Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Manau sapnai tikrai kazka pasako. Stai kad ir as pries pora menesiu sapnavau didele zuvi, sapnas buvo laaabai ryskus. Siandien isvydau II 4u.gif O kai zuvi sapnavau dar nebuvau girdejus, kad ji reiskia nestuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deluxe_DM @ 2012 09 21, 14:36)
Manau sapnai tikrai kazka pasako. Stai kad ir as pries pora menesiu sapnavau didele zuvi, sapnas buvo laaabai ryskus. Siandien isvydau II  4u.gif  O kai zuvi sapnavau dar nebuvau girdejus, kad ji reiskia nestuma smile.gif

sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kadangi mano nestumas buvo neplanuotas, tai nepamenu, ka pries tai sapnavau, bet pastojus abu su MB nuolat sapnuodavom, kad gimsta mergyte, ir nors prognozavo berniuka, tikrai sulaikem nuostabios mergytes smile.gif
Atsakyti
Šiąnakt sapnavau, kad mamai, seneliams, pranešiau, kad laukiuosi, kažin ką tai galėtų reikšti?
mmm vėluoja pora dienų
Atsakyti
Sapnavau pusseserę, jog rodo man teigiamą testą. Po savaitės sužinojau, jog laukiasi 4u.gif
O save sapnavau daug kartų nestuke.gif ir testus teigiamus, bet nebuvau nė karto nėščia ax.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo vaikelio, tai prieš pamatant II juosteles nieko nesapnavau. Tačiau nėštumo eigoje įtarė vaikučiui dauno sindromą. Tuomet susapnavau, jog mažas berniukas paima mane už rankos ir pasako, kad viskas bus gerai. Genetinis tyrimas parodė, kad nešioju sveiką berniuką. Dabar tik pirmos savaitėlės, kai laukiuosi antro vaikelio, net pas ginekologę dar nebuvau. Sapnavau, jog ant rankų turiu mažutį kūdikėlį, bet neaišku kokios lyties smile.gif šiąnakt susapnavau, kad gimė mergaitė, sapnavau tokią mažytę, nuogą visą ir kad gimė ankščiau laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras vieną ryta atsikėlė ir sako: žinai ką sapnavau, kad tu man pasakiai kad laukiesi mergaitės. Tada pasijuokėm ir tiek (nors man kirbėjo jau ta mintis kad tikrai, bet dar nenorėjau tuo tikėti nes būdavo prisigalvoju o kai ateina mm tada vos ne iki ašarų, kad ir vėl ne), nes planavom jau 2 metai ir nieko. Bet vos ne po savaitės po jo sapno sužinojau jog iš tikrųjų laukiuosi, tai jam ir sakiau na va susapnavai tai ir ištikrųjų laukiuosi tik nežianau dar ko.
Atsakyti
Tą naktį, kai pagal skaičiuokles turėjo būti implantacija (to nežinojau dar), sapnavau, kad vonioj padėtas žvejų tinklas. Aš jį paimu, išverčiu, o ten maža žuvytė pradeda vonioj plaukioti. Aš ją bijau pagauti ir kviečiuosi vyrą biggrin.gif na, o po savaitėlės pamačiau II ax.gif
Atsakyti
Pasiskaičius tai visos daugiausia žuvis sapnuoja. O aš jų visai nesapnavau smile.gif

Savo atveju ciklą prieš pastojant sapnavau gandrus. Vieną kartą kad matau gandriuką lizde, toks neapsiplunksnavęs dar. Ir mintis, kaip jis čia rudenį dar toks, tagi jau visi turėjo išskristi, sušals... Po poros dienų sapnavau jau kad į tvartą (pas senelius) įsileidau gandrų porą. O va jau paskutinį ciklą, tą dieną kai pastojau (bent jau mano skaičiavimais, nes kaip tik tą dieną ovuliacija turėjo būti) sapnavau tokį laabai domų sapną.

Žodžiu esu pas senelius, žiūriu perekšlė višta. Sakau reikia pakelti ją ir pažiūrėti ar pakankamai kiaušinių peri (būna realybėj kad pvz sėdi tik ant dviejų kiaušinių ir tada dadeda močiutė daugiau jų), ir ar nereik pridėti daugiau. Tai va pakeliu aš tą vištą ir matau krūvą jau išsiritusių viščiukų, keletą kiaušinių ir dar besikalantį vieną. Tai jau net ryte atsibudus pagalvojau, kad jau šį kart tai tikrai turi būti bigsmile.gif Ir tikrai - testas parodė po gerų poros savaičių II.

p.s.: tas sapnas man pranešė ir dar vieną žinią, nes tą dieną kaip tik viena giminaitė pagimdė (čia manau ir buvo tas besikalantis kiaušinis) smile.gif
Atsakyti
nieko nesapnavau... ax.gif
Atsakyti
apie pirmaji pranese sapnas, apie antraji taip pat wub.gif
Atsakyti
Naktį prieš sužinant sapnavau, kad dariausi daug testu ir visi buvo teigiami, taigi atsikelus nulekiau i vaistinę ir pasidariau testą ir jis, mano laimei, buvo teigiamas biggrin.gif
Atsakyti