Sveikos, papasakosiu ir as savo istorija.
Drauge man buvo sakiusi, kad jei sapnuoji zuvi, tai reiskia, kad tu nescia. Tai va. 2 metus negalejau niekaip pastot, kankino policistoze ( menesines tai buvo, tai nebuvo). Eilini karta men dingo, as eilini karta nusipirkau testa ir jis kaip visada parode viena juostele. Na tai as, kaip visada, nesijaudinu ir laukiu kol jos prasides.... Bet ju vis nera, o jausmas toks, kad tuoj tuoj 'pramus'. Ir stai prabundu viena ryta ir suprantu, kad sapnavau jog kepiau ir valgiau stintas

. Pasipasakoju vyrui, o tas "visa nakti zvejojo". Na, sakau as jam, varyk i vaistine pirkt testo. Abu pasijuokem, bet testa nusipirkom. Na ka gi, pasidariau as ji, o jis vis vien rodo 1 juostele. Ai galvoju, paliksiu 5 min. ( anksciau to nedarydavau, nes maniau, kad turi iskart parodyt). Ieinu i vonia ir negaliu patiket, ka matau. Vos vos matosi antra juostele

Pasikvieciu vyra, nes galvoju, kad gal jau man is to didelio noro turet leliuka vaidenasi, nes jostele vos vos matoma. Nu jis sako, kad irgi mato. kita diene nulekiau pas gine. Ten irgi idomiai. visi antriniai pozymiai rodo nestuma, bet gimdoje jo dar nera. liepe visa savaite gulet ir laukt. po savaites echo patvirtino nestuma.

Taigi mano valgyta stinta pranese man apie labai ankstyva nestuma