Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Na tap, mano pussesere gimdyti turi jau rytoi smile.gif bet ir as su vyru planuojam jau antras menesis smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristalle @ 2011 12 04, 14:18)
Na tap, mano pussesere gimdyti turi jau rytoi smile.gif bet ir as su vyru planuojam jau antras menesis smile.gif smile.gif

Nu va tai atsakymai visi..pusesere...ir galibuti kad tu jau laukiesi...sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na aciu smile.gif labai buciau laiminga jeigu tai tikrai butu tiesa smile.gif na ziuresim jau po savaites turetu prasideti mm smile.gif ziuresim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristalle @ 2011 12 04, 16:41)
Na aciu smile.gif labai buciau laiminga jeigu tai tikrai butu tiesa smile.gif na ziuresim jau po savaites turetu prasideti mm smile.gif ziuresim smile.gif 4u.gif

sekmes tau smile.gif as irgi sapnavau zuvis ezere ir jas gaudziau , po keliu dienu testas parode teigiama smile.gif tik deja nestumas buvo ne gimdoje , o kaiusideje sad.gif
Atsakyti
sad.gif nu va kaip gaila.. sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu ir aš pasidalinti savo sapnais. Vakar naktį sapnuoju, kad esu su bendradarbe lyg bibliotekoje, lyg poliklinikoje, sėdim prie stalo, ant stalo kompas, priekyje daug aukštų lentynų, patalpoj daug žmonių. Žiūriu ateina kelios seselės, viena kažkokius popierius varto ir šaukia mane mergautine pavarde, galvoju įdomu kodėl ne tokią pavardę pasakė, bet nesvarbu, juk mane šaukia. Prieinu prie jos, jinai žiūri į tuos popierius ir aš klausiu: "Ar kas negerai sesele?". Ji sako:" Ne, viskas gerai, jūs laukiatės?" Aš taip žiūriu į ją ir į savo plokščią pilvą ir sakau: "Ar tikrai seselę?" smile.gif . Ji atsako: "Tikrai, 150 procentų". Aš tokia laiminga su džiaugsmo ašarom akyse bėgu pas bendradarbe ir sakau: "Įsivaizduoji, man sakė, kad aš laukiuosi" smile.gif ir atsibubau, tas sapnas buvo toks realistinis, kad paskui galvoju, gal nesapnavau, gal iš tikrųjų man taip sakė, net bandydama užmigti vėl bijojau ant pilvo gulėti, kad nesuspausčiau per daug. Šiandien pasidariau NT - neigiamas verysad.gif , ryt laukiu mmm, labai tikiuosi jų nebus....
Atsakyti
As pries laukdamasis pirmojo vaikelio,mazdaug menuo iki pastojimo sapnavau kad pagimdziu berniuka ir netgi varda susapnavau thumbup.gif , mazdaug po menesio pastojau, odabar turim 5 metuku suneli biggrin.gif , siuo metu vel laukiuosi, taciau sapnai neaplanke
Atsakyti
o man buvo kad sapnavau 2 men is eiles, jog darausi NT biggrin.gif ir visa laika rodo II ryskiai raudonas juosteles, bet kazkaip nesureiksminau, nors pradejo kamuoti kazkokios mintys g.gif o galiausiai susapnavau kad vaziuoju tiltu ir matau toki skaidru vandeni, dar tokia grazi sauleta diena ir ten plaukioja daug daug mazu zuvyciu, paskui ibridau i vandeni ir tos zuvytes kad glaustosi prie mano koju smile.gif tada jau supratau kad gali buti pranasiskas sapnas, pasidarau NT ir ka jus manot II ryskios juosteles 4u.gif ir kaip netiket sapnais biggrin.gif dabar vis sapnuoju kad sutinku maza mergyte, kuri vis kviecia mane zaisti biggrin.gif gal cia taip pat kokia nors likimo uzuomina smile.gif
Atsakyti
Pas mane turbūt buvo tipiškas sapnas, nes sapnavau daug žuvelių, netikėjau tuo, bet NT parodė gražias II wub.gif
Atsakyti
No no no. Jokiu sapnu nebuvo.
