Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Labai idomi tema 4u.gif
As pati ne vienus metus sapnuodavau melynaki berniuka, ilgai man jis sapnavosi, kol is tiesu prisisaukem savo melynaki biggrin.gif kai pastojau, kazkodel nei as nei MB neabejojom, kad bus berniukas - taip ir atsitiko. Diena pries darant NT sapnavo MB, kad nutupe jam peleda ant peties, ryte paziurejom sapno reiksme knygoje, o ten buvo parasyta, kad sulauksi seimos pagausejimo biggrin.gif kita diena pasidariau NT ir pamaciau teigiama rezultata lotuliukas.gif Sekmes visoms tebesapnuojanciom nuostabius mazylius - linkiu, kad sapnai taptu realybe kaip man atsitiko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš labai tikiu sapnais.Sapnuoju, kad kažkokia moteris duoda man berniuką tokiais mėlynais drabužėliais apvilktas,aš nelabai norėjau jo imti nes galvoju aš gi turiu vaikus kam man jo reikia,nenorom bet paėmiau ant rankų, po savaitės sužinojau jog laukiausi trečio ir ištikrųjų tas neštumas buvo netikėtas,net buvo nerimtų pasvarstymų iš mano pusės, gimdyti ar ne.Bet labai greitai su tuo susitaikiau ir gimė gražutis berniukas,kurį labai labai myliu.Kitasyk sapnavau draugę ji laiko tokius rožinius drabužėlius šliauštukus,kepurėles ji sako imk bus tavo vaikams,o aš jai sakau kam man mergaitiški drabučiai gi pas mane visi berniukai,imk tuos drabužėlius pati ir laikykis pas save.Tai draugei ir papasakojau ką aš sapnavau,ji tik šyptelėjo ir pasidžiaugė jog laukiasi,ir ištikrųjų, ji pagimdė dukrelę.

O mano mama pasakojusi prieš pastojimą vis sapnuodavo arba ją bitės gelia,arba matuojasi naujus batus.
Atsakyti
zinokit net paciai dabar juokas ima pagalvojus biggrin.gif kelias naktis is eiles sapnavau, kad prausiau maza leliuka, paziuriu sapnininke - reiskia vaiko atejima i seima smile.gif galvoju nesamone, po keliu dienu pasidarau nt, nes nesulaukiu mm, ir ka jus manot blush2.gif ax.gif labai grazus II pagaliukai wub.gif
Atsakyti
Kai susipažinau su savo vyru (tai buvo prieš 5 metus) jis man vis kartodavo, kad jo pirmas vaikutis bus berniukas (jam cia tokia nuojauta buvo)...na kai pradejau lauktis vis sapnuodavau, kad perku rausvus batelius savo leliukui...o va penktadieni sužinojome, kad vyro nuojauta buvo stipresnė už mano ir mes turesime vyruka 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, papasakosiu ir as savo istorija.
Drauge man buvo sakiusi, kad jei sapnuoji zuvi, tai reiskia, kad tu nescia. Tai va. 2 metus negalejau niekaip pastot, kankino policistoze ( menesines tai buvo, tai nebuvo). Eilini karta men dingo, as eilini karta nusipirkau testa ir jis kaip visada parode viena juostele. Na tai as, kaip visada, nesijaudinu ir laukiu kol jos prasides.... Bet ju vis nera, o jausmas toks, kad tuoj tuoj 'pramus'. Ir stai prabundu viena ryta ir suprantu, kad sapnavau jog kepiau ir valgiau stintas smile.gif . Pasipasakoju vyrui, o tas "visa nakti zvejojo". Na, sakau as jam, varyk i vaistine pirkt testo. Abu pasijuokem, bet testa nusipirkom. Na ka gi, pasidariau as ji, o jis vis vien rodo 1 juostele. Ai galvoju, paliksiu 5 min. ( anksciau to nedarydavau, nes maniau, kad turi iskart parodyt). Ieinu i vonia ir negaliu patiket, ka matau. Vos vos matosi antra juostele thumbup.gif Pasikvieciu vyra, nes galvoju, kad gal jau man is to didelio noro turet leliuka vaidenasi, nes jostele vos vos matoma. Nu jis sako, kad irgi mato. kita diene nulekiau pas gine. Ten irgi idomiai. visi antriniai pozymiai rodo nestuma, bet gimdoje jo dar nera. liepe visa savaite gulet ir laukt. po savaites echo patvirtino nestuma. thumbup.gif Taigi mano valgyta stinta pranese man apie labai ankstyva nestuma smile.gif
Atsakyti
Nežinau, kaip ten su tom žuvim...
Praitą ciklą sapnavau du akvariumus su auksinėm žuvelėm, kad man jas reikia pamaitinti, bet sulaukiau naujo ciklo (nors mes naudojam NLA, bet labai tikiuosi, kad kada MB prašaus pro šalį biggrin.gif ) O šį ciklą sapnavau vėl akvariumą kažkur lauke smėlynuose, bet jau matau jame kelias žuvis, o viena iš jų ant nugaros turi ikrų ir juos po truputį į vandens paviršių paleidžia, matau juos plaukiojančius paviršiuje g.gif Kita žuvis bando tuos ikriukus valgyti g.gif
Jei tai pranašauja nestuke.gif labai apsidžiaugčiau, nors ir naudojam NLA blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes antrą mėn planuojam lelių ir mane pradėjo persekioti visokie sapnai. Pvz, kad vėžymėlyje vežioju du kačiukus, vieną naktį sapnavau, kad kalbuosi su dvynukais ir vienas jų man sako, kad jis vyresnis, o čia jo jaunesnysis brolis, nes jis gimė 10 min anksčiau, o pasižiūriu į jų tarpukojus, o jie lygus blink.gif sakau kodėl jūs be "oraganų"? ir atsako, kad angelai neturi "organų" blink.gif O šianakt sapnavau, kad rodau kažkokiam nepažįstamam nėštumo testą ir sakau pažiūrėkit ką jis rodo, o jis mane apkabina ir sako: - "Sveikinu Jūs nėščia" biggrin.gif

