Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

pries suzinant, kad laukiuosi susapnavau maza mergyte, ir kad ji mano dukryte. Po poros savaiciu suzinojau, kad esu nescia. Dar mums tik trys menesiai, tai nezinau kaip su ta lytim, bet dabar dazniausiai ir vaizduoju dukryte. Nors ir nenoriu isijausti, nes jeigu berniukas smile.gif
Tiesa, mano mama sake, kad visus savo vaikus susapnavo.

Idomu, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 06 28, 10:34)
Sapnuoju, kad nueinu pas savo ginekologą su kuriuo gerai subendraudavau, kuris iš tikrųjų yra vyras ( bent jau aš taip galvodavau ), o pasirodo, jis ne vyras, o moteris ir dar laukiasi  blink.gif

Na ką, svarbiausia dalis tai, kad aš atsisėdu ant to lėktuvo ir jis man sako, aš dabar turiu ištraukti jūsų leliuką, bet laikinai, nes reikia jam kažką man padaryti, kažką lyg ir paremontuoti ten. Ir jis ištraukia mano leliuką su visa placenta, su visa puslyte!!! Aš jį pasiemiau palaikyti į rankas kaip kokį arbūzą pasukiojau ir pasidžiaugiau. Jūs neįsivaizduojat kaip aš ryškiai sapnavau šitą dalį kai žiūrėjau į jo miegantį veidą  bigsmile.gif Labai aiškiai jį mačiau  ax.gif Ir mintyse tada pagalvojau: nieko, dabar 8 menuo tai mėnesiukas liko iki pasimatymo  bigsmile.gif

Kas čia per sapnas ??? Kažkaip sapnininke net neradau tokios reikšmės ką reiškia sapnuoti savo įsčias ir dar su leliuku juose ...

QUOTE(baggirute @ 2010 06 29, 11:05)
Tai gal tamsta po 8 menesiu pasijusi nestuke nestuke.gif  4u.gif ?

Sveikos merginos, seniai čia bebuvau. Ateijau paaiškinti savo sapno smile.gif Kol susiradau aš savo žinučių istorijoje doh.gif
Nuo to sapno, kur turėjo mane paremontuoti ir praėjo 8 mėnesiukai smile.gif Man prieš kelias dienas gydytoja pasakė, kad aš laukiuosi wub.gif Ir nuo to sapno kaip tik praėjo 8 mėnesiai smile.gif O tas "paremontuoti" irgi ne be reikalo. Lapkritį darė man operaciją, aiškinosi nepastojimo priežastis. Leliuko laukėm beveik 4 metus. Pastojau natūraliai jau visai nebesitikėdama nieko. Nuėjau pas gydytoją visai dėl kitų priežasčių rolleyes.gif Tad va tokia istorija.
Atsakyti
Kai Samantos laukiausi pasakė thumbup.gif .O kai Saulės tai nepasakė doh.gif .Ir šį kartą nepasakė verysad.gif
Atsakyti
Labai keista, bet susapnavau, kad darausi nestumo testa, tad ryte pabudus pagalvojau, kad tikrai mano mmm lyg ir veluoja, nulekiau tekinom i wc, ir kagi-teigiamas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as dar ne mamyte bet mazdaug kas antra nakti sapnuoju kad laukiuos, kad maitinu, va sia nakti sapnavau kad laikau kudyki ant ranku, ir tie sapnai nesiliauja jau kelis menesius. Ir jie tooooookie realus, kai sapnavau kad maitinu krutimi tai lyg jauciau skausma speneliuose(iki siol nepasidomejau ar tikrai skauda kai maitini), kai sapnavau kad laukiuosi tai lyg jauciau kaip vaikas juda pilve, na atsibundi ir lyg tikrovej tai buvo... Siaip mes saugomes, o ir pas gydytoja profilaktines apziuros buvau nuejus, tai nesake kad laukiuos. Idomu ka tokie dazni sapnai galetu reiksti smile.gif
Atsakyti
Kiek daug graziu ir neitiketinu istoriju wub.gif , visoms jau besilaukiancioms paciu geriausiu emociju, planuojancioms - II. 4u.gif

QUOTE(popuri @ 2011 02 19, 11:09)
Kai kas artimas mirdavo vis sapnuodavau, kad dantis iskrenta. Pries pora savaiciu sapnavau, kad isdygo dantis. Net pagalvojau, kad kazkam kazkas gims. Po savaites pamaciau II smile.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, jau esu nescia ir pries pora dienu taip aiskiai susapnavau kad mergyte turesiu, ir siandien per echo gidytoja patvirtino kad 100 procentu mergyte turesiu 4u.gif
Atsakyti
as susapnavau,kad vyras sako ma : " tu gal nescia ?" biggrin.gif
kita diena testa pirkau ir II smile.gif))
Atsakyti
O aš ne savo susapnavau nėštumus. Neseniai susapnavau, kad pusseserė laukiasi, paklausiau, sako nežinau, bet mmm vėluoja. Po keletos dienų pasitvirtino mano sapnas.
Ir dar susapnavau, kad draugė laukiasi. Kai jos paklausiau, tai ji net apsiverkė, nes sakė patys neseniai sužinojo ir dar niekam nesakė...

Atsakyti
Vaikelio labai ilgai laukiau,bet kokius 4 metus, vis niekaip nesigavo. pries pora savaiciu pradejau sapnuoti delfinus, kad su jais vandeny zaidziu, plaukioju, ir tokie sapnai tesesi kasnakt, visa savaite, galvoju kazkas cia ne taip.... sapninkuose reiksmes isvis ne i tema smile.gif)) tuomet pastebejau, kad kazkaip veluoja menesines...ir stai nestuke.gif pagaliau.... 4u.gif po ilgu bandymu pavyko smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kelios savaitės prieš pastojant sapnavau labai idomų sapną.
Sapnavau, kad esu prie Baikalo ežero pas žynį. Iš tiesų gyvenime ten nesu buvus ir apie šį ežerą taip nelabai ką esu girdėjus. Sapnavau, kad atlieku įvairius ritualus, nardau po ežerą, mano tikslas - dvasinis apsivalymas. Poto kalbėjomes su žiniu įvairiomis temomis. Pokalbiuose dalyvavo ir pagyvenusi žila moteris. Aš jos paklausiau, ar galėsiu pastot, o ji man sako, mergaite, kad tu jau laukiesi smile.gif
Toks mano mistinis sapnas smile.gif
Atsakyti
Mergaites, tikrai, kad mistiniai pas jus sapnai. smile.gif 4u.gif

QUOTE(Ivonaz @ 2011 03 22, 10:19)
Vaikelio labai ilgai laukiau,bet kokius 4 metus, vis niekaip nesigavo. pries pora savaiciu pradejau sapnuoti delfinus, kad su jais vandeny zaidziu, plaukioju, ir tokie sapnai tesesi kasnakt, visa savaite, galvoju kazkas cia ne taip.... sapninkuose reiksmes isvis ne i tema smile.gif)) tuomet pastebejau, kad kazkaip veluoja menesines...ir stai  nestuke.gif  pagaliau....  4u.gif  po ilgu bandymu pavyko smile.gif

Sveikinu. 4u.gif
Atsakyti