Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

as sapnavau ryske, blizgance suknele. ir skaiciau sapnininke kad tai reiske jog gims mergyte smile.gif
Atsakyti
Antra karta pastojus, dar nezinodama sapnavau, kad gaudau zuvi ir pagavau. Sapnus su zuvim po ti dar keleta kartu sapnavau. Teta sake, kad tai reiskia nestuma. Nors kai laukiausi pirma karta, jokiu sapnu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 03 10, 12:51)
Antra karta pastojus, dar nezinodama sapnavau, kad gaudau zuvi ir pagavau. Sapnus su zuvim po ti dar keleta kartu sapnavau. Teta sake, kad tai reiskia nestuma. Nors kai laukiausi pirma karta, jokiu sapnu nebuvo.

Na va jau kelintai moteriai zuvytes sapnuojas smile.gif manau visos planiukes gali pradet svajot apie zuveles
Atsakyti
as pusmeti kartas nuo karto susapnuodavau kad turiu mergyte, tai kad laikau rankose, tai gimdau, tai myluoju ir t.t gal koki 10 kartu sapnavau thumbup.gif na stai db ir laikiam antrojo leliuko wub.gif
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš papasakoti savo istoriją.Kai buvau studentė, pastoviai sapnuodavau, kad laikau leliuką ant rankų, žinojau, kad tai mano vaikelis.... Tik pamiršdavau apie tą sapną ir vėl susapnuodavau. Sapnininke radau, kad tai reiškia vargą. Kai kartą svečiavomės kaime, papasakojau tokiai senai moterėlei , o ji ir sako, matyt kažkoks vaikelis prašosi į šį pasaulį... Pastojau pirmą mėnesį, kai tik išsiėmiau spiralę . Ai dar nepasakiau, kad paskutiniame sapne laikiau mergaitę... Dabar mano dukrelei 6 metai wub.gif

Papildyta:
Dabar nieko nesapnuoju, tik mama sakė, kad mane sapne matė su berniuku ant rankų... Žiūrėsim kas gims mirksiukas.gif
Atsakyti
nors as asmeniskai niekad sapnais netikejau, ir iki siol net nelabai tikiu, nes miglotai sapnuoju ir nelabai atsimenu bet...sie du ryskus, ir pranasiski...
kai laukiausi pirmojo, sunaus, dar nezinojau nei lyties, kai sapnavau vaika, zinojau sapne, kad jis mano, toks minkstas berniukas meskiukas apvaliais zandais, baltais plaukais ir zydrom didelem akytem. kai gime sunus, net susinervinau - laukiau to, is sapno, baltutelio grazuoliuko, o man ant krutines padejo kazkokia rausva bezdzionele raudonais sulypusiais plaukiukais:|)o siaube, klausiu, kodel plaukai ryzi??? o daktare sako, tai turbut tevas raudonplaukis mirksiukas.gif as blondine, o tevas tai visai neraudonplaukis, tai visai sunerimau.
pasirodo, kad plaukucius reikejo isplaut, tad ir tapo jie balti beveik persvieciami. o praejus metams, mano sunus tapo toks pats kaip is sapno, baltapukis meskenas didelem zydrom akim.
o antra sapna sapnavau visai neseniai, sapnavau kad kalbuosi su savo mociute, jau dabar jos nebera, ji klausia - kaip pavadinai? sakau - Kaip ir zadejau, Agota.
(kai laukiausi pirmo, ir galvojau dar kad bus mergaite, sakiau jai, kad pavadinsiu Jos vardu).
Praejus keliom savaitem po sapno - suzinojau, kad esu nestuke.gif . beliko laukt, kad pasitvirtintu, kad turesiu Agotyte. blush2.gif
Atsakyti
Na var ir netikek sapnais... As jais tikiu smile.gif
Atsakyti
As netikiu sapnais... Ir apskritai retai sapnuoju biggrin.gif Kai pastojau, mano vyras ir mama sapnavo vaikus, as tai nea biggrin.gif bet kadangi jie abu jau zinojo apie vaikeli, tai manau cia tik ispudziai, jokia ne pranasyste schmoll.gif
Atsakyti
O as netikiu pranasiskais sapnais rolleyes.gif sapnas atsiranda, kai zmogus jau kazka pamastes buna apie panasu dalyka... pasamone cia smile.gif nors tu, kas jais tiki tikrai nesmerkiu 4u.gif faina, kad taip sutampa thumbup.gif
Atsakyti
as negaliu pasakyt,kad labai tikiu sapnais ar nea,bet kai tokio pat tipo sapnai pasikartoja pries abu nestumus vercia susimastyt.pries pirma nestuma keletui menesiu iki pastojimo isvien sapnuodavau vestuves,sapnininke radau,kad tai reiskia nestuma.taip ir buvo-pastojau.su pirmu besilaukdama susapnavau,kad maziuka berniuka su dideliais,dideliais kiausiukais biggrin.gif paieskojau info,kad gimti turetu kaip ir priesingos lyties vaikiukas,taip ir nutiko turim mergyte.pries antra nestuma tris menesius bandem lelyte pasaukt,bet nieko na numojom ranka,matyt nelaikas.kai tik ranka numojau vel vestuves sapnuoju,po savaitikes teigiamas testukas patvirtino.dabar jau gal tris kartus sapnavau,kad mergytes.pirma karta,kad tarsi persileidineju,bet iskrenta jau leliukastokia mazute mergyte i delna telpanti,o dar kelis kartus tiesiog maciau mergytes ruzavais rubeliais,tai labai idomu ar sikart sapnai vel apsitvirtins.
Atsakyti
Sapnavau, kad valgau rukyta zuvi, o dar laukia manes silkiu su visom galvom lekste biggrin.gif
Atsakyti
Man sapnai visad ispranasauja ..

kai pastojau su pirmu susapnavau ji taip aiskiai, ir sapne jutau,kad tai mano vaikelis ir labai i vyra panasus, kai gime jis buvo lygia toks pats..

Su antru (kuris buvo nesivystantis), sapnavau kad maudausi tamsiame vandenyje o su manim ir mazas leliukas.

o siais metais,gal sausi susapnavau maza angeleli mergaite, kuri atsisuko i mane su tokia placia sypsena, labai ryskus bruozai lyg siol as jos veida pamenu.. po to sapno net atsibudauu visa ispilta prakaito.. paziurejau i sapnininka, jo galimas nestumas..bet tuo metu as dar KT geriau.
as net neabejoju,kad si kart turesiu mergyte smile.gif
Atsakyti