Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Ta savaite kazko labai remuo grauze ir blogai jauciausi, pasidarius testa nieko nerode, tai atsigulus sau pries miega pasimelsdama sakau "nesuprantu ar as nescia, ar ne, kaip bebutu butu gerai, bet gal gali man pasakyt" biggrin.gif Ir ta nakti susapnavau teigiama nestumo testa.. ir pabudus tikrai jauciausi, kad atsakyma gavau. Nors testukai dar ir neryskus buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, truputį seniau (prieš kokias 3-4 sav) sapnavau, kad gandriukas beldžiasi į langą su snapeliu, pirma nedarau lango ir stebiu, po to atidarau langą, jis toks mažytis, atsiranda mano balkone ir vis prie manęs kimba, lenda, erzina, aš jį vėl išleidžiu pro balkono langą bet ir vėl priimu, nes vėl atskrenda pas mane į balkono langą baladoja, ką tai galėtų reikšti?
Gal jau gandriuką savy laikau ? nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Nestumo pradzios tai neatsimenu, ar sapnavau kaip nors. Bet va neseniai sapnavau kad gyd. kazkoki dokumenta isdave, ten skaitau: sunaus anatomija.... O galvoju, nieko nesake, kad sunus bus, o raso kad sunus. Is tiesu tai jau 22-a savaite, bet nesimate, kai tyre, nes nusisukes buvo. Na kai gims, tada ir pamatysim, ar tiesa sapnavau.
Atsakyti
mano Hcg skaičiukai per lėtai kilo, tai gydytojas abejojo, ar dar pas mane kas vystosi, bet naktį prieš sekantį tyrimą susapnavau, kad esu nėščia ir keičiu darbą. Ir iš tikro - HCG pradėjo vytis normas.
Atsakyti
MAn tai vis dar neįtikėtina, kad abu kartus apie nėštumą pranešė sapnai blink.gif pirmąkart susapnavau gal po kokių 5 dienų nuo pastojimo, o antrąkart jau pačią pirmą naktį tris kartus sapnavau kitą vaikelį blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras susapnuodavo gandrus doh.gif ,ir 100% pasitvirtindavo nestumas. ax.gif Ir taip visus tris kartus lotuliukas.gif

Pati savo sapnus prisimenu retai unsure.gif ,bet paskutini karta kovo menesi buvau pastojusi... NT vaiduokliavo...(dariausi du testus savaitei likus iki mm ir abu rode ta pati, todel nuspendziau testuku negadinti ir po poros savaiciu apsilankyti pas gydytoja) jauciau kai kuriuos nestumo pozymius, be to sapnavau zuvytes (o juk tai nestumo zenklas, zinojau is SM forumo pletku blush2.gif ) akvariume,grazios buvo smile.gif Bet teko man nusisukti, o atsisukus pamaciau... akvariuma sudauzyta, o zuvytes nustipusias. Taigi uzsitesusios mm nevirto nestumu, o skausmingesnis, ilgesnis ir gausesnis kraujavimas baigesi zirniuko pabegimu. verysad.gif

Taigi galiu is savos patirties pasakyti, kad gandru ir zuvu sapnavimas pranasauja nestuke.gif

Atsakyti
sianakt susapnavau ,kas laukiuosi,gimdau ir turiu sunu.

Padaryti nestumo testai (dveji), net gi ne ryte..rodo II.

arba as laukiuosi...arba testai klysta... bigsmile.gif

Su pirmuoju buvo panasiai- susapnavau,kad pasidariau testa ir matau ryskias ryskias II. Tai prabudus apie 5 ryto pasidariau testa, ir buvo II

thumbup.gif
Atsakyti
pasakė pasakė, susapnavau, pabudus pasidariau testą-riebios dvi juostelės.bet joks čia ne stebuklas, o pasąmonė, nes vaiką planavom ir laukiau dienos, kai galėsiu testą darytis biggrin.gif
Atsakyti
Man ne vien sapnai pranešė, bet ir patys paukščiai ! biggrin.gif Pries savaitę į langą atsitrenkė paukštis, iškišu galvą pro langą, nu niekur neguli, vadinasi liko gyvas, pasiskambinau giminaitei, sakau gal kažką reiškia, sako gims kažkas 4u.gif Na, o diena prieš kraujo tyrimus susapnavau, kad perku piniginę, galvoju pažiūrėsiu ką reiškia, o čia žiūriu paaiškinimas, kad šeimoje gims kūdikis smile.gif Na ir kraujo tyrimai teigiami! 4u.gif
Atsakyti
Taip, sapnavau pusseserės vestuves.
Atsakyti
Labas visoms!

smirineju ir as po foruma visokiu idomybiu ieskodama smile.gif planuojam ir mes leliuka, jau ilgokai planuojam ir laukiam, bet va kolkas nieko dar nesulaukiam...paskutines savaites kazkokie keisti sapnai aplanko. nors siaip nelabai gilinuosi i tas sapnu reiksmes ir netgi daznai pamirstu ryte ka sapnavau, bet va kelis kartus tie sapnai tokie ryskus pasirode ir nedingsta is galvos schmoll.gif sapnavau savo kumina, kurio ilgai jau nemaciau, kiek issiaiskinau sis sapnas reikstu busima seimos pagausejima. nusapnavau ir kad mokykloj su mokytojom kazka jom ten pasakoju, skelbiu, visi sypsosi, laimingi smile.gif tai cia irgi dziaugsma reiskia. na ir dar prisideda draugiu sapnai, kurios mane su pilvu sapnuoja nestuke.gif

sianakt va vazinejau su ryskia geltona VAIKISKA masinele! dar tokiu ciudu nera buve blink.gif gal kazkas kazka panasaus esat nusapnavusios?? nelabai ir randu issiaiskint ka reiskia vaziuot su vaikiska masinele...aciu visom is anksto uz mintis! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!

As ir susapnavau. netgi sapnas buvo baisokas. sapnuoju kad sedziu priesais dideli senovini veidrodi, kuris visas dulkinas ir buriuosi. noriu suzinoti savo ateity. ir staiga dulkes issisklaido ir pamatau save sedincia su baltais naktiniais ir dideliu pilvu. isvydus regini, begau nuo veidrodzio kuo tolyn, ir toks jausmas baisus buvo kad dvasios persekioja mane... prabudau ir nutariau pasidaryti testuka, kt diena isdrysau, nes mm velavo tik viena diena... ir isvydau teigiama rez. snd gydytojas patvirtino, musu zirniukui jau 6 sav. smile.gif
Atsakyti