Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

kai mes pradejom planuot vaikeli- susapnavai labai aiskiai- ant ranku laikau grazu sviesu berniuka ir aiskiai zinau jo varda- nors apie ta varda niekad anksciau nebuvau pagalvojus bigsmile.gif po keliu menesiu pastojau- iki gydytojai pasakant kad laukiuosi berniuko- as tai jau tvirtai zinojau, o vardas irgi nulemtas sapno. ax.gif
Atsakyti
Pries pastojant pranasisku sapnu lyg ir nesapnavau, bet uztat jau besilaukdama dukart sapnavau, kad turiu dukryte - pirmasyk ja sapnavau kaip kudikeli, antrasyk - jau paaugusia. Gime mergaite wub.gif
Atsakyti
o as sapnavau kad gimdau..sapnininke parasyta buvo, kad greitai pagimdysiu sunu.. butu fantastika nes pradejom sauktis maziuka jau thumbup.gif nors siaip as sapnu beveik neatsimenu smile.gif
Atsakyti
Kad pastojau - pranašiškų sapnų nebuvo g.gif

Tačiau jau pastojusi 3 kartus sapnavau, kad turėsiu berniuką wub.gif wub.gif wub.gif . Pirmas sapnas buvo, kad sapnavau, jog turiu sūnų ir jis jau tokio kaip studentiško amžiaus. Buvom kartu pajūryje, bet ką ten veikėme - neatmenu to sapno.
Antrą sapną sapnavau, kad plaukiu panėrusi po vandeniu, o virš manęs vandenyje plaukia leliukas ir tabaluoja vaikiškos kojytės su pyliuku ir kiaušiukais tarp kojyčių wub.gif Šis sapnas tai fantastiškas.
Atsikėlusi ryte vyrui pasakiau, kad jaučiu, jog turėsim sūnų. Kai echoskopas 20 savaitę patvirtino, kad bus berniukas - nenustebau cool.gif

Paskui va neseniai sapnavau kokių 1-2 metų berniuką, su mėlynu, tokiu rudeniniu kombinezonu. Sapnavau, kad glaudžiau jį prie savęs, bučiavau ir kartojau, kad labai jį myliu wub.gif
Atsakyti
Dar kai nezinojau, kad esu nestuke.gif , dvi savaites sapnavau, kad arba laukiuosi, arba turiu suneli wub.gif sapnai manes neapgavo ir auginu nuostabu berniuka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sweikos mamytes as apskritai sapnuoju kiekviena nakti labai puikiai atsimenu visus sapnus,sapnai beproto ryskus.pries pastojant pirma karta vis sapnuodavai kad gimdau,bet niekaip negaliu pagimdyti niekaip nematau vaikelio,o jei matau kudiki tai niekaip negaliu izvelgti jo veidelio,nzn ar tai berniukas ar tai mergaite,po kiek laiko pasijutau nescia,bed deja labai skaudu teko daryti abrazija verysad.gif taigi is dalies dabar suprantu sapno reiksme,po sios nelaimes sapnavau kita sapna labai tamsu stovi didelis namas atvertas gelezine tvora o uz tos tvoros mazas leliukas taip pat negaliu suprasti ar tai berniukas ar mergaite,leliukas beproto verkia bandau ji traukti per ta tvora toks stirus noras apkabinti ir nuraminti,pati verkiu nes suprantu kad jis bijo tamsos jis vienas tame kieme,pabudau visa o prakaitu,verkiau pasikukciodama..na va dabar vel esu nestuke.gif 5sav.bet dar pries pastojant vel sapnavau du leliukus labai aiskiai dvynukus berniuka ir mergaite,berniukas sviesus o mergaite tamsi ir garbanota,nes vyras graitas tai labai tiketina,o ir del dvynuku nenustebciau nes mano gimines moterys kas antra karta dazniausiai gimdo dvynukus.namo mama nepagimde dvynuku tai dabar mano eile thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat sapnavau pranašiškus sapnus , kaip dabar manau gal ir pastojimo dieną smile.gif. Kai atsirado mūsų jaunėlis- tai kažkoks burtininkas man sapne sako- "tu jau esi trečią dieną nėščia". Aš tik pasijuokiau iš jo. Ryte su vyru dar ta tema pajuokavom ir užmiršom tą sapną, ale neilgai- paaiškėjo, kad tikrai bus mažylis ( galvoju, kad net ir dieną man sapne teisingai pasakė).
dabar neseniai sapnavau savo mirusią močiutę, kurios prašiau, kad duotų man ką nors prisiminimui, o ji man davė pinigų medžio sėklą (keistai pasirodė nes jis dauginamas gumbais). Nugis- vakar radau II smile.gif .
Manau, kad mūsų pasąmonė labai tiksliai užfiksuoja mūsų kūno pokyčius ir jei gerai į ją įsiklausom- duoda pranešimus smile.gif
Atsakyti
Kai pastojau 7 kartus sapnavau kad pagimdau berniuka, ir gime grazuliukas berniukas, o dabar kelis kartus sapnavau mergyte , tikiuosi kad gims dukryte, giliai sirdyje tikiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,as pirma karta sioje temoje tai norejau jusu paklausti,as dar ne nestuke verysad.gif verysad.gif nors labai laukiamas vaikutis musu seimoj,bet kolkas nieko.kad sapnai pas mane pildosi tai keleta kartu pasitvirtino,draugei pora kartu nestuma nusapnavau,o dabar nesenai pora kartu sapnavau kad maitinu kudiki krutimi,bet jau savo. wub.gif sapnininke ziurejau tai reiskia nestuma,ir drauges sake,kad nestuma reiskia,gal kas buvot irgi nusapnavusios ir issipilde g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rozyte* @ 2010 04 30, 20:28)
Sveikos mergytes,as pirma karta sioje temoje tai norejau jusu paklausti,as dar ne nestuke  verysad.gif  verysad.gif nors labai laukiamas vaikutis musu seimoj,bet kolkas nieko.kad sapnai pas mane pildosi tai keleta kartu pasitvirtino,draugei pora kartu nestuma nusapnavau,o dabar nesenai pora kartu sapnavau kad maitinu kudiki krutimi,bet jau savo. wub.gif sapnininke ziurejau tai reiskia nestuma,ir drauges sake,kad nestuma reiskia,gal kas buvot irgi nusapnavusios ir issipilde g.gif  4u.gif