Atsakyti
Tai nebuvo sapnas. Po daugiau kaip metus trukusių pastangų vis rodėsi tas nelemtas I brūkšnelis siaubas kiek buvo išraudota doh.gif , gerą biznį vaistinei padarėm nes testus pirkom ir pirkom ir pirkom..
Na ir važiuojam autobusu į Prancūziją, sesės vestuves, tikrai jokių požymių nebuvo ir taip netikėtai gandras prieš pat autobuso langą išniro - jausmas, kad visą krūtinę persmelkė toks nenusakomas stiprus jausmas, o po kelių dienų prasidėjo linksmybės, prie vestuvių stalo nuotraukose manęs nėra - praleidau apsikabinus kriauklę lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 15 gruodžio 2011 - 19:30
Sveikos mergaitės. smile.gif Ir aš noriu pasipasakoti apie sapnus.. Šią savaitę jau antrą katrą sapnuoju kraują. Bet kai pirmą kartą sapnavau tai, kad po anginos operacijos (man iš tikrųju prieš dvi savaites operuota) atsiradau palatoj ir atėjo seselė. Sako "einam, tau reikia apakarpyti gerklėj liekanas". Galvoju 'siaube.. Ir vėl iškentėti tuos skausmus kai jau beveik nebeskauda..' Paskui grįžusi į palatą pajaučiau, kad iš nosies į gerklę pliūptelėjo kraujas ir nurijau. Net sapne skonį pajaučiau.. Pasikviečiau seselę ir sakau "man labai kraujas teka su seilėm. Ar čia ne kraujas?" Ji padavė man kažkokį daiktą kaip didelę stiklinę ir sako "ne, nieko baisaus". O man taip smarkiai teka.. Ir aš ne tai, kad jį matau, bet žinau, kad ryškus raudonas tamsus kraujas. O antrą kartą sapnavau, kad nusimaunu kelnaites ir matau, kad man šviesiai rausvai teplioja. Vos vos. O sapne tipo mm dar tik vakar baigėsi tai niekaip negali teplioti. Ir tą pačią naktį susapnavau dar vieną keistą sapną. Kad aš įeinu į mokyklą, o ten moteriškė apie 60m būna, bet visada vakare, kai lauke jau tamsu. Ir aš einu pas ją kelis kartus per dieną, ir ji man patarinėja, padeda, paguodžia. Mes pasišnekam ir aš vėl išeinu. Bet vieną kartą įeinu, o prie jos toks vyras stovi. Apie 25-30m. Aš einu prie tos moteriškės jai kažką sakydama, o jis kreipiasi į mane vardu ir sako "(...), su kuo tu kalbi?..". Aš jo kaip negirdėdama prieinu prie moters ir paėmusi jos ranką glaudžiu prie veido ir dėkoju jai už kažką, o vyriškis sako "čia gi tik griaučiai.. Vien kaulai.. Ką tu darai.." Aš pažiūriu į jį kaip į beprotį, kad jis jos nemato ir vėl į moteriškę atsisuku ir pamatau tokį vaizdą: visa oda, mėsa, visas kūnas nyksta kaip rūkas akyse, lieka vien tik kaulai gal 200m senumo.. O aš tuo metu laikydama moteriškės ranką, pajaučiu kylančią agresiją ir smarkiai ją pradedu spausti, pro sukąstus dantis sakydama "ačiū labai" ir girdžiu kaip trakšteli kaulai. Pažiūriu į tą ranką, kuria laikiau ir atšoku nuo griaučių, nes nebelikę nieko panašaus į tai, ką mačiau prieš tai.Tada pasisuku išsigandusi į vyriškį, o jis irgi kaip rūkas išnyksta akyse. Aš iš baimės vos nerėkiu ir tada prabundu.. Pažiūrėjau sapninke, kad kraują sapnuoti reiškia nelaimę ir giminaičio netektį.. Ką jūs manot?
Atsakyti