Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Aš nesapnavau nieko, bet vyras kelių savaičių bėgyje susapnavo, kad turim gražų leliuką berniuką biggrin.gif ir šįryt testas parodė, kad laukiuosi ax.gif
Na, bet mes planavome, tai natūralu, kad tokie sapnai sapnuojas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pati meilė: 10 lapkričio 2012 - 14:18
Pries dvi savaites sapnavau grazu sapna, kad prie manes prisiliete toks kaip angelas baltais spindinciais drabuziais ir Pasakei- tu turesi dar Viena vaikeli wub.gif Nubudau su siuo sapnu ir papasakojau seseriai. Siandien pasidariau nestumo testa- as nescia! biggrin.gif
Atsakyti
O as susapnavau dvi juosteles, pasidariau testa ir pamaciau jas jau teste 4u.gif
Atsakyti
ne, nieko panasaus nesapnavau g.gif
Atsakyti
Aš tai kelios naktys prieš sapnavau, kad rūpinuosi leliuku, o vėliau kažkaip iš vieno pasidarė du lotuliukas.gif vienas su manimi kitas su brangiausiuoju, mes jais rūpinomės, tą dieną sužinojau, kad esu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
sapnavau kad pagimdziau maza berniuka, nors nezinojau tada kad laukiuosi po kokiu dvieju savaiciu tik testa pasidariau, kuris buvo teigiamas.
Atsakyti
Sapnavau labai daug teigiamu nestumo testu vienoje vietoje. ryte papasakojau sapna vyrui, tai jis nupirko testa. kita ryta pasidariau nt. neigiamas. po keliu val pamaciau vaiduokliuka, bet galvoju kad per daug laiko praejo, negalima vertint kaip teigiamo. po testo dar dvi savaites nesulaukiau mm. antras testas parode dvi ryskias ryskias juosteles. tai turbut ta pirma testa kai dariausi buvo dar tik pati patu pradzia, nes tarp testu nesaugiu santykiu nebuvo smile.gif sapnas nemelavo 4u.gif
Atsakyti
as sapnuoju savo draugiu nestumus ir visu 100 proc atveju, kai susapnuoju, kad drauge, pazistama nescia, tai ji ir pastoja, arba jau buna pastojusi, bet as dar to nzn..taip pat susapnuoju ir lyti, tik su savo nestumu to nebuvo - nei as sapnavau, kad laukiuosi, nei as nuspejau lyties - buvau tikra, kad laukiuosi berniuko, o pasirode, kad mergaite smile.gif
Atsakyti
Susapnavau gražų sapną ir po kelių dienelių jau testas parodė II juosteles bigsmile.gif

Sapnavau, kad mudu su vyrų ir keliais draugais slampinėjam po vakarinį miestą. Vienas draugas pasiūlė nueiti į tokią vietą iš kurios labai gražiai atsiveria dangus. mes visi sutikom ir nukeliavom prie kažkokio pastato, ten buvo įėjimas į vidinį kiemą, mes ten visi sugūžėjome. Ir iš tikro vaizdas pasakiškas: naktinis dangus, daug žvaigždžių, pilnatis. Visi užvertę galvas gėrimes reginiu. Staiga kažkas sušuko : "Žiūrėkit, kažkas skrenda!". Aš žvilgtelėjus supratau, kad skrenda gandras, matau, jo siluetą mėnulio mėnesienoje, jis nešasi snape kažkokį ryšulėlį. Iš karto supratau, kad ten kūdikėlis. Pradėjau šaukti savo vyrui, kad gaudytų tą ryšulėlį. Bet jis nespėjo pagauti, nes ryšulėlis švelniai nusileido jam po kojom. Aš pribėgau, pakėliau, o ten graži, tokia sunkoka besišypsanti mergaitė wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš kažkaip rugpjūčio mėnesį sapnavau, kraują ant kelnaičių, maždaug nueinu darbe į wc ir randu ir realiai taip nutiko po kelių savaičių, o spalio mėn pradžioj sapnavau, kad kalbuosi su embrionais savaites ir dviejų ir spalio mėn jau mėnesinių nebe sulaukiau, bet įdomiausiai tai, kad nėštumas net nebuvo planuotas.. tai dar iki šiol mąstau ar čia buvo perspėjimas "saugokis" ar tiesiog nurodė ko man tikėtis ateityje.. bet esmė ta, kad sapnuoju retai..

o prieš kelias dienas sapnavau, kad sedėjau mašinoje prasidariusi dureles ir įšoko blusėtas juodas kačiukas sugavus išmečiau jį lauk, tas vėl įšoko ir palindo po sėdyne ir bandžiau ištraukti vėl išmesti, tik kai ištraukiau žiūriu, kad visas sutraiškytas aiškiai mačiau kraują ir organus.. ir bijau, kad tai nebūtų vienas iš tų pranašingų sapnų ir nieko nenutiktu su nėštumu.. sad.gif
Atsakyti
labukas smile.gif o man tikriausiai pirmas pozymis buvo sapnai...visi skirtingi ir ju begalo daug..... kas neiprasta man ....
antra menesi sapnavau,kad maudausi....plaukioju vandenyje... 4u.gif
Atsakyti
Pries suzinant ,kad kasnors laukiasi visad susapnuoju zuvis,pries suzinant,kad laukiuos pati zuvis susapnuoju ir as ir draugas. Jau penktas nestumas ir dar neikart nebuvo,kad nesapnuotume zuvu ax.gif
Atsakyti