na tai laukiam testo rezultato smile.gif)
Atsakyti
Kai jau tikriausiai buvau pastojus, sapnavau kad issirinkom suniuka, maza juoda taksiuka, kuris"tiks"musu seimai.Ryte pagalvojau, kad matyt uzkibom, nes visoj giminej jei kas gyvuniuka koki sapnuoja, tai nusimato pagausejimas.Kaip tik tuo metu mano mama susapnavo, kad pas mus seimoj pukuotas mazas gyvunelis, tik neaisku kas.Sake irgi iskart pagalvojo, kad jau bus antras, tik dar nesitikejo kad taip greit, nors zinojo, kad planuojam ax.gif Mano tetis pries man atsirandant irgi sapnavo kad gleby nesa maza kaciuka ir t.t.
O dabar sapnuoju mergyte, kai laukiausi Amelijos, taip pat sapnavau mergyte ir buvau isitikinus kad taip ir bus.Taip ir buvo, turim padukele, kuri kol kas mano pilvuka broliu vadina 4u.gif Po poros savaiciu gal suzinosim ka turesim istikruju tongue.gif Jei pasirodys aisku, nes pirmoji tai ilgai laike kojas suglaudus, tad tik nuojauta ir sapnai tvirtino, kad dukryte blush2.gif
Atsakyti
As pries koki menesiuka sapnavau kad maudaus siltoje juroje, atplaukia gyvate ir as su ja zaidziu, taip gera buvo. Tas sapnas buvo kazkur 3dpo.
Sapnu aiskinime tai pastojimo zenklas. Tikiu kad zirnelis buvo, labai jauciau spenelius, kurie siaip niekad neskauda. Deja po kokiu 10d susapnavau kita sapna- kad bandau nulaikyt rankose drauges juoda vaika, bet jis vis sprusta.. Po dvieju dienu pradejau kraujuot..

Tad dabar labai laukiu pranasingo sapno vel smile.gif
Atsakyti