Po savaitės pažiūrėsim ar tie sapnai pranašiški ax.gif
Atsakyti
Kai kas artimas mirdavo vis sapnuodavau, kad dantis iskrenta. Pries pora savaiciu sapnavau, kad isdygo dantis. Net pagalvojau, kad kazkam kazkas gims. Po savaites pamaciau II smile.gif
Atsakyti
Sia nakti labai idomiai sapnavau...Kad netiketai atsiduriau viduramziu laikuose, mano draugas buvo kazkokios pilies valdovas, o as jau turejau gimdyti (nors as visai nenescia) tai pradejau galvoti kaip cia juk pati nepagimdysiu. Sakau man pribuvejos reikia (ot fantazija prisiziurejus filmu doh.gif ) tai atejo tokia sene beveik be dantu paciupinejo pilva ir pasake si vakara gimdysi, bet tikriausiai iki kokio penktos ryto truks ir labai skaudes. As pareiskiau, kad pagimdysiu greit ir sklandziai, nes mano drauge taip pagimde lotuliukas.gif
Kartais pasvajoju apie nestuma, nors neplanuojam dar....gal cia sapnai tokie, kad biologinis laikrodukas savo trigrasi kisa rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabi tema 4u.gif

nekartą įsitikinau savo sapnų pranašiškumu...pvz.: rudenį sapnavau vyro brolio vestuves....kurios dar nebuvo net planuojamos...na ir ką - po poros mėnesių vedė... smile.gif o dabar neseniai sapnavau kūdikį įsčiose blink.gif sapnas labai ryškus, spalvotas, šviesus. Kūdikis - labai gražus ir atrodo kaip gimęs. Jis plaukiojo įsčiose, aplink jį visokie "rakandai" plaukiojo, burbuliavo, o jis žaidė sau su virkštele, mirksėjo gražiom mėlynom akytėm mirksiukas.gif ir staiga sapnuoju, jog jis kyla į šviesą - tikrai kyla tarsi į saulę... ir sapnuoju, ką tuo metu galvoja tas kūdikis: "O pajutau kažkieno pirštus ant savo galvytės" biggrin.gif vadinasi, jis gimė smile.gif tik gaila, nežinau kieno tas kūdikis buvo, ar mano, ar kažkieno kito...juolab kad pilna nestuke.gif draugių rolleyes.gif o aš nesu nestuke.gif ir kol kas neplanuojam,bet kai tokia aplinka nėštukių supa, tai manau, kad užsikrėsiu šia "liga" lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as tai graziai prisapnavau pastaruoju metu - vis kas mane ar nuzudyt norejo, ar i namus lauzesi.. Katik suzinojau, kad pastojau biggrin.gif
Atsakyti
Man sapnai niekada nepasakė, kad laukiausi, nes vaikučiai planuoti ir jei viena diena vėluoja mano ciklas - jau galiu džiaugtis...., nes jis pas mane kaip laikrodis buvo visada...
Atsakyti