Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

O mano sapnas pries rytini testa buvo irgi panasus, susapnavau, kad pasidariau testa ir parode II smile.gif Taip ryte ir atsitiko, nors baimes buvo pilnos kelnes kai vis tik reikejo pasiziuret rezultatus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 22, 18:51)
Mergaites, tikrai, kad mistiniai pas jus sapnai.  smile.gif  4u.gif
Sveikinu.  4u.gif

Aciu zemyna melynake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryte1 @ 2011 02 27, 00:44)
pries suzinant, kad laukiuosi susapnavau maza mergyte, ir kad ji mano dukryte. Po poros savaiciu suzinojau, kad esu nescia. Dar mums tik trys menesiai, tai nezinau kaip su ta lytim, bet dabar dazniausiai ir vaizduoju dukryte. Nors ir nenoriu isijausti, nes jeigu berniukas  smile.gif
Tiesa, mano mama sake, kad visus savo vaikus susapnavo.

Idomu, tiesa?

Pirmąjį savo vaiką aš irgi susapnavau. Tiesiog prieš pastojant porą kartų mačiau gražų gražų vaikutį, kuris žiūrėjo į mane ir po kiek laiko sužinojau, kad laukiuosi, su šituo nėštumu taip pat.... kažkur prieš 2 mėn. irgi susapnavau vaiką ir va jau 5-ta sav.laukiuosi. Bereik dar susapnuoti ką turėsiu, nes kai laukiausi pirmojo - tai susapnavau nuogą berniuką ir dabar turiu sūnų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arrasanda: 25 kovo 2011 - 16:15
Kokį mėnesį prieš pastojant abu su vyru tą pačią naktį susapnavome tą patį sapną. Tik jis sapnavo, kad aš jau pilvūzas, o aš sapnavau, kad pagimdžiau dukriuką. Ir visai neseniai per echo patvirtino, kad tikrai bus dukrytė smile.gif
Atsakyti
MB susapnavo, kad pagavo didelę žuvį. biggrin.gif
Atsakyti
as dar tik laukiu mm,gal nepasirodys blush2.gif nes jau turetu ant dienu ,o simptomu kaip ir nelabai jauciu ...pries kokias 5 dienas ,pilva maude ,bet taip ir praejo viskas...
pries kelias dienas sapnavau berniuka,maza,nuoga ,laikiau rankose...katik pagimdzius buvau ..ir as i ji taip nustebus ziuriu ,galvoju ''ka ? berniukas? Juk mergaite turejo but! na apsidziaugs MB '' biggrin.gif
kita nakti sapnavau kokiu 7 metu berniuka ,su kostiumu ,baltais marskiniais ir varlyte po kaklu...
trecia nakti sapnavau ,kad man balsas sako ''tu laukiesi'' ,bet jokio zmogaus aplink ner ...tada matau savo pilvo vidu lyg ekrane is tolo ,sako ''paziurek ''.as bandau ziuret ,bet nieko nesimato,per toli man vaizdas...atrodo ,kad puslele yra ,o viduj gemaliuko ner...prieinu arciau ,o ten maziukas maziukas taskiukas viduj ...ir nubudau...buvo naktis ,tai tik mintyse prisiminiau tuos zodzius''tu laukiesi'' wub.gif
siaip saugojames nutraukimo budu,gal cia tik mano fantazijos ir norai taip i pasamone ilindo ... bet gal ir ne ... bus matyt ar pasirodys mm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 30, 08:30)
siaip saugojames nutraukimo budu,gal cia tik mano fantazijos ir norai taip i pasamone ilindo ... bet gal ir ne ... bus matyt ar pasirodys mm blush2.gif

Grazus sapnai, jie butinai issipildys. mirksiukas.gif 4u.gif

Tiesa, matau, kad iki vestuviu dar turite grazaus laiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 30, 15:49)
Grazus sapnai, jie butinai issipildys.  mirksiukas.gif  4u.gif

Tiesa, matau, kad iki vestuviu dar turite grazaus laiko.  smile.gif

tikekimes 4u.gif
aha ,turim ,bet jei atsirastu ,tai planus galima ir pakoreguoti del vestuviu blush2.gif
Atsakyti
Kokie idomus visu sapnai smile.gif Dziaugiuosi uz visas nestuke.gif

Laukiu ir as savo sapnu ax.gif
Atsakyti
as ir sapnavau, kad auginu dukryte, ir mano sapnas pasitvirtino smile.gif
Atsakyti
As nieko nesapnavau, o mama vis sapnuodavo, kad ji laukiasi lotuliukas.gif tai gal ji sapnavo uz mane tongue.gif
Atsakyti
Daugumos grazus buvo sapnai smile.gif sveikinu.
mes su vyru dar nelaukeme vaikelio, specialiai "negaminom", ir net itarimu neturejau kad galeciau lauktis. Bet viena nakti susapnavai kad esu savo senuosiuose namuose, ir mane i virtuve pasikviecia jau a.a. mociute. Isikabina i rankas ir tvirtai ziuredama i akis sako " Ateina labai svarbus zmogus, ruoskis vaikeli, jau ateina" ir taip kartojo vis keleta kartu. Sapne begu i parduotuve, nes zinau kad reikia ruostis sveciui, bet zinau kad perku tikrai ne maisto produktus, bet pilnas tases prisikrovus skubu namo, kur jau mociutes nebera, o jos vietoje laukia vyras ir sako "ruoskis, jau greit ateis".
Atsibudau nuo tokio tikrovisko sapno tokia sukresta, neteko dar sapnuot mirusiu zmoniu, dar su tokiu perspejimu, visa diena is galvos sapnas neisejo. o dar kita diena tarsi nuojautos vedama nusipirkau testa ir pasirode lemtingosios juosteles biggrin.gif Vyras apsidziauge kai ir as, vistik dziaugsmelis, bet nuejus gine dar nieko nemate, sake gal labai mazas nestumas, o uz poros sawaiciu jau pasimate burbuliukas darant ultragarsa rolleyes.gif
Keistas toks perspejimas, bet ir mama visada sakydavo kad susapnuoja mirusius zmones, kurie perspeja apie nelaimes ar laimes, bet niekad tiket nenorejau g.gif O gal tik per daug sureiksminau sapna, gal cia organizmas dave koki zenkla hormonais ar pan, kad jau mezgasi gyvybe, net nzn, bet toks sapnas neissitrina is atminties kaip kiti paprasti sapnai...Aciu Dievui, dabar tik sapnuoju kaip laikau leliu ant ranku ir dziaugiuosi, niuniuoju thumbup.gif
Geru jums sapnu mamytes mirksiukas.gif
Atsakyti