosteles, viena ryskesne kita tokia sviesiai rozine. Va dabar sedziu ir netykiu biggrin.gif Rytoj vel manau pakartoti testuka biggrin.gif Bet kazko pilvuka skauda, tai tempia ,tai ne g.gif Sedziu ir meldziuos kad neprasidetu mm lotuliukas.gif
Atsakyti
sapnai nepasake, zinojau pati biggrin.gif
Atsakyti
o man sakyciau sapnai pasufleravo wink.gif sapnavau mergaite, kurios nemaciau, tik girdejau balsa - ji vis sauke "mama, mama, as cia", po keliu dienu pasidariau NT ir jis buvo teigiamas smile.gif nezinau, ar bus mergaite, dar anksti, bet sapnas beveik pranasiskas gavosi smile.gif
Atsakyti
O as gal savaite laiko vis sapnuodavau, kad susitinku kokia drauge, o ji jau su vezimu kudikeli stumdo ir taip kokius 4 kartus. biggrin.gif jau galvoju reikia darytis NT ir ka teigiamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 28, 14:17)
Sveikos,  4u.gif
sirdyje taip dziaugiausi ir vis negalejau patiketi...tai mano vaikas...  wub.gif
Abu su vyru daniausiai kaledavome apie mergyte, bet sapne aplanke berniukas.  bigsmile.gif Nepaparasto grozio.  wub.gif
Tuose abiejuose sapnuose vis sapnuoju daug vandens, lyg mieste butu tiek prilije, gatves virtusios upemis.  unsure.gif

Jei viena diena isvysiu ta berniuka, atpazinsiu tikrai, tai mano vaikas.  wub.gif

Na kaip ir kitoj temutej tau sakiau, kad manau greit pastosi smile.gif plius dar vanduo visur, irgi vaisingumo simbolis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 12 29, 10:58)
O as gal savaite laiko vis sapnuodavau, kad susitinku kokia drauge, o ji jau su vezimu kudikeli stumdo ir taip kokius 4 kartus. biggrin.gif  jau galvoju reikia darytis NT ir ka teigiamas  biggrin.gif

sapne sutikta drauge, moteris, daznai reiskia tave pacia, tiesiog sapne ne viskas tiesiogiai kaip gyvenime vyksta. Sveikinu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zveryniete: 29 gruodžio 2010 - 13:52
laba smile.gif sapnavau as kad zvejojau ir suzvejojau labai nematyta zuvyte : biggrin.gif laiminga mano zvejyba,pagavau ir esu laaaabai patenkinta blush2.gif
Atsakyti
as viena nakti sapnavau kad mano sunus jau kokiu 5 metuku toks grazutis sviesiaplaukis...as ji nusivedziau i svecius ir jis visiems pristate - net varda pasake smile.gif po keliu savaiciu gydytojas per echo patvirtino kad turesim sunu, tik nezinau ar varda duosim ta kuri sapnavau,...anksciau apie toki ne nebuciau mascius bet kai jau susapnavau..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiuke @ 2011 01 03, 17:55)
as viena nakti sapnavau kad mano sunus jau kokiu 5 metuku toks grazutis sviesiaplaukis...as ji nusivedziau i svecius ir jis visiems pristate - net varda pasake smile.gif po keliu savaiciu gydytojas per echo patvirtino kad turesim sunu, tik nezinau ar varda duosim ta kuri sapnavau,...anksciau apie toki ne nebuciau mascius bet kai jau susapnavau..... g.gif

Reiskia leliukas sau pats varda issirinko 4u.gif
Mano vyro tevas sapnavo varda, kai zmona laukesi, ir kaip vaikas gime toki varda ir dave, nors maste apie visai kitoki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfinėja @ 2011 01 03, 19:10)
Reiskia leliukas sau pats varda issirinko  4u.gif
Mano vyro tevas sapnavo varda, kai zmona laukesi, ir kaip vaikas gime toki varda ir dave, nors maste apie visai kitoki  4u.gif

drinks_cheers.gif isties vaikelis varda issirinko jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zveryniete: 03 sausio 2011 - 19:19
Ne, prieš pastojimus jokių ypatingų ar pranašiškų sapnų nesapnavau arba neatsimenu smile.gif
Atsakyti